online workshop med Camilla Krath og Maiken Juul

Sådan opbygger du et automatisk salgs- og markedsføringssystem, der giver dig salg på daglig basis - OG sikrer dig, at du kommer i mål med det!

Live Online workshop torsdag d. 21 april kl. 11:00 

 

Når du har været på workshoppen så ved du:

✅ Hvad et automatiske salgs- og markedsførings system egentlig er (og at det er mere overskueligt at lave, end du nok tror)
 
✅ 3 måder hvorpå du kan skabe dit eget automatiske salgs- og markedsførings system (og hvordan du vælger det rigtige for dig)
 
✅ Hvorfor et automatisk salgs- og markedsførings system fremtidssikrer din virksomheds overlevelse og bør være noget du sætter øverst på to-do listen
 
✅ Nøglen til at være sikker på, at du kommer helt i mål med at etablere systemet (og forhindrer at du igen igen selvsaboterer og aldrig bliver helt færdig).
 
 
NÅR DU FØRST MESTRER DETTE, SÅ HAR DU ALTID ET SYSTEM, DU KAN BRUGE IGEN OG IGEN TIL AT GENERERE OMSÆTNING – UDEN EN MASSE EKSTRA ARBEJDSTIMER! 🎉🎉
 
 

Det koster kun din e-mailadresse  at få en plads på workshoppen👇 og du vil kunne se det hele bagefter i en begrænset periode, hvis du ikke kan være med live…

Du tilmelder dig samtidig min lille liste af skønne online venner. Men bare rolig, dine oplysninger er 100% sikre og deles aldrig med nogen + du kan til enhver tid afmelde dig.