Social media Strategi & Plan

Hjælp til at lave en strategi og plan over hvad du skal poste på de sociale medier, og hvornår på dagen der er bedst for dig.

Branding på de sociale medier

Få hjælp til at finde din personlige brandingstil til dine platforme, og hvordan du kan designe de helt rette billeder der matcher.

Markedsføring på de sociale medier

Få hjælp til at lægge en strategi og plan for, hvordan du kan sælge dine produkter/services på dine platforme .

Din Målgruppe på sociale medier

Hjælp til at definere din målgruppe og finde dine ideelle kunder via dine platforme, så du altid ved hvad du skal sige til dem.

"Som forfatter elsker jeg at skrive, men jeg er ikke særlig god til at få skrevet på mine sociale medie platforme. Tiden går bare, den ene dag tager den anden, og inden jeg får set mig om, så er der gået en uge og intet er blevet postet. Derfor tog jeg fat i Camilla efter at have hørt det fantastiske arbejde hun havde gjort, for en af mine kollegaer. Hun hjalp mig med at få lavet en indholdskalender med emner jeg kunne skrive om, vi fik lavet en strategi omkring det at poste på Facebook og Instagram og sat det hele i system. I dag får jeg postet indlæg hver dag, som altsammen tiltrækker nye potentielle kunder og læsere til min bog, hvilket aldrig ville være sket uden Camillas hjælp".
Louise Kristensen
Forfatter & Coach

Hvad koster det så?

Det er muligt at få skræddersyet en plan til dit behov og så kan jeg derfra fastsætte en pris, men som udgangspunkt arbejder jeg enten efter timepris eller klippekortmodellen. 

625,-

pr. time -ex. moms

825,-

pr.time - ex. moms

EN GLAD KUNDE

"Da jeg kontaktede Camilla vidste jeg ikke hvordan jeg fik oprettet og automatiseret min nye e-mail liste, og få vist verdenen min nye Freebie. Men med Camillas hjælp fik jeg sat det hele i system og lavet en strategi over min business. Hvilket resulterede i 250 nye potentielle kunder på mit nyhedsbrev på ikke mindre end 1 uge. Og derfra fik jeg mig Camillas hjælp, lavet en fantastisk Landingpage til mit online forløb og fordoblede min omsætning på 2 måneder."
Tina Bjerg
Enestående Mor Mentor

GÅ IKKE GLIP AF ALLE DE FEDE TIPS, TRICKS & GUIDES

Kom igang med at opbygge din e-mailliste

Din e-mailliste starter guide

Design lækre on-brand billeder uden at være grafisk designer

20+ Scroll-stoppende Canva skabeloner