Dørene lukker

13. januar 2023

Dage
Timer
Minutter

Drømmer du om...

at have en hjemmeside, du er stolt af, og som faktisk også hjælper dig med at tjene penge,

uden at skulle lære at kode eller bruge de næste halve og hele år på, og forsøge at stykke dele hele sammen alene?

Men i stedet få den færdig på bare 3 dage, og inden januar måneden 2023 er omme?

Lyder det her bekendt?

Du har brugt timer og dage, ja måske måneder på, at forsøge at sammensætte noget der ligner en hjemmeside, men det ligner stadig et DIY-projekt.

Eller, måske er du slet ikke  kommet i gang med din hjemmeside endnu, fordi du ikke aner, hvor du skal starte eller slutte.  Og hver gang du ser en andens hjemmeside, der ser fantastisk ud, føler du dig en smule fortabt og opgivende – ja måske ligefrem misundelig.

Eller måske ville du bare ønske, at din hjemmeside kørte 100% – og helst i går – men du har siddet fast i den uendelige karrusel af hjemmesideredigering, design og teknikfrustration og endeløse timer med YouTube-tutorials.

FORTVIVL IKKE – JEG ER HER FOR AT ÆNDRE PÅ LIGE PRÆCIS DET.

Min historie

Business Strategi Mentor - Camilla Krath

Jeg var træt af at føle mig begrænset og fastlåst.

Jeg husker stadig den frustration og begrænsning, jeg følte, da jeg købte mit første domæne og skulle finde mit første WordPress-tema.

Jeg formåede lige at uploade det hele, gik i gang med YouTube videoer i lange baner, men jeg kunne bare ikke få det til at ligne alle de smukke sider og billeder jeg så andre havde, før jeg gik i gang.

Jeg følte mig totalt fortabt og virkelig fastlåst!

Og nu skulle jeg på en eller anden måde finde ud af det hele på egen hånd – og det kunne ikke gå hurtigt nok. 

At sige, at jeg overordnet set følte mig både fortabt, frustreret og overvældet over at lave min egen hjemmeside, er en lille underdrivelse.

Jeg havde tit lyst til at kaste computeren ud af vinduet og opgive det hele hvert minut, men jeg havde INTET andet valg end at finde ud af det, for jeg havde ikke råd til at betale 10, 15 ja endda op til 25.000 kr for at få en anden til at lave den for mig.

Spol frem 7 år senere, og jeg kan mærke helt ind i min kerne, hvor virkningsfuld denne udfordring var for mig, og hvorfor jeg også i dag hellere vil undervise andre i at kunne lave deres egen smukke og supersælgende hjemmeside selv, end at de betaler mig for at gøre det – selv om jeg reelt  set kan tjene 4 gange så mange penge på at gøre præcis det. 

Powereren ligger i at kunne selv! Nu gør jeg det bare 100 gange nemmere, end at mine kunder skal YouTube sig igennem det. 

Forestil dig at have en færdig og smuk WordPress-hjemmeside, der rent faktisk hjælper dig med at tjene gode penge i din virksomhed - på kun 3 dage & INDEN januar 2023 er omme!

Her er et kig ind i fremtiden...

Ikke alene er ALT dette muligt, jeg har også skabt løsningen til at hjælpe dig med at komme derhen 10 gange hurtigere.

Lad mig introducere dig for...

hvor du vil få skabt en fantastisk, smuk og høj-konverterende WordPress-hjemmeside, der hjælper din virksomhed med at vokse på autopilot – på blot 3 dage mellem d. 17-19 januar 2023 –  sammen med mig, og en lille gruppe med maks 9 andre iværksættere der , lige som dig, rigtig gerne vil opbygge og skalere deres virksomhed med en Supersælgende hjemmeside.

Denne 3-dages LIVE VIP EKSKLUSIVE hjemmeside lancering's workshop er alt hvad du behøver for:

Her er hvad du kan se frem til

To uger før start ( eller øjeblikkelig adgang)

Forarbejdet - før arbejdet

I de første par uger optil de 3 VIP  dage starter ( alt efter hvornår du tilmelder dig) , er der nogle ting du skal forberede, tage action på, og få styr på – men bare rolig, jeg hjælper dig også her – Og du kan sagtens nå igennem det hele, selv om du tilmelder dig 3 dage før. ( så skal du blot afsætte de 3 dage til at få styr på forarbejdet.)

Her er, hvad dit FOR-arbejde er: 

dag 1: 09:30 - 15:00 ( D. 17. januar 2023)

Kom i gang & forstå teknikken

Vi kaster os lige ud i det, og kører hårdt på allerede fra dag 1 af, så spænd sikkerhedshjelmen og hæng i. ( – men bare rolig, vi skal også have det sjovt, og der vil selvfølgelig også være et par pauser ind i mellem.)

På dag 1 vil jeg lede dig ( pædagogisk) gennem hele back-end af WordPress, forklare dig omkring kontrolpanelet på en “ikke-så-forvirrende back-end tech-opsætnings-måde” og gøre alt klar til selve designdelen.

Det hele vil foregå over Zoom, hvor vi kan se og snakke med hinanden samtidig med, at vi kan dele vores skærme, så jeg altid kan hjælpe jer undervejs. 

dag 2: 09:30 - 15:00( D. 18. januar 2023)

Design + Indhold

Nu kommer vi til det rigtig mange ofte syntes er det sjoveste, og der hvor vi kan være kreative.

På dag 2 skal vi igen bruge dagen live på Zoom, til at få alle dine hjemmeside-sider færdige, og få dem til at se fantastiske og unikke ud. Og der vil selvfølgelig være tid til både pauser, spørgsmål og  hjælp.

dag 3: 09:30 - 15:00 ( D. 19. januar 2023)

Test + Lancering

Så er vi allerede nået til 3 og sidste dag, og nu skulle du meget gerne kunne se hvordan fremtiden kan se ud, med en splinterny, smuk og supersælgende hjemmeside.

Vi starter formiddagen på Zoom med at gå videre hvor vi slap på dag 2.

Efter middag, skal vi så have testet, finpudset og sikre, at alle dine tilmeldingsformularer og knapper fører de rigtige steder hen.

Og så skal vi selvfølgelig fejre at du har fået din nye SuperSælgende hjemmeside op og køre. 

Oven i alt det får du ydermere også adgang til en helt speciel bonuspakke, der får dig endnu hurtigere til målstregen…

Lad os lige tage et kig på dine bonusser

BONUS 1: Find din Branding stil mini-kursus

En del af det at have en supersælgende og smuk hjemmeside er, at have en sammenhængende branding stil.

Dette mini-brandig-stil-kursus vil give dig præcis det du har brug for, så du kan skabe din egen Branding Stil, inden vi starter på opsætning- og designprocessen. 

Dvs. at du kommer til at finde din overordnede stil og dit hjemmeside look + din farvepalette + dine skrifttyper.

VÆRDI: 997,- (EX. MOMS)

BONUS 2: Skab, design og opret din Freebie - trin-for-trin skabelon og videokursus.

At have en hjemmeside er én ting, men lad os også begynde at “fange” din målgruppe og ideelle drømmekunde, og få dem på din e-mail-liste!

Når de er på din e-mailliste har du 100% større chance for, at kunne sælge dine produkter og ydelser til dem i fremtiden.

Du får derfor adgang til dette Freebie kursus på forhånd, så du kan få styr på det hele, inden vi begynder at skabe din hjemmeside. ( Freebie = den ting du giver væk for 0,- mod at modtage deres navn og e-mailadresse) 

Her tager jeg dig trin-for-trin klik-for-klik igennem alt det du behøver at vide, for at kunne skabe, designe og oprette din Freebie. ( såfremt du ikke allerede har en velfungerende og høj-konverterende Freebie)

VÆRDI: 1.497,- (EX. MOMS)

BONUS 3: Billed & Grafik pakke

For at du kan skabe en smuk og sammenhængende hjemmeside, når det kommer til stil og branding, giver jeg dig adgang til alt, hvad du skal bruge for at skabe din unikke online tilstedeværelse og supersælgende hjemmeside.

Dette inkluderer mine Canva grafik og billede skabeloner +  billede bibliotek med 100-vis af smukke stockphoto og grafik. ( skulle du ikke selv have en masse skønne billeder der passer ind i din nye branding stil og ydelser/produkter)

Plus 7 forskellige Elementor side skabelon pakker.

VÆRDI: 2.997,- (EX. MOMS)

Derudover kan du vælge mellem 7 fuldt redigerbare og professionelt designet
Elementor hjemmeside design skabelonpakker!

Det er PRÆCIS disse skabeloner der gør at du på KUN 3 dage kan skabe din egen supersælgende hjemmeside, der afspejler dig, din virksomhed og branding, med lidt “start-hjælp”.  – Derfra arbejder vi sammen på at gøre siden unik, ved at at ændre farver, tekst, billeder og grafik. 

Her kan du se et lille udpluk af hjemmeside-design- skabelonerne

Du vil have livstidsadgang!

Jeg gør liveoptagelserne fra hver dag tilgængelige i slutningen af hver dag, og du vil have adgang til dem for altid.

Du vil selvfølgelig også have adgang til alle skabeloner, grafik, tekstværktøjer mv. efter workshoppen er overstået.

Jeg planlægger at kunne støtte dig hele vejen!

Er du klar til den hjemmeside,

din virksomhed fortjener?

KUN 5 LEDIGE PLADSER

betal det hele på en gang

Total værdi 22.166,- (ex, moms)

Tilbudspris 7.998,- (ex. moms)

Din "Først til mølle" pris i dag:

4.998,- (ex moms) - SPAR 3.000,- i dag!

Ekstra bonus ved fuld betaling på en gang: 1 x 1:1 business strategi session med Camilla ( værdi 1.031,-)

betal i rater

Total værdi 22.166,- (ex, moms)

Tilbudspris 7.998,- (ex. moms)

Din "Først til mølle" pris i dag betalt i rater:

4.998,- (ex moms) - SPAR 3.000,- i dag!

 Første rate betales ved tilmelding og de andre valgte rater trækkes automatisk fra dit kreditkort med 30 dages mellemrum

Hvordan kan du så være sikker på, at dette vil virke?

Altså … jeg har allerede dette ret fantastiske online DIY kursus, som alle elsker, kaldet “Design din Supersælgende hjemmeside på 10 dage”, hvor jeg underviser i, præcis, hvordan du opretter din egen hjemmeside selv trin-for-trin igennem et STORT videobibliotek.

Så jeg ved allerede, at du ikke behøver teknisk erfaring eller et helt designteam for at få det til at ske.

Og så har jeg igennem de sidste 7 år undervist og hjulpet 100-vis af virksomhedsejere med at få skabt deres egen unikke hjemmeside, og de har alle elsket min pædagogiske tilgang til undervisning af noget, som for mange er en smule skræmmende og overvældende. 

Men nu…. nu tilbyder jeg dig chancen for rent faktisk at gennemgå al den trinvise træning LIVE med ekstra hjælp og Q&A igennem hele 3 intense og eksklusive VIP dage. ( til en brøkdel af prisen)

Plus 7 helt nye samlinger af Elementor skabelonsæt, der matcher enhver branding og ubesværet tager din nye hjemmeside til det næste niveau.

"Det ville have taget mig 2-3 måneder!"

"Kurset var fantastisk, og jeg elskede det! Tak for alt det hårde arbejde du har lagt i det, jeg vil absolut anbefale det til alle! Jeg fik så meget mere værdi end investeret!" Og nu ELSKER jeg, at jeg kan fokusere på min virksomhed og se mine klienter komme ind af sig selv, via min nye smukke hjemmeside.

"Det er virkelig en no-brainer..."

Camilla var vidunderlig og så fantastisk talentfuld... og DIY-stilen kombineret med LIVE professionel hjælp er så smart en måde at opbygge og lancere din hjemmeside på, fordi du kan se et øjeblikkeligt ROI. Du hjalp mig med at bringe min hjemmesidevision ud i livet - TAK!

Derefter har du ikke kun en hjemmeside, du ELSKER, du har også evnerne til at redigere, forfine og bogstaveligt talt gøre, hvad du vil på din hjemmeside, når du ønsker det i fremtiden - UDEN at skulle hyre , og vente på, en dyr webdesigner.

Dørene Lukker den

13. januar 2023

Dage
Timer
Minutter

Er du klar til den hjemmeside,

din virksomhed fortjener?

KUN 5 LEDIGE PLADSER

betal det hele på en gang

Total værdi 22.166,- (ex, moms)

Tilbudspris 7.998,- (ex. moms)

Din "Først til mølle" pris i dag:

4.998,- (ex moms) - SPAR 3.000,- i dag!

Ekstra bonus ved fuld betaling på en gang: 1 x 1:1 business strategi session med Camilla ( værdi 1.031,-)

betal i rater

Total værdi 22.166,- (ex, moms)

Tilbudspris 7.998,- (ex. moms)

Din "Først til mølle" pris i dag betalt i rater:

4.998,- (ex moms) - SPAR 3.000,- i dag!

 Første rate betales ved tilmelding og de andre valgte rater trækkes automatisk fra dit kreditkort med 30 dages mellemrum

Business Strategi Mentor - Camilla Krath

Er vi et godt match?

Skal du tilmelde dig denne 3-dages LIVE eksklusive og intense VIP WordPress hjemmeside design- og lancerings workshop?

Det her er IKKE for alle, så jeg leder efter en bestemt type person, og du er måske et match.

Lad os finde ud af det.

DU PASSER GODT TIL DENNE FANTASTISKE LIVE 3-DAGES VIP BEGIVENHED, HVIS DU…

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at have en hjemmeside, der får din virksomhed til at vokse

Tiden er inde nu!

Hvis du er klar til at stoppe med at udsætte og begynde at opnå alt, hvad du nogensinde har ønsket dig, rækker jeg hånden ud nu, og venter på, at du tager action.

Hvis du stadig læser med, er der måske noget, der holder dig tilbage.

Du spørger måske dig selv...

Teknisk set nej. MEN det er vigtigt at du bruger nogle dage på at forberede dig! Jeg vil guide dig gennem køb af domæne og opsætningen af din WordPress-hosting og sørge for, at du får fundet din Branding stil, skrevet dine tekster i løbet af 2 uger før vi mødes LIVE. ( hvis du ikke allerede har det på plads.)

På den måde tager vi ikke tid fra at lave selve din hjemmeside når vi mødes.

Det er ikke noget problem!

Hvis du ikke har en WordPress hjemmeside, så skal du være villig til at skifte, da det er den platform jeg underviser i.

Hvis du allerede har en WordPress hjemmeside, så vil du skulle lave nogle ændringer, for at kunne følge undervisningen.

Jeg hjælper dig med at lave overgangen fra det ene tema til det andet når vi mødes. 

Jeg vil dog anbefale, at du sætter din hjemmeside i “Vedligeholdelsestilstand” i løbet af de tre dage, mens du skifter, så ingen kan se det igangværende arbejde.

Omkostningerne til din WordPress-hosting og domæne (omkring 300 kr pr. år når du vælger det jeg anbefaler – som er one.com – og jeg giver dig en rabatkode på 100,- når du tilmelder dig) 

Derudover er der INGEN ekstra omkostninger, for at få en færdig og supersælgende hjemmeside. 

Godt spørgsmål!

Jeg vil undervise og klik-for-klik gøre de forskellige ting, mens jeg bruger skabelonerne og bygger en hjemmeside sammen med dig – så du gør det jeg viser klik for klik.

Det betyder, at der vil være tid til dine spørgsmål, tid til teknisk hjælp og tid til implementering indbygget direkte i tidsplanen.

Ingen deltager vil blive efterladt alene!

Dørene lukker den

13. januar 2023

Dage
Timer
Minutter

Er du klar til den hjemmeside,

din virksomhed fortjener?

KUN 5 LEDIGE PLADSER

betal det hele på en gang

Total værdi 22.166,- (ex, moms)

Tilbudspris 7.998,- (ex. moms)

Din "Først til mølle" pris i dag:

4.998,- (ex moms) - SPAR 3.000,- i dag!

Ekstra bonus ved fuld betaling på en gang: 1 x 1:1 business strategi session med Camilla ( værdi 1.031,-)

betal i rater

Total værdi 22.166,- (ex, moms)

Tilbudspris 7.998,- (ex. moms)

Din "Først til mølle" pris i dag betalt i rater:

4.998,- (ex moms) - SPAR 3.000,- i dag!

 Første rate betales ved tilmelding og de andre valgte rater trækkes automatisk fra dit kreditkort med 30 dages mellemrum