You are currently viewing Fra drømmen om det selvstændige liv til alvorligt stress – Min Iværksætterrejse

Fra drømmen om det selvstændige liv til alvorligt stress – Min Iværksætterrejse

I denne episode af Online Business Læringsportalen, kommer du bag om profilen af denne podcast (Camilla Krath) , når jeg fortæller om min egen iværksætterrejse, som jeg startede med min første virksomhed i 2010 i en alder af 33 år, som alenemor til en pige på 7 år. 

Jeg havde ikke nogen som helst erfaring omkring hvad det vil sige at starte eller have sin egen virksomhed – Jeg havde blot en drøm om at være min egen chef, kunne bestemme mine egne arbejdstider, hente min datter tidligt fra skole og ellers arbejde med det jeg lige havde uddannet mig til og brændte for – nemlig Eventkoordinator.

Men sådan skulle det ikke gå, og igennem denne episode deler jeg også nogle sårbare og meget personlige ting omkring at gå ned med alvorligt stress, og hvordan jeg formåede at vende det hele. 

Du får et indblik i hvordan ønsket og drømmen om det selvstændige liv, på alle måder i sidste ende overskyggede alt det negative, sygdom og alle dem som ikke troede på mig, og hvordan du selv kan finde styrken til at gå efter dine drømme. 

ANDRE STEDER DU KAN LYTTE MED

Kom igang med at opbygge din e-mailliste

Din e-mailliste starter guide

Jeg startede min første virksomhed i 2010 i en alder af 33 år, som alenemor til en pige på 7 år , uden nogen som helst erfaring omkring hvad det vil sige at starte eller have sin egen virksomhed – Jeg havde blot en drømmen om at være min egen chef, kunne bestemme mine egne arbejdstider, hente min datter tidligt fra skole og ellers arbejde med det jeg lige havde uddannet mig til og brændte for – nemlig Eventkoordinator.

Sådan kom “A Perfect Day” til verden, og jeg kæmpede en kamp i 2 indtil jeg blev nødt til at lukke firmaet, fordi jeg simpelthen ikke kunne tjene nok penge som enlig forsørger samtidig med at jeg også skulle passe min datter. 


Fast forward til foråret 2015 fik jeg muligheden for igen at gå selvstændig, efter at have arbejdet non-stop for andres drømme og passion i 3 år, som personlig assistent og salgs-mentor for et stort internationalt firma. 


✅ Jeg tog springet igen.
✅ Jeg ville bare have det til at virke.
✅ Jeg ville bare være selvstændig, uanset hvad…

…Og så blev CK Administrationsservice skabt, og jeg anede faktisk ikke engang HVAD jeg skulle lave, men vidste bare at jeg var sindssyg dygtig til at holde styr på ting, skabe overblik og struktur for andre og så var jeg sindssygt passioneret omkring at hjælpe andre med at opnå succes. 


Jeg knoklede mig selv halvt ihjel, med 70-80 timers arbejdsuger i de næste 2 år, fordi jeg ville bare lykkes. Jeg ville bare skabe mit eget liv. Jeg ville bare vise mig selv, og andre, at jeg havde styr på det der med at være virksomhedsejer. 


( IKKE ALLE TROEDE LIGE MEGET PÅ MIG, FOR AT SIGE DET MILDT..OG MANGE VAR “BANGE” PÅ MINE VEGNE, FORDI JEG VAR ENLIG FORSØRGER…) 


Jeg knoklede så meget, med noget der viste sig at jeg hadede så meget, at det nærmest var blevet 1000 gange værre hverdag end da jeg var ansat.


Og i starten af 2017 knækkede jeg sammen og blev sygemeldt med alvorligt stress.. og troede vitterligt at jeg skulle dø. At jeg aldrig mere kunne arbejde igen. At mit liv var slut! 


Mit liv var slut, som jeg kendte det… men med fantastisk hjælp og støtte, så kom jeg på benene igen efter 10 måneders sygemelding, og 100.000 kr i gæld fordi jeg jo ikke havde kunne tjene nogle penge mens jeg var syg, og var i øvrigt også blevet tvunget til at lukke mit cvr.nr, hvis jeg fortsat ville have bare en lille smule støtte fra min A-kasse.


Endnu engang måtte jeg starte forfra…. 


Men til trods for det voldsomme udfald af mit liv som iværksætter, så var jeg faktisk fast besluttet på, at jeg ville tilbage til livet som virksomhedsejer… 


Det var der igen en hel del mennesker der ikke var så glade for (mest af bekymring for mig og mit helbred..)


Men jeg var så stædig, og havde efterhånden lært så meget, at jeg vidste at livet som iværksætter, det var og er mit liv!


Jeg skiftede firmanavn, skiftede retning, skiftede ydelser og fast forward til i dag oktober 2021, så kan jeg med hånden på hjertet sige, at jeg ELSKER mit liv som iværksætter. 


✅  Jeg elsker at jeg kan arbejde når det passer ind på dagen.
✅  Jeg elsker, at jeg hver dag kan få lov til at hjælpe en masse vidunderlige kvindelige iværksættere med at skabe deres online tilstedeværelse, deres Sales Funnels og lære dem om at sælge via e-mails og på autopilot – præcis sådan som jeg har gjort i min egen virksomhed.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.