Hvis du gerne vil igang med Canva , og er klar til virkelig at skabe dig et UNIKT synligt VIRKSOMHEDS BRAND & ALDRIG stresse over hvad du skal poste igen, så fortsæt med at læse for et helt specielt engangstilbud og få adgang til 128 Canva skabeloner du selv kan bruge og gøre til dine egne allerede i dag! 

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Så er DU på det helt rigtige sted, min ven!

Du ved, at det at få opmærksomhed på de sociale medier ikke kun handler om likes og kommentarer (selvom vi også ELSKER dem!), derfor vil du rigtig gerne tage den opmærksom og gøre det til …

Jeg vil vise dig, hvordan du gør LIGE PRÆCIS DET — fortsæt med at læse!

Lad mig introducere dig for ...

128 skabeloner + EKSKLUSIVE BONUSER i Canva, som du hurtigt og nemt kan redigere, så du kan designe smukke …

Fordi jeg ELSKER en god handel lige så meget som jeg er overbevist om at du gør (man er vel lidt af en købmand ik..) , og jeg ELSKER at belønne mit loyale publikum endnu mere, derfor kan du få fat i DEN ULTIMATIVE SOCIAL MEDIA CANVA SKABELON BOX  + EKSKLUSIVE BONUSER med en KÆMPE RABAT LIGE NU – MEN KUN I FÅ MINUTTER! !

PRISEN STIGER OM:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Lad os se på HVAD der er INDEN I BOXEN!

Opbyg din E-mailliste Hurtigt og Nemt med disse

Smukke Freebie Skabeloner. 

Blot erstat disse billeder med billeder af dine egne Fantastiske Freebies Forsider og du er klar til at poste

på få øjeblikke!

Din markedsføring af dit nye produkt/service vil endelig ADSKILLE SIG med disse

Shop Promo Skabeloner

der både skaber aktivitet på dit Feed og i din Stories. Offentliggør et salg, tælle ned til lanceringen af et nyt kursus eller forløb - det hele

på et splitsekund.

Få flere læsere på din blog (-og så behøver du ikke længere at tænke på, eller være genert omkring, at markedsføre den på de sociale medier), med disse

Fantastisk Smukke Skabeloner

der KUN vil opgradere dit Feed og skabe

meget mere synlighed.

PRISEN STIGER OM:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Markedsfør med stolthed din seneste podcast episode med denne

Sammenhængende Skabelon Kollektion.

Markedsføring af HVER episode vil føles nemt og vil passe problemfrit

ind i dit Feed.

Del inspiration som passer til din Virksomhed & Brand stil med disse

Unikke Citat Skabeloner

Ven til ven, så må jeg fortælle dig … tilbud som dette kommer meget sjældent.. vil du ikke give mig ret i det? Så…. Gå ikke glip af din chance for at hapse DEN ULTIMATIVE SOCIAL MEDIA CANVA SKABELON BOX , til denne VANVITTIGE PRIS, så du kan oprette  og designe den slags indhold du har brug for, for at vokse… og der bare får folk til at stoppe med at scrolle!

PRISEN STIGER OM:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Se her, Hvordan Lisbeth Bruger Hendes Skabeloner!

"Jeg bruger mine nye Ultimative Social Media Skabeloner hver dag, og jeg elsker dem! Jeg brugte citat-skabeloner i mit seneste blogindlæg. Jeg var i stand til let at oprette fantastiske billeder og komme i gang i Canva uden problemer. Og jeg elsker, hvordan jeg simpelt kunne ændre farverne og billederne, så de passer til mit brand! Den Ultimative Canva Skabelon pakke til Sociale Medier sparer mig masser af tid hver uge, og jeg elsker slutresultaterne! Tak skal du have Camilla!"
Lisbeth S
Holistisk sundheds coach

Eller Se her, Hvordan Amanda Bruger Hendes Skabeloner i en Helt Unik Niche!

”Jeg elsker virkelig Social Media Skabelon Boxen! Jeg elsker at det pludselig er blevet så let at lave professionelt udseende, unikt tilpasset grafik til mine blogindlæg og Instagram og Pins. Jeg skriver om familiehistorie og 2.verdenskrig - som er emner, der kan være tørre (især familie historie delen). Men mit brand og design er en mere dristig, sjov og (tør jeg sige) vild end en blog typisk er, ved disse emner, så design af skabeloner tilføjer den følelse. Jeg har lidt grafisk design erfaring og er temmelig bevandret i Photoshop. Men disse skabeloner har hævet designet på mit brand, da jeg ikke er en fantastisk designer. Jeg er så glad for, at jeg købte dem! ”
Amanda H
Historiker, blogger og lære

Og Læs og Se her, Hvorfor Susanne Elsker Skabelon Boxen, når hun er nystartet virksomhedsejer og blogger!

”Jeg elsker skabelon pakken! Jeg er lige begyndt med at lancere min blog og være mere aktiv på de sociale medier med min virksomhed, så disse gjorde at det bliver hurtigt og nemt at oprette 5 pins til hvert blogindlæg ad gangen samt et smukt Instagram-foto. Det tog minutter at lave, hvad der før ville have taget mig mindst en time, hvis jeg gjorde det fra bunden af. Tak skal du have Camilla!"
Susanne O
Café ejer og blogger

Du får 128 FANTASTISKE skabeloner + Tjek lige alle disse bonusser!

“KUNDEREJSENS MARKEDSFØRINGSPLAN” – VÆRDI 117 kr!

Forklarer NØJAGTIG, hvad din kunde har brug for at forstå,  for at vide, om dit produkt passer PERFEKT til dem! Tag dem med på en rejse, der gør det meget lettere at få SALG! Denne indholdsplan vil blive din nye bedste ven i ÅREVIS i din virksomhed, når du kortlægger nøjagtigt, hvad du skal dele med dit publikum, for at skabe kontakt til dem og gøre det at sælge, nemt!

60 Dage med Sociale Media Post til at få MERE SALG! 

– VÆRDI 487 kr!

Tag alt det strålende indhold, du lige har kortlagt, og sæt det ind i disse 60 social media post skabeloner! Du VED NØJAGTIG, HVAD du skal sige, HVORNÅR og HVORDAN med disse post skabeloner! Du har endda fået alt indhold til dit næste LIVE – (produkt/kursus) lancering PLANLAGT for dig!

29 Interaktive Story Skabeloner

– VÆRDI 232 kr!

Engagement på de sociale medier er et MUST, og det er så meget lettere at få, med disse Interaktive Story-Skabeloner! Tilføj dit eget IG-navn i bunden af hver skabelon, skift farverne ud så det matcher din egen virksomhed & dit eget brand, og del del del!

Dine skabeloner vil SPREDE sig på tværs af de sociale medier (og hver af dem vil pege folk lige tilbage til DIN PROFIL!), som dit publikum “bruger” og deler disse skabeloner på deres platforme.

PLUS… Du lærer dit publikum bedre at kende!

Du har adgang til fuldt tilpassede skabeloner til post om:  “Min Dag”, “En Dag i Livet med Mig”, Oversigt over Enhver Sæson og Højtid, Biz Bingo (tilpas blot billederne til at oprette din EGEN version af bingo), Måneds Overblik, Spørg Mig om Alting, Dine Nuværende Favoritter og MEGET MERE!

8 Blanke Story Skabeloner

– VÆRDI 64 kr!

Tilpas dit Story Indhold, så det passer til dit UNIKKE BRAND & Virksomhed! Disse blanke skabeloner giver dig mulighed for at få din besked ud til verden – uden at den bliver ignoreret! Få hver Story til at POPPE ud, med disse skabeloner!

8 Freebie Pinterest Skabeloner

– VÆRDI 64 kr!

Opbygning af din e-mail-liste er en af de BEDSTE ting, du kan gøre som Online-Virksomhedsejer. Gå ikke glip af ÈN ENESTE chance for at tilføje en ny abonnent ved at bruge kedelige Pins, der bliver ignoreret.

Disse Freebie Pinterest-Skabeloner giver dig mulighed for at VISE din fantastiske Freebie! Du kan placere din gratis guide på en skærm, vise flere sider af dine prints eller endda reklamere for din gratis video træning i et snuptag med disse Freebie Pinterest-Skabeloner!

12 Shop, Blogindlæg og Podcast Pinterest-Skabeloner 

– VÆRDI 96 kr!

Promover dine produkter, blogindlæg og podcast-episoder på Pinterest med lethed!

Endelig skiller du dig ud fra mængden med disse Pins, der har et unikt udseende og fornemmelse!

Og IKKE FLERE sene nætter med at genopfinder den dybe tallerken, hver gang du skal oprette en ny pins!

Vælg de samme  skrifttyper og farver, der udgør dit signaturudseende, og mix gerne tingene sammen med et helt nyt layout!

Smukke Pins er super nemt med disse Pinterest-skabeloner!

Her er ALT, du får, når du køber Den Ultimative Social Media Canva Skabelon Box:

VÆRDI = 2084 kr

NORMAL TILBUDS PRIS = 797 kr

DIN PRIS IDAG = 297 kr

Ven til ven, når timeren er løbet ud, er dette tilbud GONE, Baby, GONE!

Gå ikke glip af den – Denne skabelon box vil spare dig time efter time, og vil endelig give dig muligheden for at skabe det smukke brand, du ALTID har drømt om for din virksomhed!

PRISEN STIGER OM:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

VENT ET ØJEBLIK CAMILLA!. Jeg har spørgsmål! Kan jeg ændre farverne på disse skabeloner? JA DET KAN DU ABSOLUT!

Denne Farveskala...

Kan transformeres til denne - på få minutter...

...Eller selv til denne farveskala og design!

Du kan FULDSTÆNDIG tilpasse disse skabeloner, så de passer til dit brand og din virksomhed, men hvad du IKKE behøver at gøre er, at bruge time efter time på jagt efter de perfekte stock fotos, kæmpe med layouts og prøve at skabe de perfekte mock-ups for at gøre din virksomhed SMUK!

Måske tænker du det her lige nu:

“Hør lige her Camilla – Jeg er viiiiirkeliiig…, som i virkelig ikke særlig teknisk.

Kan jeg egentlig finde ud af, hvordan man bruger disse skabeloner?”

Lad mig starte med at sige dette min kære ven: Tro det eller lad være – DET ER JEG FAKTISK HELLER IKKE!

Årsagen til at jeg designede disse skabeloner (med et team af talentfulde designere bag mig!) Var at hjælpe Photoshop-udfordrede mennesker som mig, med at være i stand til at komme foran og skabe iøjnefaldende billeder UDEN at miste vores forstand hver gang vi forsøger os med  lidt grafisk design! (Hvis du har prøvet Photoshop, så ved du helt sikkert HVOR hurtigt man kan miste forstanden, blot ved at oprette et enkelt billede!) 

Ok, så hvordan fungerer dette helt nøjagtigt ... Jeg betaler, tjekker ud, og hvad sker der så?

Lige  efter du har tjekket ud, vil du se en knap for at få adgang til Den Ultimative Skabelon Box til Sociale Medier.

Når du klikker på den knap, føres du direkte  til mit Skabelon box Kursus i Simplero. (Plus du får en mail tilsendt med alle dine informationer og direkte link til Simplero siden, så du altid kan finde dem igen!)

Herinde finder du ALLE de tophemmelige adgangs links, du har brug for, for at begynde at bruge dine skabeloner i Canva.

Du finder også nogle selvstudie videoer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine skabeloner og hvordan du helt nøjagtigt kan redigerer dem. Og du kan ALTID e-maile mig: info@camillakrath.dk med alle de spørgsmål, du har.

Mit team og jeg er her for at hjælpe dig!

OK Camilla… Jeg kan rigtig godt lide skabelonerne ... meeen min egen stil er lidt mere enkelt, end det du viser her...

Jeg forstår hvad du mener… Her er hvad jeg har fundet ud af … Det er MEGET NEMMERE at tage elementer FRA et design end at tilføje elementer TIL et design, UDEN at de begynder at se overdrevne ud.

Hvis du ELSKER layoutet på disse skabeloner, MEN du gerne vil tage et par ting væk eller have lidt mindre farver… er det UTROLIG NEMT bare at slette disse lag og skabe det minimale design, du ønsker.

Det, der er svært, er at stirre på et tomt lærred og FORSØGE at skabe det perfekte, minimale design … og omhyggeligt designe hvert designelement, side osv. … HELT ALENE. (UUUHH … den sætning gjorde mig faktisk virkelig trist, da jeg skrev den ned! Lad være med at design alene … lad mig være dit design BFF.)

PRISEN STIGER OM:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Skal jeg betale for et program eller abonnement for at bruge disse skabeloner?

Overordnet set er svaret NEJ! Canva har en gratis version, MEN deri kan du ikke bruge deres fantastiske animations funktion og flere andre fantastiske elementer, som gør designoplevelsen så meget nemmere, lækker og hurtigere . Deres Pro-version koster kun $ 12,95 / måned/ svarende til ca. 85 kr om måneden. .

Så jeg kan varmt anbefale, at du tilmelder dig Canvas Pro versionen, (hvis du ikke allerede har gjort det!) FØR du køber disse skabeloner. ( MEN det er bestemt ikke nødvendigt for at få glæde af ALLE skabelonerne!)

Hvad hvis jeg prøver skabelonerne og ikke kan lide dem - kan jeg så få pengene tilbage?

Uhhmm … hvad er der da IKKE at kunne lide? 🙂 

De gør det at skabe grafik så MEGET HURTIGERE og LETTERE.

I al alvor, i modsætning til visse andre produkter, jeg sælger, kan jeg IKKE tilbyde nogen refusion på disse skabeloner. De kan bruges øjeblikkeligt ved køb, og du ejer dem for evigt. Jeg har også gjort det super let for dig at se nøjagtigt, hvilke design og layout du får.

Så kig nærmere og send mig gerne en e-mail med yderligere spørgsmål: kontakt@minvirtuelleassistent.dk 

Disse skabeloner ser rigtig smukke ud Camilla, men ... din pris er virkelig lav! Er du sikker på, at de ikke er af dårlig kvalitet eller jeg føler mig snydt bagefter?

Ja jeg er helt sikker – Jeg ville aldrig snyde dig eller sælge noget af dårlig kvalitet!

Jeg møder faktisk tit denne skepsis, men jeg ELSKER at gøre noget godt og lave noget fedt til min målgruppe og læsere af kvindelige virksomhedsejere, og det betyder normalt at jeg give dem en god aftale eller et fedt produkt, til en pris ALLE kan være med på. 

Jeg er en klog nok forretningskvinde til at få mine priser til at fungere uden en masse ekstra-salg, og overpriser. Jeg tror, at disse skabeloner vil hjælpe dig med at designe og udvikle din virksomhed på alle de vigtige områder, og vi går begge  “Herfra” og føler at vi har vundet! 

Jeg er social media manager / virtuel assistent / freelancer / .. Kan jeg også bruge disse skabeloner til MINE kunder Camilla ?

Nej, det kan du desværre IKKE min ven! 

Ved at købe denne skabelon box accepterer du at bruge skabelonerne til at designe billeder, der reklamerer for EN forretning – Nemlig din!

Dette køb må ikke bruges til klienter. Hvis du er social media manager, virtuel assistent osv. Med et behov for at bruge dem på anden vis, bedes du kontakte mig på kontakt@minvirtuelleassistent.dk  for licensbetingelser og priser.

Du må heller ikke videresælge eller distribuerer disse skabeloner i nogen form.

En gang til, her er ALT, du får, når du køber Den Ultimative Social Media Canva Skabelon Box:

VÆRDI = 2084 kr

NORMAL TILBUDS PRIS = 797 kr

DIN PRIS IDAG = 297 kr

Ok min ven, det er tid til at stoppe med at udsætte det du ved er bedst for din virksomhed og gøre markedsføringen for din virksomhed SÅ MEGET LETTER! Grib Den Ultimative Social Media Skabelon Box til den bedst mulige pris lige nu.

PRISEN STIGER OM:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vil du gerne se nærmere på skabelonerne og alle de fede designs én gang til? Fortsæt med at scrolle!

Kære ligesindet virksomheds kvinde,  jeg ved, hvordan det er at være en virksomhedsejer der ikke altid kan investere i alt det nye fantastiske på markedet. Alt det de “andre” investere i for at komme på forsiden af Google, promovere sig på alle sociale medier og få hjælp til ALT det de ikke selv er gode til eller har tid til.

Jeg ved hvordan det føles bare ikke at have pengene til det hele, når man enten lige er staret ud som virksomhedsejer eller når der går måneder imellem at man tjener flere penge end til de faste udgifter.

At bruge tusindvis af kroner på dygtige designere er bare ikke i dit budget, men du ved, ligesom jeg vidste det, at du har brug for at markedsføre dig, vise verdenen og dine potentielle kunder, hvad du har at byde på, hvad du er passioneret omkring og hvordan du kan hjælpe andre. 

Nu kan du gøre lige præcis det (uden at bruge DAGE på at forsøge at få tingene helt rigtige og på et lille budget!)

Med denne Ultimative  Canva Skabelon Box til Sociale Medier.

Jeg er så glad for at kunne give dig denne samling til en pris du kan være med på, og jeg kan ikke vente med at se, hvordan din virksomhed, dine platforme og dine produkter og indhold kommer ud til verdenen på en måde så alle ved hvem du er, fordi dit Brand afspejler dig igennem alle platforme!

PRISEN STIGER OM:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder