Online workshop for 0,-

Sådan skaber du din egen SuperSælgende Hjemmeside på KUN 7 dage

(også selvom du aldrig har prøvet det før, eller er en haj til teknik)

På denne online workshop viser jeg dig:

1. Hvordan du selv nemt og overskueligt kan skabe og designe din egen hjemmeside på 7 dage.

2. Hvilke sider du ALTID skal have på din hjemmeside.

3. Hemmeligheden til, at du sikre at din hjemmeside bliver Supersælgende, og at du kan booke kunder automatisk.

Snup en plads for 0,- og sæt kryds i kalenderen.👇

Sæt kryds i kalenderen

tirsdag d. 04 oktober 2022 kl. 20:00

Sidder du på computer eller Ipad, og ser du ikke  felterne du kan indsætte navn og e-mail herunder, så har du formentlig slået cookieindstillingerne for siden fra – opdater disse eller prøv fra din mobil for at kunne tilmelde dig workshoppen. 

Lad os skabe noget fedt og brugbart sammen

Denne workshop er for dig der:

Først og fremmest drømmer om at have en SuperSælgende Hjemmeside, men måske sidder med spørgsmål såsom:

👉 Hvilke sider skal jeg egentlig have på min hjemmeside?

👉 Hvilken platform skal jeg vælge, specielt når jeg ikke er en haj til teknik?

👉 Hvad skal jeg skrive på de forskellige sider, så min drømme kunde vil købe af mig

👉 Hvilken stil skal jeg overhoved have, og hvilke farver skal jeg vælge?

👉 Hvordan finder jeg billeder til min hjemmeside der matcher den stil jeg vil have?

👉 Kan jeg finde ud af at lave min hjemmeside selv, eller skal jeg have hjælp?

👉 Hvor lang tid tager det egentlig at designe sin hjemmeside selv, når man aldrig har prøvet det før?

👉 Hvordan opbygger man automatisk sin e-mailliste via sin hjemmeside?

👉 Hvordan kan jeg sælge mine ydelser, og booke flere kunder via min hjemmeside?

👉 Hvad med alt det andet jeg skal vide, som jeg endnu ikke ved noget om?

Men den er også til dig der:

01

Har en servicebaseret virksomhed ( konsulent, coach, terapeut, sælger kurser eller onlineforløb mv.), og gerne vil skabe din egen SuperSælgende Hjemmeside, så du kan tiltrække dine drømme kunder på automatik.

02

Har en hjemmeside allerede, som er lavet af en anden, men den repræsenterer ikke længere dig og det du sælger, og du vil derfor gerne have en ny, men du har aldrig prøvet det før.

03

Aldrig haft en hjemmeside i din virksomhed, men du ved, at nu er tiden inde til at skabe endnu mere synlighed omkring dig selv, din virksomhed og det du sælger – Men budgettet er ikke til at hyre en webdesigner til 10-25.000,-. 

Registrer dig nu, og få en plads + få en gratis bonus når du deltager live!

Sæt kryds i kalendere

tirsdag d. 4. oktober 2022 kl. 20:00

Mød din underviser

Hej, mit navn er Camilla

Jeg startede min første virksomhed, og dermed designede min første hjemmeside i 2010, UDEN at vide noget som helst om at drive en virksomhed, design eller markedsføring – men blot en drøm om fleksibel hverdag, som alenemor.

Det bliv til et utal af timer, dage og måneder på YouTube og Google, for at få viden og læring.

I 2015 startede jeg så min anden virksomhed, denne gang med en rygsæk fuld af viden, en klar idé om, og fuldt fokus på, at skabe den perfekte hverdag igennem en strategisk online tilstedeværelse og system.

Det betyder at jeg i dag, arbejder som online business strategi mentor og sales funnel & webdesigner på 7 år, og ELSKER at jeg hver dag kan få lov til, at hjælpe kvindelige virksomhedsejere med at skabe en succesfuld online virksomhed, hvor fokus ikke er på mere arbejde, men mere tid.

Jeg er selv gået fra at arbejde 60-70 timer om ugen, til at arbejde 20-25 timer om ugen OG fordoblet min omsætning, og det er præcis værktøjerne og strategierne til, at det kan lade sig gøre, at mine kunder ELSKER at få del i – og her kan din hjemmeside blive en STOR del af din markedsføring, hvis du bruger og designer den strategisk.

Business Strategi Mentor - Camilla Krath

Snup en af de begrænsede pladser med det samme og mød op til en god times inspiration og læring: