Social media Strategi & Plan

Professionel hjælp til at lave en strategi og plan over hvilke online platforme du skal markedsføre dig på, så du altid rammer din ideelle målgruppe.

Salg via din hjemmeside

Få professionel hjælp til at lægge en plan og strategi over hvordan du kan sælge dine produkter/services via din hjemmeside.

Salg via E-mails på autopilot

Få personlig hjælp til at lægge en strategi og plan for, hvordan du kan sælge dine produkter/services via automatiseret e-mailmarkedsføring.

Salg -& Markedsførings materiale

Professionel hjælp til at få lavet lækkert designet og tiltrækkende salgs -og markedsføringsmaterialer.

"Da jeg tilfældigt mødte Camilla til et arrangement, faldt vi i snak omkring mit ønske om at opgradere min virksomhed, fordi jeg syntes at det gik lidt langsomt med at få nye kunder i min virksomhed. Camilla foreslog et møde hvor vi kunne snakke om det og hun kunne se på det jeg allerede havde gang i, i min virksomhed. Efter mødet med Camilla, havde jeg en klar idé om, hvad der skulle justeres på min hjemmeside, hvordan jeg kunne automatisere visse dele af min virksomhed, og jeg fik en klar strategi over, hvad jeg skulle implementere over de næste 3 måneder. Jeg fik Camillas hjælp til at lave de tekniske dele og hun lærte mig, hvordan jeg selv fremover kunne gøre det hele selv. Nu er der gået 6 måneder fra Camillas ændringer trådte i kraft og jeg har fået 50% flere på mit nyhedsbrev, jeg har igennem automatiske social medie opslag, fået 10 nye kunder, der var klar til at investere i et langsigtet forløb hos mig. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg mødte Camilla til det arrangement."
Trine Laursen
Coach

Hvad koster det så?

Det er muligt at få skræddersyet en plan til dit behov og så kan jeg derfra fastsætte en pris, men som udgangspunkt arbejder jeg enten efter timepris eller klippekortmodellen. 

625,-

pr. time -ex. moms

825,-

pr.time - ex. moms

ENDNU EN Tilfreds KUNDE

"Camilla gav mig modet til at få designet en fantastisk Freebie som var målrettet min ideelle kunde, få skrevet en e-mail serie som i sidste ende skulle sælge et mini-kursus. Og ved at larme lidt på facebook og instagram samtidig med, at jeg smed en meget lille portion penge ind i annoncer, formåede jeg at få 300 på min nye nyhedsbrevsliste på bare 10 dage. Derfra fik jeg solgt 37 minikurser og omsatte for mere end 10.000 kr på bare 10 dage, ved at lave forarbejdet som Camilla lærte mig. Pengene er én ting, og dem er jeg dybt taknemmelig for at have tjent med Camillas hjælp, men mest af alt er jeg så taknemmelig for, at jeg igennem hele perioden og tiden herefter, har haft Camilla ved min side. Hun er ligesom din bedste ven, der altid hepper på dig, guider dig igennem de hårde dage, støtter dig i at lære de ting du aldrig troede du kunne lære, og så guider hun dig mod det der er den bedste fremgangsmåde for dig og din virksomhed. Camilla vil helt sikkert være en fast del af min virksomhed i fremtiden"
Vibeke M
Musiker og Musiklærer

GÅ IKKE GLIP AF ALLE DE FEDE TIPS, TRICKS & GUIDES

Kom igang med at opbygge din e-mailliste

Din e-mailliste starter guide

Design lækre on-brand billeder uden at være grafisk designer

20+ Scroll-stoppende Canva skabeloner