Download min e-mailliste guide nu

Din trin-for-trin guide til at starte en e-mailliste

ER DU KLAR TIL ENDELIG AT STARTE DEN E-LISTE, DU HAR TÆNKT PÅ?

Hvad er der indeni?

Ved du hvad min største fortrydelse jeg har, når det kommer til min virksomhed? At jeg IKKE startede min e-mail-liste noget før, og jeg ønsker virkelig ikke, at du laver den samme fejl.

Hvis du har hørt alt om, hvorfor e-mail-marketing er så vigtig og er nysgerrig eller ikke sikker på, hvor du skal begynde, har jeg noget til dig!

Denne guide fører dig gennem de tre enkle trin til start en e-mailliste. Fordi det handler om at starte, og starte simpelt, og så kan du altid opgradere senere.

...Og mere

Hvordan starter jeg en e-mailliste
Download nu for o kroner!

Din trin-for-trin guide til at starte en e-mailliste

Du elsker det, du laver, og du vil dele det med flere mennesker. Du fyldes op af  at inspirere og opbygge din målgruppe og vil super gerne levere regelmæssigt indhold, men sidder fast i HVORDAN du rent faktisk skal gøre det. Den blinkende markør giver dig grå hår, når du ikke kan andet end at sidde der og spekulerer på, hvad i himmelens navn du skal dele, der er værd at læse for modtageren?

Jeg har lige det du mangler. Tro mig,  jeg kender det alt for godt. Jeg har været der, så derfor deler jeg mine trin-for-trin hemmeligheder med dig i denne guide.

Bare rolig, jeg deler aldrig din e-mail-adresse, og du kan til enhver tid afmelde dig. Men jeg sætter dig på min liste af fantastiske mennesker, som får tips, tilbud og guides i deres indbakke, når jeg har noget på hjertet, indtil du selv siger stop. (Og spam er ikke noget jeg gør mig i)