Webinar Canva Skabelonslides

Nu hvor du har designet et fantastisk onlinekursus, er du nødt til at sælge det, ikke?

Det, du har brug for er, en live eksklusiv onlinebegivenhed, som dine følgere kan se, for at lære om dit brand, hvad du er ekspert i, og hvad de kan lære af dit onlinekursus. En fantastisk måde at gøre alt dette på er, at afholde et webinar. Et webinar kan hjælpe dig med at booste dit onlinekursussalg, oprette connection til dit publikum, opbygge din e-mail-liste og demonstrere din værdi for dine kunder. Fedt ikke?

Men hvis du lige har brugt timer, måske dage på design og oprettelse af dit online kursus (eller hvis du stadig arbejder på det,..) har du måske ikke lige lyst til at planlægge og designe endnu et digitalt produkt … især hvis design ikke er din stærke side. Jeg forstår dig! Derfor har jeg gjort det meste af arbejdet for dig.

Jeg har nemlig skabt en samling tilpasselige webinar-slide- skabeloner, som er skabt ud fra 100-vis af succesfulde webinarer. Alt du skal gøre er, at gøre dem til dine egne, ved at ændre farverne, billederne og teksten. 

Jeg har ovenikøbet skrevet teksten som en skabelon, så du ved præcis hvad du skal skrive på hver enkelt slide. 

Der er nemlig en helt konkret strategi du bør følge, når du skal skabe et succesfuldt webinar, når det kommer til det rette flow af slides og hvad de skal indeholde.

Her er et lille udpluk af slidende, så du kan se designet.

( og husk du kan altid nemt og hurtigt udskifte farverne så de matcher dine brandfarver + ændre skrifttypen og udskifte billederne!) 

Camilla Krath's Webinar Canva skabelonslides

 

Brug mine webinar slide skabeloner

Med disse 100% tilpasselige webinar skabelonslides kan du præsentere dig selv for dit publikum, forklare, hvad du vil tale om, pitche dit onlinekursus og meget mere.

Mit Canva webinar-slide skabelon  inkluderer:

Introduktion slides

 • “Forside” slide
 • “Målet for dette webinar” slide
 • “Mød din vært (med foto)” slide 
 • “Min historie” ( med fotos) slide

Lektions slides

 • Slide med Testimonials
  Slides med gennemgang af hovedformålet/læringen af webinaret trin for trin ( med afsæt i udfordringer/problemer som dit kursus/forløb kan løse)
 • Case studies 
 • Egne og kunders resultat slides
 • Testimonial slides 

Salg og CTA slides

 • “Hvad så nu” slides
  “Introduktion af kursus/forløb (billed mockup)
  “Hvad  får de” slides 
 • “Er det her for dig” slides 
  “Værktøjer og bonusser” slides 
 • “Ekstra bonus til de hurtige slides”

TOTAL I ALT 65 SIDERS SLIDES DU FRIT KAN BRUGE!

Det behøver ikke være svært. 

Du er måske bekymret for, at der er en masse der skal til, for at promovere dit nye kursus, men jeg mener ikke, at et webinar behøver at være stressende eller svært. Disse skabeloner gør det SÅ nemt at være vært for et webinar eller en workshopbegivenhed, at det bliver en så meget nemmere beslutning for deltagerne at købe dit kursus.

Hvis du er klar til at begynde at sammensætte et godt webinar, skal du downloade disse webinar-Canva-slide-skabeloner FOR KUN 47,-