Skynde dig! Dette specielle tilbud er tilgængeligt indtil torsdag kl. 23:59

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Minutter

Sådan stopper du med at have travlt og begynder at tjene penge i stedet for

Ejere af små virksomheder har ikke problemer med at finde opgaver, der skal til for at udfylde deres dage. Du har sandsynligvis en opgaveliste der er en kilometer lang, og den vokser bare dag for dag. 

Men hvis du ikke er fokuseret, er det let at bruge al din tid på opgaver, du synes er vigtige, men som faktisk ikke genererer flere penge på din bankkonto.

👉 Planlægning af produkter og kurser (men faktisk aldrig få oprettet eller solgt dem)

👉  Design af nye Freebies (men får aldrig delt dem med verdenen)

👉  “Netværk” på Facebook eller poste Instagram-Stories

👉  Skrive blogindlæg (uden en plan til at føre trafik til dem)

👉  Re-designe din hjemmeside

Misforstå mig ikke. Disse ting kan være vigtige, men på et eller andet tidspunkt er du også nødt til at udføre penge genererende arbejde. 

Og det er her, vi ofte sidder fast.

"Hvad skal jeg gøre i dag for at tjene penge?"

Det betyder ikke noget, om du sælger fysiske eller digitale produkter, er freelancer, en coach, terapeut eller en blogger, det er dette spørgsmål der ofte hjemsøger os, når ..

👉 Huslejen eller boliglånet skal betales.

👉 Bilen har brug for en dyr reparation.

👉  Tanden knækker og du ved du har et hul du burde få lavet.

Og hvis du ikke har gode systemer på plads, kan det være en kilde til konstant stress, der får dig til at føle, at du er på et “indkomst-hamsterhjul”. Uanset hvor hurtigt du løber, ser du aldrig ud til at indhente det hele.

"Den Daglige Pengegenerende Værktøjskasse" er dit svar

I stedet for at blive fanget i det “travle arbejde” og de presserende (tror du) opgaver, der let kan stjæle dine timer, inspirerer “Den Daglige Pengegenererende Værktøjskasse” dig i stedet til at prioritere det arbejde, der betaler regningerne.

Den indeholder ideer til at indbringe hurtige kontanter (Penge Nu) samt frø, du kan plante, der vil vokse til forudsigeligt salg nede ad vejen (Penge Senere).

NORMALPRIS 297 KR

Hver Daglige Pengegenererende-opgave inkluderer:

Krav til tid og ressource: Du kan nemt designe en tidsplan, der fungerer for dig, fordi du ved nøjagtigt, hvad du kan få gjort inden for den tilgængelige tid. Ikke kun det, men hvis du outsourcer, kan du forudsige nøjagtigt, hvor lang tid det tager dit team eller assistent at gennemføre projektet.

Potentielt afkast af din tidsinvestering: Alle pengegenererende opgaver er ikke alle lige rentable, så jeg har inkluderet en anslået indtjening for hver opgave for at hjælpe dig med at prioritere ud fra dine nuværende mål.

Tips og ideer til færdiggørelse, bedste praksis og mere: Hver opgave er unik, så jeg har inkluderet masser af detaljer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid og energi.

Seks smarte måder at bruge Den Daglige Pengegenererende Værktøjskasse på:

1⃣ Udskriv den, og opbevar den på dit skrivebord (det er 58 sider). Når du næste gang har en time før dit næste møde eller 45 minutter inden det er tid til at hente børnene, kan du bladre den igennem og finde en hurtig opgave, du kan udføre.

2⃣ Tildel opgaver til din virtuelle assistent (eller en anden hjælper) for at udnytte dine timer bedst muligt, før de glider væk.

3⃣ Planlæg din ugentlige tidsplan ved at tilføje mindst en opgave til din to-do-liste hver dag.

4⃣ Giv hele Værktøjskassen over til dit team eller assistent, og få dem til at planlægge deres egne opgaver.

5⃣ Test hver pengegenererende opgave og tilføj dem, der får de bedste resultater til din regelmæssige rotation.

6⃣ Inkluder et udvalg af “Penge Senere” -opgaver til din arbejdsgang for at holde dine pengestrømme og dit stressniveau nede.

NORMALPRIS 297 KR

Hvem er "Den Daglige Pengegenererende Værktøjskasse" til?

“Den Daglige Pengegenererende Værktøjskasse” er til kloge virksomhedsejere, der kender værdien af at udføre “pengegenererende opgaver” før andre opgaver, men som nogle gange kæmper med at identificere, hvad disse opgaver er.

Det er for overvældende iværksættere der ofte bytter timer for penge, og som ser andre lykkes – UDEN STRESS – og ønsker at kende hemmeligheden.

Hvis du er træt af at stresse over din indkomst og ikke kommer i mål med dine drømme, så er det også for dig.

Ofte stillede spørgsmål

“Den Daglige Pengegenererende Værktøjskasse”  hjælper dig med at etablere gode systemer lige fra starten af, så du (forhåbentlig) aldrig finder dig selv spekuleret i, “Hvordan skal jeg tjene nok penge til at betale regningerne i denne uge?”

Ja. Med 30 ideer til at tjene penge er “Den Daglige Pengegenererende Værktøjskasse” næsten garanteret at have mindst en idé, som du ikke har prøvet, eller som du kan forbedre. Og til denne pris er alt, hvad der kræves, kun en ekstra lille opgave, og den vil mere end betale for sig selv.

Send mig en e-mail til info@camillakrath.dk, så hjælper jeg dig rigtig gerne!

Hvem er forfatteren til denne værktøjskasse?

Hej, Jeg er Camilla Krath

Og jeg har hjulpet og været mentor for kvindelige online-virksomheder i mere end 6 år. Med solid erfaring i, og oprettelse af, hjemmesider + praktisk erfaring med nutidens mest rentable e-mail – og marketingstrategier samt en stor kærlighed til teknologi har jeg en unik kombination af færdigheder, der gør mig til en efterspurgt Business Mentor og online virksomhedsguide. 

I dag kan du sagtens få min direkte hjælp til at opbygge din virksomhed, men jeg elsker faktisk endnu mere at arbejde sammen med dig, og lære dig alle tips og tricksene gennem træningsprogrammer som “Den Daglige Pengegenererende Værktøjskasse”, hvor jeg deler alle mine tip og hemmelige strategier til opbygning af rentable, sjove og nemme at styre online-virksomhedes- opgaver.

"Den Daglige Pengegenererende Værktøjskasse"

Let at følge hverdags taktikker, der holder kontanterne flydende

NORMALPRIS 297 KR