MIN FAVORIT BUSINESS VÆRKTØJSKASSE

Uanset hvilket stadie du er i din business-rejse, kan de rigtige værktøjer:

1. Spar dig for massevis af timer om ugen og en hel masse stress (mere tid til at gøre, det du elsker = en ENORM gevinst!)

2. Automatiser vigtige markedsføringsaktiviteter som e-mailmarkedsføring, webdesign og post på sociale medier.

3. Spare dig tusinder af kroner på dyre produkter og gøre tingene på den hårde måde.


Tricket er at kende de rigtige til at bruge på det rigtige tidspunkt – fordi der ikke er noget værre end software, der ligger ubrugt på dit digitale skrivebord, har jeg ret?

Mit løfte til dig er, at jeg altid vil gå først.

Jeg eksperimenterer med, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, og rapporterer derefter tilbage med ærlige anbefalinger om, hvad du har brug for (og hvornår du har brug for det), så du kan skabe en rentabel forretning, du absolut elsker.

⬇⬇ Få adgang til den fulde liste over værktøjer og insiderrabatter nedenfor! ⬇⬇

HVAD ER DER INDEN I MIN

BUSINESS VÆRKTØJSKASSE

BOG ANBEFALINGER

Fra mit natbord til dit...

Jeg har aldrig rigtig været en læsehest, men jeg elsker at få ny viden, derfor har jeg fundet den perfekte kombination – LYDBØGER!

Dem kan jeg hører når jeg vasker op, gøre rent, når jeg går tur og træner, og når jeg bare skal slappe af og flade ud på sofaen.

Jeg har samlet mine top 10 anbefalinger til dig, som den kreative iværksætter jeg er overbevist om at du er.  Læs her,  hvad jeg har haft næsen i siden jeg blev iværksætter…. 

Og hvis du har lyst til at få ny viden og ikke har tid til altid at sætte dig med en bog, så kan du prøve Audible GRATIS her i 30 dage: 

ANDRE BRUGBARE BUSINESS VÆRKTØJER

Regnskab - Dinero

Dinero er det bogføringsprogram jeg altid anbefaler til mine kunder, da det er meget brugervenligt for folk der ikke har kendskab til bogførring. Du vil både kunne sende faktura, holde styr på dit momsregnskab og bilag.

SEO - Yoast - wp-plugin

Uanset om du har en blog eller kun en hjemmeside, så er det afgørende at du har SEO i tankerne. Hvis du ikke har kendskab til SEO vil dette Plugin til wordpress, blive din nye bedste ven. 

Nyhedsbrev opbygning - Mailchimp

Hvis du har et lille budget og ikke har råd til Simplero så er Mailchimp et rigtig fint alternativ, når du vil opbygge din nyhedsbrevsliste.  Du kan starte med det samme her: 

Få din egen online butik - Shopify

Shopify er stedet når det kommer til e-handel. Det er den nemmeste at bruge og konfigurere, og du kan oprette en forbløffende udseende online butik i løbet af få timer.

NU DU ER HELT HERNEDE...

SNUP EN AF MINE FREEBIES (ELLER DEM BEGGE TO 👌 )

Kom igang med at opbygge din e-mailliste

Din e-mailliste starter guide

Design lækre on-brand billeder uden at være grafisk designer

20+ Scroll-stoppende Canva skabeloner