Kalder alle solo entrepreneurer, serviceudbydere, konsulenter og coaches...

Design en smuk Supersælgende hjemmeside på mindre end 10 dage

UDEN at bruge tusinder af kroner på en webdesigner, og UDEN teknisk kunnen

Lyder noget af dette velkendt?

Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kunne...

Gode nyheder – det kan du!

Jeg har været i dine sko, og jeg er her for at hjælpe dig. Jeg har udviklet et unikt DIY-system til at lancere smukke, professionelle og supersælgende hjemmesider på så lidt som 10 dage.

Det er derfor at jeg simpelthen ikke kan vente med at introducere dig for den perfekte løsning til dig!

Dette nemme trin-for-trin system bringer dig fra nul til lancering på den mest behagelige måde.

Med Supersælgende Webdesign, kan du..

Tiltrækker din drømme kunde

Konvertere besøgende til kunder

Spare tid og penge

Dette kursus dækker ikke kun, hvordan man designer sin hjemmeside. Det viser dig de nøjagtige strategier, tekster og layout så du kan få kunder fra dag 1.

Dette er ikke bare endnu en guide og online kursus, der efterlader dig med nødvendigheden af, at skulle have brug for at købe mere. Ved afslutningen af dette kursus har du faktisk lanceret din hjemmeside!

”Jeg kæmpede for at finde en måde at designe min hjemmeside, på et stramt budget, og stadig få det til at se professionelt ud. Processen på Camillas kursus: "Supersælgende Webdesign" var så problemfri, og nu har jeg en hjemmeside, som jeg er glad for at kalde min egen. ”
Josefine
Coach

Når du implementerer mit trin - for - trin - system...

Går du fra det her

Til det her

Ingen kan finde dig på Google

Du kan blive fundet på google når man søger efter dit navn eller din branche

Du har ingen steder at sende folk hen fra de sociale medier, og skaber derfor ingen vedvarende connection med din målgruppe, og ingen salg

Du har en supersælgende hjemmeside du kan sende dine følgere og interesserede til, og skabe en løbende connection med dem, og konvertere besøgende til kunder

Du har ingen automatiseret e-mailliste med superfans der vil elske at høre fra dig, og står i kø for at købe af dig

Du får opbygget din e-mailliste på autopilot 24/7, så du altid har en liste af superfans, der ikke kan vente med at høre fra dig, og købe dine produkter/services

Så hvis du er parat til endelig at komme i mål med din hjemmeside...

…Så er du det rette sted

Og, hvis du er parat til at gå fra ikke at have en synlig online platform, til at have en supersælgende hjemmeside, MEN du har brug for en der har gået vejen selv, til at guide dig på vej...

Så har jeg skabt Supersælgende Webdesign lige til dig...

Et selvstændigt online kursus, der hjælper dig med at Designe din egen smukke og professionelle Supersælgende WordPress Hjemmeside på KUN 10 dage (ingen tekniske færdigheder er nødvendige!)

Så hvad er Supersælgende Webdesign egentlig?

Supersælgende Webdesign er et online kursus du kan tage i dit eget tempo, men du får 30 dages e-mail support + du får adgang til den eksklusive lukkede kursus Facebook gruppe, hvor der altid er nogle til at heppe på dig.

Dette kursus er opdelt i 10 overskuelige og nemme trin, hvor jeg guider dig igennem det hele – forestil dig at du kigger  en webdesigner  over skulderen,  som guider dig igennem klik for klik for klik, fra start til slut. 

 

Ved slutningen af dette kursus vil du have...

IKKE mere overvældenhed. IKKE mere spild af tid. IKKE flere bekymringer

Dette er ikke bare endnu et “How-to” kursus, der skal samle digitalt støv på din computer. 
Ved afslutningen af dette kursus vil du faktisk have Designet og lanceret din Supersælgende Hjemmeside.  

Fuldt Kursus adgang  med det samme + 6 måneders adgang til det komplette online kursus Supersælgende Webdesign (VÆRDI 5.994 kr)

Jeg lærer dig, hvordan du designer din grafik, udvikler din æstetik og vigtigst af alt bygger og designer din egen fantastiske supersælgende hjemmeside (uden nogen som helst kodning!). Du vil få det sjovt ved at følge mit nemme trin-for-trin, kig-over-skulderen system.

4 “Done-for-You” -hjemmeside – Elementor skabelonpakker (VÆRDI 7.997 kr) ( kun 1 ud af 4 vist her )

Du får 4 samlet og fuldt tilpasselige udformede hjemmeside-Elementor – skabelon-pakker, med de 3 supersælgende sider du skal have på din hjemmeside, så du hurtigt og nemt kan starte en smuk, professionelt hjemmeside! 

Inden i hver skabelonpakke er der en Forside + en “Om Mig” side + en Service side, og så får du ydermere 2 forskellige Freebie sider + En Freebie Takkeside. 

Alle skabelonerne kan du gøre til dine egne, og du ejer dem forevigt. Du kan udskifte billeder, tekster, farver osv. Så du kan bruge skabelonerne som en ramme, og derfra gøre dem unikke, til din virksomhed. Og jeg viser dig trin for trin hvordan du gør det, på video.  

30 dages e-mail support hjælp fra mig (Camilla Krath) + adgang til en lukket Eksklusiv Support Facebook Gruppe  (VÆRDI 5.997 kr). 

Du har mulighed for at få professionel support fra mig via e-mail i 30 dage fra købsdato, så du altid har mulighed for at få hjælp i din hjemmeside designprocess.

Men ikke nok med det, du får også eksklusiv adgang til en support facebook gruppe, som kun er med folk der har taget kurset. Dette giver dig en ekstra mulighed for hjælp og support. 

Guides, tjeklister og grafik og billede skabeloner (VÆRDI 1.997 kr)

Inde i kurset finder du både Hjemmeside Tjeklister , Branding og farve Guides, Grafik og billede skabeloner, og meget mere for at hjælpe dig med at få succes, og som du alt sammen kan bruge til at gøre din Supersælgende Hjemmeside unik. 

Privat Facebook-community (VÆRDI – UVURDERLIGT!)

Du kan stille dine spørgsmål, få support og feedback fra andre studerende og mig (Camilla Krath) inden i den lukkede Facebook-gruppe, der kun er for medlemmer af dette kursus – og få designet din hjemmeside selv, uden stress, overvældenhed eller panik!

4 x "Done-for-you" Elementor skabelon pakker

Du vælger din favorit skabelon pakke og uploader den til din WordPress hjemmeside. Herfra lærer jeg dig, hvordan du tilpasser alt omkring den – layout, skrifttyper, farver, fotos, grafik og mere! – Klik for klik for klik via det brugervenlige video bibliotek. 

Camillas uvurderlige hjælp og pædagogiske læring gjorde, at jeg ENDELIG fik designet min egen hjemmeside, og har sidenhen fået opbygget et solid liste af superfans, på min e-mailliste, via min freebie side, som Camilla viste mig hvordan jeg opsatte!
Jeanette
Bogholder

Ingen Photoshop + Ingen Kodning!

DE OVERORDNEDE VÆRKTØJER, VI BRUGER, ER:

1. WORDPRESS + ELEMENTOR

WordPress er den bedste platform, jeg har brugt til at designe en Supersælgende Hjemmeside på. Og sammen med Elementor ( Ekstra Design Værktøj i WordPress Universet/Plugin) får du et intuitivt og let værktøj til at opbygge din hjemmeside fra enden til anden.

Dens enkle “Drag and Drop”/”træk & Slip”-funktionalitet betyder, at du kan oprette og redigere din hjemmeside uden kompliceret kodning.

Det hele er Gratis, med mulighed for at opgraderer, efter de funktionaliteter du har brug for i DIN virksomhed.

Og med de 4 medfølgende skabelon pakker, har du ALT hvad du skal bruge for at oprette en fuld funktionel, supersælgende, mobilresponsiv hjemmeside. 

2. Canva

Design nemt fantastisk grafik med den begyndervenlige designværktøj Canva.

Du vil blive forbløffet over, hvad du kan designe ved hjælp af dette program!

Ved afslutningen af dette kursus har du en fuld forståelse af, hvordan du bruger det, og hvordan du opretter grafik der matcher dit Brand, du kan bruge igen og igen.

Til kurset anbefaler jeg 30-dages gratis prøveversion af Canva Pro.

Mød din underviser - Hej jeg er Camilla!

Jeg er online virksomhedsejer, webdesigner og Online platforms & Business Strategi Mentor. 

Alt det betyder for dig er, at jeg hjælper og har hjulpet en masse fantastiske virksomhedsejere, som dig og mig, med at designe online platforme, der både konverterer besøgende til kunder, opbygger en e-mailliste af superfans der bare venter på at købe af dig, samt bruge strategiske og overskuelige værktøjer som ikke kræver teknisk kunnen. 

Så kære ligesindet virksomhedskvinde,  jeg ved, hvordan det er at være en virksomhedsejer der ikke altid kan investere i alt det nye fantastiske på markedet. Alt det de “andre” investere i for at komme på forsiden af Google,  og få hjælp til ALT det de ikke selv er gode til eller har tid til.

Jeg ved hvordan det føles bare ikke at have pengene til det hele, når man enten lige er startet ud som virksomhedsejer eller når der går måneder imellem at man tjener flere penge end til de faste udgifter.

At bruge tusindvis af kroner på dygtige webdesignere er måske bare ikke i dit budget, men du ved, ligesom jeg vidste det, at du har brug for at have en online platform, at vise verdenen og dine potentielle kunder, så de kan se hvad du har at byde på, hvad du er passioneret omkring og hvordan du kan hjælpe andre. 

Nu kan du gøre lige præcis det (uden at bruge MÅNEDER på at forsøge at få tingene helt rigtige og på et lille budget!)

Med dette unikke trin for trin Supersælgende Webdesign online kursus. 

Jeg er så glad for at kunne give dig dette kursus til en pris du kan være med på, og som er en brøkdel af, hvad en Webdesigner koster.

Jeg kan ikke vente med at se, hvordan din virksomhed, din supersælgende hjemmeside, kommer ud til verdenen på en måde så alle ved hvem du er, og hvilken forskel du kan gøre for dine potentielle kunder. 

Her er hvad du vil lære:

 1. Hjemmeside Strategi

 • Sådan finder du din ideelle kunde.
 • Sådan kortlægges din hjemmeside for at konvertere besøgende til kunder – Hvilke sider SKAL du have på din hjemmeside.
 • Din trinvise handlingsplan Fra oprettelse til lancering af din hjemmeside på 10 dage!.

 2. Hjemmeside  Branding

 • Sådan finder du ud af, hvad der får dig til at skille dig ud online og fra andre i din branche. 
 • “Done-for-you”-Hjemmeside Side skabeloner, for at gøre hele processen let! (de kan alle tilpasses)
 • Vælg din farvepalette, design dit logo og design unik grafik +  Canva skabeloner til alt din grafik. 

 3. Hjemmeside  Set-Up

 • Sådan opretter du din hjemmeside korrekt lige fra starten af.
 • Vælg din unikke domæne.
 • Tilslut nemt dit domæne til WordPress.
 • Opret en professionel e-mail-adresse.
 • Vælg og rediger dit WordPress Tema.
 • Installering, opsætning og redigering af Elementor.
 • Installering af de 5 vigtigste Plugin ( ekstra GRATIS WordPress værktøjer).
 • Klik for klik videoer til at opsætte hele din WordPress hjemmeside, så du ikke misser vigtige indstillinger.

 4. Design og opbyg din hjemmeside i Elementor

 • Sådan indsætter du dine unikke Branding farver/farvepalette inden du skal designe.
 • Sådan indsætter og redigerer du “for-designet” Elementor skabeloner, så du uden design -og teknik viden kan designe din egen unikke hjemmeside.
 • Klik for klik videoer der viser dig hvordan du kan Designe ALLE dine sider i Elementor, ved at bruge de unikt designet Elementor Skabeloner der medfølger dette kursus.
 • Klik for klik videoer og Elementor skabeloner til at opsætte og designe din Freebie landingpage + Takke side.
 • Plus guides til alt hvad du skal vide om hvad alle dine sider skal indeholde + hvad du skal skrive på dine sider.

 5. Blogging

 • Guide til hvorfor bør du have en blog på din hjemmeside. 
 • Opsætning af en pro blog – Trin for trin videoguide.
 • Sådan skriver du inspirerende blogindlæg.
 • Sådan indsætter du din freebie i et blogindlæg – trin for trin videoguide.
 • Mine bedste Blogging tips.
 • Del dit blogindlæg på de sociale medier – Canva skabeloner du kan redigerer til at vise dine blogindlæg. 

 6. Hjemmeside markedsføring

 • Sådan designer du din egen unikke Freebie .
 • Canva Freebie skabelon pakke – Så du nemt kan designe dine egne freebies.
 • Sådan leverer du din freebie- trin for trin videoguide om opbygning af en Sales Funnel.
 • Min høj-konverterende Velkomst e-mailserie – E-mail skabeloner du kan kopiere og redigerer.
 • Del din freebie på de sociale medier – Canva social media skabeloner du kan gøre til dine egne.
 • Sådan kan du opsætte din side til at dine besøgende kan Booke gratis afklarende samtaler automatisk – trin for trin video.

 7. SEO + Cookies

 • Opsætning og installering af de bedste SEO Plugins – trin for trin video guide.
 • Opsætning af Cookies + handelsbetingelser 
 • Begynderguiden til SEO 
 • Guide til dem der er allergisk til SEO 

 8. Teknisk bibliotek

 • Klik for klik videoer over ALT hvad du skal bruge for at kunne designe, opbygge, redigerer og lancerer din Supersælgende Hjemmeside.
 • Kig en professionel webdesigner over skulderen mens du trin for trin Opretter, Designer og Lancerer din Supersælgende Hjemmeside. 

... ER DU NYSGERRIG? TAG ET KIG IND I KURSUSOMRÅDET HERUNDER:

OG.... Du skal da heller ikke snydes for alle de fede bonusser

BONUS NR.-  Elementor Skabelon Pakker

 • 4 forskellige professionelt designet Elementor skabelonpakker du nemt og hurtigt kan uploade til din WordPress hjemmeside.   ( du ser kun 1 af pakkerne repræsenteret her)
 • Denne skabelonpakke giver dig muligheden for at designe din Forside, din “om mig” side + din Serviceside uden at være webdesigner eller et teknisk geni. 
 • Alle skabeloner er fuldt ud redigerbar, direkte inden i Elementor – så du kan udskifte farver, billeder, tekster, skrifttyper så det matcher dit Unikke Branding Look. 
 • Disse skabelon pakker giver dig også fuldt adgang til alle billede og grafik skabeloner der er anvendt i Elementor side skabelonerne, som du kan bruge og redigerer i Canva, og beholde til evigt eje. 
 • Du kan med disse skabeloner Designe din Supersælgende Hjemmeside på under 10 dage, uden stress, uden grafisk kunnen, uden webdesign uddanelse og uden teknisk kunnen. 
 • Og jeg har lavet forarbejdet for dig, jeg har nemlig også givet dig overskrifttekster så du ved PRÆCIS hvad du skal skrive og hvor på alle dine 3 Skabelon sider – IKKE flere blanke sider og frustrationer over HVAD du skal skrive på din hjemmeside! 

BONUS NR.2 – Freebie og Takke Side Elementor skabeloner

 • 3 EKSTRA Elementor skabeloner lige til at bruge og redigerer direkte i Wordpres, i Elementor.
 • Du får i denne bonus 1 Lang Freebie landing page + 1 kort freebie landing page skabelon, så du direkte på din hjemmeside, kan opbygge din e-mailliste og begynde at tjene penge fra din hjemmeside – og der medfølger Canva grafik skabeloner, så du kan designe dine egne billeder i den rigtige størrelse + En trin for trin video af hvordan du opsætter og designer det hele. 
 • Du skal jeg også have en side hvor du siger tak til dem der har ønsket din freebie, så jeg har da også lige lavet en Elementor Skabelon til din takke side. Og jeg viser dig selvfølgelig hvordan det hele sættes sammen fra freebie til takke side, i trin for trin videoer. 

BONUS NR.3 – Stock Photo Bibliotek

 • Vi skal bruge billeder på vores hjemmeside, og det kan være svært at finde nogle gratis smukke professionelle billeder. 
 • Du får derfor med denne bonus adgang til et Stock Photo billedebibliotek med mere end 150 forskellige professionelle billeder, indenfor forskellige brancher, farvetoner og look. 

BONUS NR.4 – Canva Skabelon bibliotek

 • Canva er det designværktøj jeg elsker allermest når det kommer til ALT grafik, billededesign osv. til vores hjemmeside, derfor skal du også have en pakke med mine allerbedste Canva skabeloner. 
 • Du får derfor skabeloner så du selv kan designe din egen unikke freebie guide til din målgruppe. 
 • Du får Canva skabelon til at lave din egene workbooks, så du altid har lækkert materiale til dine deltagere på et kurser eller workshops eller lign. 
 • Så skal du også kunne skabe lækker grafik til din hjemmeside der viser f.eks. dine kurser, dine freebies osv. så jeg har lavet en Mock-up Canva skabelon pakke, så du kan illustrerer dine ting som billeder inden i en telefon, computer eller Ipad. 
 • Der er mere end 25 forskellige professionelt designet Canva grafik og billede skabeloner.

Her er hvad der sker når du kommer med ombord:

Du får adgang til hele kurset + alle bonusserne med det samme, når du har fuldført købsprocessen. 

Du modtager en velkomstmail fra mig + en automatisk e-mail fra min kursusplatform (Simplero) med dit unikke kursuslogin, så snart du har indtastet alle dine købsoplysninger, som tager 2 minutter. 

Så du kan altså komme igang allerede I DAG! 

OG DU KAN KOMME I GANG ALLEREDE I DAG FOR KUN 1.998 KRONER (EX. MOMS – OG 2 EFTERFØLLGENDE RATER PÅ 1.998 KR! EX. MOMS)

EKSTRA BONUS TIL DIG DER BETALER DET HELE PÅ EN GANG!

Canva skabeloner

GRATIS ADGANG TIL MIN ULTIMATIVE SOCIAL MEDIA SKABELON BOX TIL EN VÆRDI PÅ OVER 3.000 KR

Hvis du er klar til virkelig at skabe dig et UNIKT synligt VIRKSOMHEDSBRAND & ALDRIG  MERE  skal stresse over, hvad du skal poste igen, så vil du ELSKE Denne Social Media Skabelon Box…

Du får 187 forskellige Canva design skabeloner med denne box, så du altid har grafik og billeder til at dele både freebies, kurser, podcast, videoer, blogindlæg, tilbud ja ALT i din virksomhed, på dine sociale medie platforme inkl. Pinterest + du modtager med denne grafiske skabelon box og et mini kursus i at bruge Canva, så du kan se hvordan du nemt og hurtigt kan gøre disse skabeloner til dine egne, udskifte farver, tekster, billeder osv.  

ALT DETTE KAN BLIVE DIT I DAG, HVIS DU HOPPER MED OMBORD PÅ SUPERSÆLGENDE WEBDESIGN I DAG OG BETALER DET HELE PÅ ÉN GANG!

SÅ KOM MED PÅ...

din investering i dag:

5.998 kr eller i 3 rater af 1.998 kr - og derved får du materiale for over 20.000 kr i værdi