Camilla Krath hjælper i din virksomhed

Online Masterclass for 0,-

"Sådan skaber du et automatisk salgs- og markedsføringssystem"

På denne online masterclass viser jeg dig:

1. Hvad der skal til for, at du kan opsætte et system der er 100% tilpasset dig og din virksomhed.

2. Et system der tillader dig at skabe en hverdag, hvor dine drømme om en hverdag UDEN knokleri og 50,60,70, 80 timers arbejdsuger kan blive til virkelighed.

3. Et system som kan give dig uendelige omsætningsmuligheder, uanset om det er 40.000,- eller 50.000,- eller 60.000,- ja sågar også +100.000,- om måneden, MEN på en måde, som giver dig god energi, sommerfugle i maven og giver dig en umådelig frihedsfølelse.

4. Et system som tillader at du IKKE behøver at være “PÅ” og “SYNLIG” konstant, men du kun behøver at skabe få aktiviteter på ugentlig basis, som giver dig god energi.

Og så viser jeg dig præcis hvordan jeg med netop sådan et salgs- og markedsføringssystem automatisk omsatte for EKSTRA  55.000,- på blot 2 måneder!

Snup én af de begrænsede pladser for 0,- og sæt kryds i kalenderen.👇

Sæt kryds i kalenderen

tirsdag d. 23. august 2022 kl. 10:00

Lad os skabe noget vildt sammen

Denne masterclass er for dig der:

Driver en servicebaseret virksomhed, hvor du i dag primært sælger dine ydelser time for time f.eks. er coach, konsulent, fotograf, terapeut fysioterapeut, behandler.

Men den er også til dig der:

01

Ikke længere vil lade det være op til “tilfældighederne”, ydre omstændigheder eller verdenssituationen om du får nye kunder og en omsætning. 

02

Der drømmer om, at skabe et system og en strategi der sikre dig et solidt økonomisk fundament, så du ikke skal sælge din tid for penge, time for time – men du ved måske ikke hvor du skal starte , og bliver overvældet over tanken om, hvad der skal til.

03

Længes efter at have en hverdag væk fra hamsterhjulet, hvor du ikke behøver at være “PÅ” 24/7, have ondt i maven eller dårlig samvittighed, og kan arbejde mindre, tjener mere, og har mere tid til dig selv og din familie.

Registrer dig nu, og få en af de begrænsede pladser, + få en gratis bonus når du deltager live!

Sæt kryds i kalendere

tirsdag d. 23. august 2022 kl. 10:00

Mød din underviser

Hej, mit navn er Camilla

Jeg startede min første virksomhed i 2010, UDEN at vide noget som helst om at drive en virksomhed – men blot en drøm om fleksible hverdag, som alenemor.

I 2015 startede jeg så min anden virksomhed, denne gang med en rygsæk fuld af viden, en klar idé om, og fuldt fokus på at skabe den perfekte hverdag igennem en strategisk online tilstedeværelse og system.

Arbejder i dag som online business strategi mentor og sales funnel webdesigner på 7 år, og ELSKER at jeg hver dag kan få lov til, at hjælpe kvindelige virksomhedsejere med at skabe en succesfuld online virksomhed, hvor fokus ikke er på mere arbejde, men mere tid.

Jeg er selv gået fra at arbejde 60-70 timer om ugen, til at arbejde 20-25 timer om ugen OG fordoblet min omsætning, og det er præcis værktøjerne og strategierne til, at det kan lade sig gøre, at mine kunder ELSKER at få del i.

Business Strategi Mentor - Camilla Krath

Snup en af de begrænsede pladser med det samme og mød op til en god times inspiration og læring: