You are currently viewing Maiken Juul Hansen

Maiken Juul Hansen

Hvordan går man fra at få en blodprop i hjernen, og til at have en succesfuld online medlemsklub? 

Hvilke tanker gør man sig om livet som iværksætter, inden man starter?

Sådan startede, NU Danmarks største online kvindelige netværksgruppe op…

 

Velkommen til en ny episode af din Online Business Læringsportal Podcast .

I denne episode er det første gang at du ikke kun skal høre mig tale, jeg har nemlig fået besøg på podcasten, og det vil være noget jeg kommer til at gøre en gang om måneden på podcasten fremover. 

Jeg vil nemlig rigtig gerne inspirere dig der lytter med, som sidder derude og drømmer om at springe ud som virksomhedsejer, eller det kan være at du har taget springet men har brug for lidt ekstra inspiration på din iværksætter rejse. 

Og hvilke bedre måde at gøre det på end at høre andre iværksætteres historier og rejse. 

Derfor har jeg glædet mig ekstra meget til denne episode fordi jeg har fået den store ære at fået lov til at snakke med en skøn kvinde.

Hun har været iværksætter i mere end 11 år, er foredragsholder og minsandten om hun ikke også har skrevet en bog. 

De fleste tror jeg kender hende som én af det fantastiske kvindelige duo som står bag danmarks største gratis netværk af kvindelige iværksættere, nemlig Female Go-Getter, og i dag skal vi alle sammen høre hendes rejse som iværksætter, hvordan man får ideen til at skabe en gratis Facebook gruppe kun for kvinder, og hvordan rejsen har været frem til i dag, hvor deres Facebook gruppe på få år har rundet 8.000 medlemmer. 

Hvordan startede det hele?

Maiken deler hvordan hun allerede i 2007 gik i gang med at skabe en succesfuld børnetøj virksomhed hun selv syede, selv om hun på daværende tidspunkt slet ikke så sig selv som iværksætter, og også arbejdede fuld tid som ansat i en fødevarevirksomhed. 

Maiken oplevede i flere år hvordan hendes omgangskreds ikke troede på hendes idéer, men deler hvordan både livsomstændigheder og passion driver hende fremad i iværksætter verdenen. 

Så langt frem at hun i 2016 springer ud som foredragsholder, og fra da af, tager det langsomt fart.  

Inden for få år skaber hun sammen med en anden skøn iværksætter, nemlig Mette Maria Terp, en Facebook Gruppe for kvindelige Iværksættere, som i dag er Danmarks største gratis online kvindelige Netværksgruppe. 

Maiken deler hvordan det hele startede, hvordan fællesskabet med Mette Maria ændrede hele hendes egen tankegang omkring det at være iværksætter. 

Hun deler også hvorfor de navngav gruppen Female Go Getters og giver tips til hvordan du selv kan opstarte, opbygge og tjene penge på en Facebook Gruppe. 

Men iværksætter rejsen har ikke kun været lutter lagkage for Maiken, og hun fortæller hvordan hun efter nogle sindsyge hårde år ender med en blodprop i hjernen kun ganske få dage inden i 2020, og hvad hun har lært af den tid. 

Lyt med på dette meget inspirerende og autentiske Interview med Maiken Juul Hansen Her: 

ANDRE STEDER DU KAN LYTTE MED

Hvis du gerne vil vide mere om Maiken Juul Hansen kan du besøge hende her på LinkedIN:
Maiken Juul Hansen

Og hvis du er nysgerrig på hvad Female Go-Getter er for noget,  kan du læse mere her:
Female Go-Getter

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.