Velkommen velkommen, så dejligt at have dig her ..

Hvem er Camilla ?

TRYK PÅ PLAY, SÅ SKAL DU MØDE HENDE….

Fortæl mig engang, er din virksomhed der hvor DU drømmer om at den skal være?

Uanset om du drømmer om at starte din egen virksomhed, er gået i gang, men dine to-do-lister og forvirringen over #ALLTHETHINGS du bør gøre i din virksomhed ingen ende vil tage, eller du lige nu ikke kan vågne op på en morgen, der ikke begynder med bogstavet W (aka weekend) – Er du kommet til det rette sted! 

Da du er her lige nu, fortæller det mig noget om, at du er fuld af iværksætterånd, har et positivt tankesæt og en masse forbandede gode ideer.

Men måske har du …

  • Ingen anelse om, hvordan du kommer igang med at opbygge din virksomhed, eller hvordan du markedsfører den.
  • Du har 1000 ideer til hvad du gerne vil sælge, men kan ikke rigtig komme igang, eller ved hvodan det hele skal sættes strategisk op. 
  • Brug for hjælp til at udvide din nyhedsbrevsliste og tiltrække en engageret stamme af fantastiske fans.
  • Føler dig isoleret, en lille smule ensom i rejsen mod din drømmevirksomhed som solo selvstændig – og du ønsker, at flere kunne forholde sig til det, du prøver at gøre. (Dine venner er støttende, men “forstår det ikke helt”).

Uanset hvor du er i din online forretningsrejse, vil du have, at din biz skal have STØRRE indvirkning og skabe flere kroner på kontoen – HAR JEG RET?

Du ønsker at bruge dine kreative saft mod noget, der betyder noget, både for dig og verden.

Du er KLAR til at tage din virksomhed til det næste niveau, eller springe ud i livet som selvstændig. 

Men du ved bare ikke, helt hvordan man gør det til virkelighed. Du føler dig måske en anelse frustreret. 

Tro mig min ven, jeg har været der!

 Jeg har et par grundlæggende overbevisninger – og de er: 

  • Jeg tror, du har den der iboende kriger: “jeg blev født med denne power” til at opbygge en online-forretning, der skaber overskud, skaber glæde og ændrer folks liv. Stol på mig. Jeg kan vise dig, hvordan du gør det.
  • Jeg tror, du har et stort fedt mål, som du har holdt skjult bag i dit sjæl alt for længe. Jeg er her for at hjælpe dig med at bringe det til live på en ustoppelig måde.
  • Jeg tror på, at du fortjener lykke, respekt, succes og kærlighed. Og jeg er fast besluttet på at give dig værktøjer til at skabe disse følelser i enhver del af din virksomhed. 

Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg også, at varm kakao med flødeskum, glitter og hvalpekrammere, kan helbrede næsten enhver dårlig dag.

SAGEN ER DEN: Du har noget vigtigt at gøre, sælge eller sige … og jeg er her for at hjælpe dig med at gøre det, som den fantastiske modige kriger du er!

MINE KERNEVÆRDIER ER:

Hvad laver jeg så på daglig basis?

Jeg arbejder som Online Business Strategi Mentor hvor jeg bla. hjælper virksomhedsejere med alt fra at planlægge og håndtere social medie indhold, skabe en overordnet business strategi, få styr på branding og markedsføring til at gøre daglige administrations opgaver nemmere, mere overskuelige og tidsbesparende.

Derudover er jeg med til at skabe fantastiske hjemmesider, der fortæller dit publikum, hvem du er, hvad du laver og hvordan du kan hjælpe dem.

Min STORE passion er...

ÈN af mine store passioner er  at coache og undervise virksomhedsejere om at sætte strategier, strukturer og handlingsplaner sammen, så de kan udvide og udvikle deres forretning, også UDEN at bukke under for stress!

Og så lærer jeg nye virksomhedsejere at komme “rigtigt” fra start i deres forretning, så de kan få den succes de ønsker, hurtigere, smartere og billigere.

Jeg bruger min mere end 20 års erfaring i erhvervslivet, de mange år som direktørernes højre hånd, og de mange virksomheder jeg efterhånden har været involveret i og hjulpet på vej, til at hjælpe dig den rigtige vej. 

Så du får IKKE kun en hjælpende hånd, men en Business Sparringspartner og Mentor.

Min Passion

min passion handler om, at forkorte læringskurven og hjælpe kvindelige virksomhedsejere med at få den rigtige struktur, strategi, plan og automatisering i gang, så de kan gøre mere af det, de elsker og mindre af, hvad der dræner dem.

På den måde kan DU som virksomhedsejer få udlevet DINE drømme og få den SUCCES, du vil have, uden at blive udbrændt inden du når i mål. 

Jeg forsøger at gøre det komplicerede enkelt, så du bare kan følge de overskuelige trin, og jeg vil så sørge for de komplicerede ting i maskinrummet.

Min passion er ,at du som virksomhedsejere, får de rigtige værktøjer, den rette hjælp til dig og din virksomhed, så du får succes med det der er din passion og mission. 

Min passion er at samarbejde med fantastiske kvindelige virksomhedsejere, så de får deres drømme til at gå i opfyldelse, og jeg kan gøre det jeg elsker!

Inden du læser videre, så har jeg lidt lækkerier du kan gå i gang med allerede i dag:

Kom igang med at opbygge din e-mailliste

Din e-mailliste starter guide

Design lækre on-brand billeder uden at være grafisk designer

20+ Scroll-stoppende Canva skabeloner

Hvorfor er jeg den rette til at hjælpe dig?

Jeg har været en del af erhvervslivet de sidste 30 år ( Fik mit første job som 12-årig, hvor jeg var “bukse-pige” hos Frøkjær…. uuhh…. hvis du kender Frøkjær, så føler du, som jeg lige nu,  måske også dig lidt gammel.)

Jeg har mere end 10 års erfaring som personlig assistent i internationale virksomheder, hvor jeg bistod administrerende direktører med deres daglige opgaver og arbejdsbyrde, samtidig med at jeg var den andre personer og afdelinger gik til for at “få fixet” tingene.

Så jeg har altid været med, til alle processer i at opstarte og drive en virksomhed.

Jeg startede min første virksomhed i 2010 efter jeg blev færdiguddannet Eventkoordinator med speciale i PR & Design, og det var en stor dag og en mangeårig drøm der gik i opfyldelse.

Men som alt andet så kræver det mere end hårdt arbejde at drive en virksomhed, specielt som eneforsørger, som jeg var. Og efter 2 års kamp, hårdt slid og en masse erfaringer rigere, måtte jeg slukke og lukke min eventvirksomhed “A Perfect Day”.

Derfra satte jeg mig for at lære alt det jeg ikke vidste om at drive en virksomhed, om at skabe salg, om markedsføring og de sociale medier, og i 2015 åbnede jeg så CK Administrationsservice.

CK Administrationsservice er siden udviklet sig fra at være et bogførings – og administrationsfirma til i dag udelukkende at være en webdesign og online  business strategi mentor virksomhed, som du lige nu befinder dig på.

Jeg brænder for at gøre små virksomheder bedre – mere rentable, bæredygtige, autentiske og gøre det sjovt imens.

Da jeg i 2015 tog chance og forlod erhvervslivet og mit 8-16 job for at forfølge min drøm som fuldtids iværksætter igen, var den en endnu en skræmmende og en stor risiko at tage som alenemor. Men det var en chance jeg var villig til at tage for at forfølge mine drømme, og det gav pote på så mange måder, som jeg aldrig havde drømt om.

(Men ikke uden bump på vejen, og det kan komme dig tilgode, så du ikke oplever samme bump på din vej, mod at blive din egen chef.)

Jeg tror på autencitet og ægthed, jeg er derfor ALTID ligefrem på den kærlige måde.

Jeg har en passion for iværksætteri og vil gerne dele de strategier, jeg har brugt til at lancere en multifacetteret virksomhed, bygget på ægthed, til at hjælpe andre. 

At se folk lykkes, mens de gør, det de elsker, giver mig sommerfugle i maven og skaber den største glæde hver dag jeg “går på” arbejde. 

Vi har kun ét liv at leve og det skal vi udnytte hver dag, og stræbe efter lykken i hvert et åndedrag vi tager.

Lidt personlige facts om mig…

Jeg er 44 år og mor til Isabella på snart 19 år, jeg befinder mig lige nord for København i en skøn by ved navn Kongens Lyngby, men arbejder mest online, så jeg kan arbejde fra og hjælpe folk fra hele verden.

Jeg elsker alt hvad der handler om blomster, havet, mørk chokolade og et twist af lyserød ( som du helt sikkert har bemærket!), men hader fisk, tordenvejr og farven orange.

Det var lidt om mig og hvis du ønsker at vide mere om hvad jeg måske kan hjælpe dig med, så kontakt mig endelig for en GRATIS uforpligtende snak. 

På gensyn…

Kom igang med at opbygge din e-mailliste

Din e-mailliste starter guide

Design lækre on-brand billeder uden at være grafisk designer

20+ Scroll-stoppende Canva skabeloner