You are currently viewing Hvad skal du have på din hjemmesides STARTSIDE som nystartet virksomhedsejer?

Hvad skal du have på din hjemmesides STARTSIDE som nystartet virksomhedsejer?

Hvis du omorganiserer din garderobe for tredje gang denne måned, og dit køkken har været pletfrit i 10 dage i træk, så godt gået, men ikke hvis det er fordi, du udskyder andre ting.

Overspringshandlinger kan have mange former (for mig hedder det Binge watching youtube videoer), men det kommer normalt, når en opgave er for overvældende, og du ikke ved, hvor du skal starte.

Webdesign er en af de ting, der for mange virker skræmmende og umulige, når du først tænker på det.

Så her er et spørgsmål til dig:

Er du på nippet til at opgive din drøm om at starte din egen virksomhed, fordi du ikke har råd til en webdesigner, og du ikke tror, at du kan gøre det selv?

Hvis du er det, skal du stoppe et øjeblik, tage en dyb indånding og fortsætte med at læse.

Husk: de fleste nye ting virker meget skræmmende, før du starter.

Når du dykker ned i det, vil du indse, at du har alt hvad du har brug for, for at oprette en funktionelt, supersælgende og smuk hjemmeside selv.

Hemmeligheden er at starte i det små, holde det enkelt og vælge en platform, du kan arbejde med.

Du kan designe din hjemmeside på mange forskellige platform, men min favorit er WordPress, og jeg lover dig at det også kan blive din, selvom du ikke kan kode og ikke betragter dig selv som en teknik haj. 

WordPress er en side der kan alverdens ting, og det kan i første omgang virke skræmmende for de fleste, når man først lige logger ind, men når du først har prøvet det en gang, og med de få rette elementer, så går det strygende og nemt. 

Desuden vil jeg gerne at du skal vide, at du kun har brug for maks 5 sider til at starte med, når du er nystartet virksomhedsejer. 

Hovedsiden eller forsiden er din startside, og i dag vil jeg gerne give dig en plan, så du ved nøjagtigt, hvor du skal starte din hjemmeside design process og hvad du skal putte på din startside, når du lige starter din virksomhed.

Hvad er en startside?

Din startside er fællesrummet i dit online hjem. Det er hovedstationen, hvorfra folk går ombord på et tog til alt andet indhold på din hjemmeside.

Det er forsiden,. Det er vejviseren. Det er GPS’en rundt til resten af din hjemmesidesindhold.

Det er også en kort intro af, hvad du har at tilbyde, hvem du tilbyder det til (aka din målgruppe) og hvad de kan forvente af dig.

Husk: Når du lige er startet din virksomhed, og ingen ved, hvad du laver og hvem du er, skal du holde tingene enkle, klare og meget specifikke.

Så selv om din personlighed er på den finurlige side (som min nogle gange er), skal du altid spørge dig selv, om din navigation (Menulinje), billeder og tekst er let at forstå. 

Så her er en guide med de væsentlige elementer, du har brug for på din startside. Hvert element er et modul, du kan bevæge dig op eller ned, afhængigt af hvad du vil fokusere på.

Sådan kan du lave din egen hjemmeside

Hvad skal du have på din startside, når du lige starter din virksomhed - 11 elementer, der skal være på din startside

LOGO

Et simpelt tekst logo er en fantastisk mulighed, når du først starter. – skriv blot navnet på din hjemmeside som et billede og upload det til din hjemmeside.

MENUEN/NAVIGATIONSBAREN

Skjul det ikke, og hold det specifikt og klart med maks 6 punkter. 

HEADER BILLEDE

Foto af dig eller et foto relateret til din virksomhed, der sætter stemningen på  dit online hjem.

Og hvis du allerede har en Freebie, som du kan bruge til at begynde at opbygge din værdifulde E-mailliste med, så kan du med fordel repræsentere den her, med en direkte sign-up sektion ved siden af. (der hvor de skal skrive navn og e-mail, for at få din freebie!)

TAGLINE

Det er her du beskriver, hvordan du kan hjælpe folk med en kort sætning, introducere dig selv, og du giver dit publikum en grund til at tilmelde sig din e-mail-liste.

FREEBIE SIGNUP

Inviter folk til at deltage i din e-mail-liste og begynde at opbygge et forhold til dem, og brug gerne en freebie til at få flere til at tilmelde sig. 

DINE 3 BEDSTE PRODUKTER ELLER 3 OVERSKRIFTER  TIL AT FOKUSERE PÅ

Fortæl din ideelle kunde, hvordan du kan hjælpe dem. Vis dine tre bedste produkter og ydelser, eller beskriv de emner, du taler om på din hjemmeside.

OM DIG

Fortæl den korte version af din historie, din forretningshistorie og hvordan det hjælper din ideelle kunde.

TESTIMONIALS

Del meddelelser, glade kunder har sendt dig indtil videre. Hvis du ikke har nogen endnu, skal du begynde at indsamle dem og tilføje dem så snart du kan.

Seneste blogindlæg

Tilføj et link til din blog, så dine kunder kan nyde dit værdifulde gratis indhold.

ANDRE FREEBIE SIGNUP FORMER MED BILLEDE

Vis din freebie, og fortæl dine besøgende, hvordan tilmelding til din e-mail-liste vil gøre deres liv bedre. Tilføj en tilmeldingsformular direkte på din startside.

FOOTER

Angiv links til dine juridiske sider (vilkår og betingelser, privatlivspolitik, ansvarsfraskrivelser osv.) Og tilføj copyright-tekst.

Det er vigtigt at vide, at du ikke behøver at have alt på én gang og med det samme, men du skal prøve at placere disse 11 elementer på din startside så hurtigt som muligt.

Som altid, hold dem enkle og tænk på at gøre din ideelle kunde tilfreds. Du må ikke jage efter perfektion eller prøv at kopiere stilarterne på andre hjemmesider. Find dit eget brand-stil i stedet, og sørg for, at du først tænker på dine besøgende.

Hvad har du på din startside?

Kæmper du med at designe din hjemmeside selv? Hvad er den sværeste del for dig? Fortæl mig det i kommentarerne herunder.

Få fingrene i denne e-guide der kan hjælpe dig med at designe din Supersælgende hjemmeside på KUN 10 dage – UDEN teknisk kunnen

Sådan kan du lave din egen hjemmeside

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.