Få opbygget en nyhedsbrevsliste

Teknisk support til at få sat en nyhedsbrevsliste op + Hjælp til at lægge en strategi for, hvordan du kan få flere folk på din nyhedsbrevsliste.

Freebie/leadmagnet

Få hjælp til at designe den helt rette freebie/leadmagnet til din målgruppe + Hjælp til at lægge en strategi til, hvordan din målgruppe får fat i din freebie/leadmagnet.

E-mailkampagner

Få hjælp til at opsætte og designe E-mailkampagner til din målgruppe + Hjælp til strategi for hvordan du kan sælge dine produkter/services med e-mails.

E-mailmarketing

Hjælp til hvilke e-mails skal du sende og hvornår + Hvad du skal skrive i dine e-mails, så du fanger din målgruppes opmærksomhed.

"Samarbejdet med Camilla gav virkelig min virksomhed et gevaldigt løft op. Jeg gik fra at have ingen idé om e-mailmarkedsføring, ingen nyhedsbrevsliste og ingen freebie, til i dag at have fået sat det hele i system, lagt en strategi omkring markedsføring, og fået godt gang i min nyhedsbrevsliste, som hver dag får nye læsere via min fede Freebie. Jeg kunne aldrig være kommet i mål uden hendes hjælp og fantastiske all around viden"
Susan Pedersen
Designer - Børnetøj

Hvad koster det så?

Det er muligt at få skræddersyet en plan til dit behov og så kan jeg derfra fastsætte en pris, men som udgangspunkt arbejder jeg enten efter timepris eller klippekortmodellen. 

625,-

pr. time -ex. moms

825,-

pr.time - ex. moms

EN GLAD KUNDE

"Da jeg kontaktede Camilla vidste jeg ikke hvordan jeg fik oprettet og automatiseret min nye e-mail liste, og få vist verdenen min nye Freebie. Men med Camillas hjælp fik jeg sat det hele i system og lavet en strategi over min business. Hvilket resulterede i 250 nye potentielle kunder på mit nyhedsbrev på ikke mindre end 1 uge. Og derfra fik jeg mig Camillas hjælp, lavet en fantastisk Landingpage til mit online forløb og fordoblede min omsætning på 2 måneder."
Tina Bjerg
Enestående Mor Mentor

GÅ IKKE GLIP AF ALLE DE FEDE TIPS, TRICKS & GUIDES

Kom igang med at opbygge din e-mailliste

Din e-mailliste starter guide

Design lækre on-brand billeder uden at være grafisk designer

20+ Scroll-stoppende Canva skabeloner