Klar til et simpelt, overskueligt og stressfrit system, der hjælper dig med at komme i gang med at opbygge din e-mail-liste?

👉 Vil du gerne have fingrene i over 200 forskellige Freebie ideer, der vil hjælpe dig med at få opbygget din e-mailliste med lige præcis din målgruppe, så du ikke skal bruge timer på at komme op med idéer, og kan bruge din tid på dine kunder?

👉 Og hvad siger du til også at få adgang til over 90 forskellige Canva freebie design skabeloner, så du kan komme igang med at opbygge din e-mailliste med dine drømme kunder, som er parate til at købe af dig, så du kan gøre en forskel i deres liv ?

👉 Du bliver selvfølgelig hjulpet på vej igennem hele processen, med trin for trin videoer, guides og skabeloner, så du kan gå fra Freebie til salg på blot 5 dage, uden stress og overvældenhed!

Så byder jeg dig hjertelig velkommen indenfor i Freebie akademiet

Mens du måske bruger meget af din tid på at få nye likes og følgere på de sociale medier. så skaber mange af de helt store iværksættere gratis online indhold for at tiltrække deres idelle målgruppe og opbygge deres e-mail-liste.

Fremtidens penge er i din e-mailliste, og det starter alt sammen med at have den perfekte Freebie-idé!

91% AF BEFOLKNINGEN TJEKKER DERES E-MAIL HVER DAG.

ER DU AT FINDE I DERES INDBAKKE?

Hvis du gerne vil opbygge en succesfuld virksomhed online, uden at skulle være på hele tiden, er det tid til at fokusere på at opbygge din e-mailliste.

Din liste er din målgruppe, det er de folk, der løfter deres hånd og giver dig deres e-mail-adresse, fordi de mener, at du har en løsning på deres problem. Så i dag er dagen hvor du skal gøre det at opbygge din e-mailliste til en stor prioritet i din virksomhed.

Så lad mig lige kort stille dig et spørgsmål…

hvor mange personer har du på din e-mailliste?

5 ( din mor, din søster, din nabo og 2 fremmede der fik forvildet sig derind ved en fejl ?)

Måske 50, 100, 500 … eller måske er du ikke startet endnu? 

Lad mig fortælle dig dette …

Dette nummer betyder  overordnet set IKKE noget specielt, HVIS mere end halvdelen aldrig kommer til at købe noget af dig!

Det der betyder noget er, at finde ud af, hvilken slags freebie du kan oprette, der tiltrækker mere af din ideelle målgruppe til din liste, dem der virkelig har brug for det du sælger, så du kan begynde at opbygge din liste og tjene flere penge online.

DET KAN VÆRE SÅ FRUSTRERENDE, AT ØNSKE AT VILLE TAGE ACTION, OG VIDE HVAD MAN BØR GØRE, MEN BARE IKKE VED HVOR MAN SKAL STARTE...

Du kan HØJST SANDSYNLIG KOMME I TANKE OM nogle ting, der VIRKELIG HOLDER DIG TILBAGE OG BEGRÆNSER dig lige nu, F.EKS....

DU VED IKKE HVORDAN DU DESIGNER EN FREEBIE

Teknikken omkring det hele føles overvældende og giver dig grå hår i hovedet. Du skal Ikke kun designe din freebie, men du skal også finde ud af, hvordan du sætter det hele sammen og sende den ud! Kast det ned i bunken af "Hvorfor har jeg ikke fået det gjort!"

DU HAR SLET IKKE TID TIL AT FÅ LAVET DIN FREEBIE!

Jeg arbejder på det i morgen ... Jeg går i gang med det i næste uge ... så går der endnu en måned ... hvor længe har det været sådan? Måske er det ikke fordi, at du har travlt, måske er det blot fordi du bare ikke ved, hvor du skal starte eller slutte henne?

DU HAR BARE IKKE FUNDET DEN RETTE IDÉ

Du får endelig sat dig ned for at gå igang med din freebie ... men nu sidder du fast. Alle de gode Freebie-ideer er taget !! Du starter med at Google freebie idéer... men får kun resultater, der ikke har noget at gøre med din virksomhed eller din branche.

HVOR LÆNGE HAR ALT DETTE STÅET PÅ?

Hvis du minder bare en lille smule om mig, og alle de 100-vis af kvindelige virksomhedsejere jeg har hjulpet igennem årene, så har du en ane-lang “To-Do-Liste” 

Så hvis du overhoved tænker på at få oprette den freebie, forbliver det sandsynligvis på din uendelige “To-Do-Liste”, fordi du ikke ikke orker at sætte dig ind alt den teknik – selv om du inderst inde godt ved at det ville være virkelig værdifuldt for din virksomhed i fremtiden, at få opsat den freebie, så du kan få opbygget den værdifulde e-mailliste af potentielle kunder, og genere omsætning på automatik. 

Så lad os sætte en stopper for frustrationerne og stoppe med at udskyde opbygningen af din virksomheds største aktiv. Fordi sandheden er ...

DU KAN SAGTENS FINDE RELEVANTE IDÉER TIL AT TILTRÆKKE  OG HJÆLPE DIN MÅLGRUPPE

Fordi du har så meget at give af. Hvis du først beslutter dig for det, er der intet der kan stopper dig – du har måske bare brug for en hjælpende hånd!

DU KAN BLIVE FÆRDIG FRA START TIL SLUT PÅ FÅ DAGE, I STEDET FOR UGER OG MÅNEDER

Fordi hvorfor vente længere på at starte med at generere nye potentielle kunder til din virksomhed på autopilot – så du ikke altid behøver at “jagte” dem?

DU KAN OPRETTE SMUKTE FREEBIES-GRATIS, DER IKKE KRÆVER AT DU ER ET DESIGN-GENI ELLER EKSPERT

Du har bare brug for et system og skabeloner, fordi du ved, at du ikke kan fortsætte med at udskyde det.

DU KAN HÅNDTERE TEKNIKEN OG OPSÆTTE DIT FREEBIE FLOW OG LEVERE DEN GRATIS PÅ AUTO-PILOT

Fordi du vil få trin-for-trin videoinstruktioner til at komme igang og få det gjort hurtigt og nemt.

SAGEN ER DEN...

Tror du, at andre succesrige online-virksomhedsejere bruger al deres dyrebare tid på at designe freebies fra bunden?

Nix! Absolut ikke…

Så hvad ved de, som du ikke gør ? Det handler om systemer, skabeloner og strategier + lidt hjælp og støtte fra en der kender vejen og værktøjerne.

Sådan skriver du inspirerende nyhedsbreve

Heldigvis for dig

SÅ DELER JEG MIT TESTET & 100% AFPRØVET TRIN-FOR-TRIN SUCCESFULDE SYSTEM

lad mig introducere dig til

Et plug-and-play trin-for-trin skabelon – og videosystem til at hjælpe kursusskabere, serviceudbydere og personlige Brands med at planlægge, designe og lancere en smuk og værdifuld kundetiltrækkende,  freebie hurtigt, nemt og overskueligt.

Normalpris 3.997,- (ex. moms)

Tilbudspris: 1.997,- (ex. moms) 

Iværksætterugens Jubilæumspris: 1.297,- (ex. moms) – kan også betales i rater!

Da Camilla kom ind og hjalp mig med, først at finde den helt rette freebie til min målgruppe, og derefter gav mig trin-for-trin videoguides til at få sat det hele op, så fik jeg simplethen lavet det hele på under en uge - så dejligt at blive holdt i hånden af en der virkelig forstår en.
Susanne M
Life Coach
Jeg havde kæmpet i månedsvis med at få lavet min freebie, og jeg vidste slet ikke hvordan man lavede en landingpage eller hvordan jeg kunne få leveret min freebie, til mine nye læseres indbakke automatisk. Men så kom Camilla og "reddet" mig, og i løbet af 6 dage, havde jeg det hele lavet, og nu får jeg nye læsere på mit nyhedsbrev hver dag, med min fantastiske freebie - Så stolt af mig selv og evig taknemmelig for Camillas hjælp!
Pernille S
Diætist og Zoneterapeut

har du brug for hjælp...?

Efter mere end 6+ års arbejde med kvindelige virksomhedsejere har jeg fundet ud af, testet og afprøvet alle de dele der skal til i planlægningen, designet og lanceringen af din værdifulde freebie, så du med stor succes kan tiltrække kunder, der er klar til at købe dine løsninger på deres problemer.

Ræk hånden op, hvis noget af dette lyder bekendt:

Har du stadigvæk hånden oppe? 

Gode nyheder…

Så er du det rette sted!

Din løsning er…

Jeg udelader absolut INTET!

Dette system er designet til at hjælpe dig med at få din Freebie designet og lanceret på få dage i stedet for uger og måneder – også selv om du ikke er en haj til teknik!

vælg mellem mere end 200 forskellige freebie idéer - kategoriseret efter branche

Denne idé-freebie-boks er fuld af idéer til næsten enhver form for freebie, du gerne vil designe/oprette, både e-bøger, kalendre, guides, worksbooks, challenges, tjekliste og  meget meget mere.

Bliv inspireret og snup den idé du har brug for, når du har brug for at få lavet en (ny) freebie – så skal du ikke bruge timer på at finde på noget at skrive, og har mere tid til dine kunder og din fritid!

her er hvad du får fingren i inden i Freebie akademiet

planlæg

find din freebie idé og beslut dig for formatet

Først er det tid til at finde ud af hvad din freebie skal handle om.

Få inspiration til din freebie med min freebie idé box, med mere end 200 forskellige freebie idéer, fordelt på 24 brancher/nicher. 

Du får min freebie arbejdsbog, så du bliver 100% klar over hvem din målgruppe er, hvad der vil få dem til at sige “JA TAK” til din freebie –  og undgår dermed at misse vigtige elementer.

Dernæst skal du beslutte dig for hvilket format din freebie skal have ( Skrift, audio, video). 

Jeg vil anbefale altid, hvis du er helt ny i det med at designe freebies, at starte med noget på skrift, og har derfor inkluderet skabeloner til dette – men er du mere til video eller audio, så har jeg en ekstra bonus til dig. 

Du er nu klar til at oprette og designe din freebie!

Design

57+ redigerbare freebie canva skabeloner

Alle de skabeloner, du har brug for, for at oprette og designe en hvilken som helst Freebie, du ønsker. Kalendre, e-bøger, tjeklister eller workbooks. Mulighederne er uendelige. Brug disse redigerbare Canva-skabeloner til at få din freebie lanceret og din e-mailliste til at vokse, og sikre at du når din målgruppe spot-on.

Inkluderede skabeloner:

  • 15 forsider
  • 19 planners, kalendere, “trackere” og tjeklister
  • 5 spørgsmål / svar  formularer
  • 10 indholdssider
  • 2 skabeloner til budget planlægning
  • 3 CTA-sider med links

Du er nu klar til at få sat alt det tekniske op, så din målgruppe kan få fingrene i den!

set-up

Trin-for-trin videoer til at få det tekniske på plads

Når du først har designet din  værdifulde freebie, skal du have alle de tekniske dele sat op, så du kan få folk på din e-mailliste og leveret din freebie direkte i deres indbakke automatisk.

I denne del viser jeg dig, hvordan du får:  

  • Oprettet en GRATIS e-mailliste – så du har et sted du kan indsamle alle dine nye potentielle kunders navne & e-mailadresser.
  • Oprettet en GRATIS sign-up form – så folk har et sted de kan indsætte deres navn og e-mailadresse.
  • Oprettet en GRATIS landingpage – så du har et sted at sende folk hen til, så de kan få fingrene i din freebie.
  • Oprettet en GRATIS automatiseret velkomst-e-mail – så du kan levere din freebie direkte i folks indbakke helt automatisk. 

Og til sidste forbinder vi det hele – og du er klar til at få skrevet din e-mail-velkomst-serie

skriv

5 e-mail skabeloner til din freebie e-mail-velkomstserie

For at gå fra freebie til salg er det vigtigt at dine nye læsere hører fra dig, efter din freebie er leveret. Derfor får du 5 e-mailskabeloner der er sat strategisk op, så de både får viden om dig, din virksomhed, hvad du kan hjælpe dem med, og hvordan de kan få mere af alt det gode du har at tilbyde dem. 

Disse skabeloner er test af mere end 100 virksomhedsejere, og har skabt store resultater for både dem og mig selv.

Jeg har også inkluderet en trin-for-trin videoguide til hvordan du kan opsætte og afsende alle disse e-mails helt GRATIS og automatisk. 

Og du er nu klar til at promovere din freebie!

promover

32+ freebie promo canva skabeloner + videoguide i hvordan du kan redigere dem

Få smukke grafiske Canva skabeloner, så du bliver klar til at promovere din freebie på Facebook, Instagram, Pinterest og din hjemmeside på få minutter. Start din markedsføring og opbyg din e-mailliste med denne samling af redigerbare Canva-skabeloner.

Og for at sikre mig at du virkelig får brugt disse fantastiske skabeloner, så har jeg også inkluderet en lille videoguide, der viser dig hvordan du kan ændre, farver, billeder, tekster osv. 

Nu er du klar til at vise verden, og dine potentielle kunder, din fantastiske værdifulde freebie, som de bare ikke kan vente med at få fingrene i!

Men vent... der er mere til at forsøde dette tilbud til dig

Få også disse bonusser!

Disse bonusser er mere værd end programmets pris, men er vigtige for din succes til at opbygge din e-mailliste med en freebie … så jeg inkluderer selvfølgelig også dem!

DU KAN OPRETTE SMUKTE freebies -GRATIS, DER IKKE KRÆVER AT du et DESIGN-geni ... Bare DRAG and DROP FOR AT OPRETTE dem

1 . mini kursus - opret din freebie uden en hjemmeside - Helt gratis i mailchimp!

Ingen undskyldninger her! Du opretter din Freebie, også selvom du ikke har en hjemmeside. Der er ingen grund til, at du ikke skal opbygge din e-mailliste, og få sat gang i kundestrømmen på automatik. Denne bonus viser dig, hvordan du GRATIS kan starte din e-mailliste , selv før du har en hjemmeside.

Jeg har nemlig lavet et komplet mini kursus i at oprette din freebie landingpage (der hvor de skal skrive sig op til din freebie), inden i gratis versionen af det populære e-mailserviceudbyder systeme Mailchimp. Og jeg giver dig også trin for trin videoer til, hvordan du får leveret din freebie direkte i dine nye læseres indbakke – helt automatisk. 

2 . Simplero mini kursus - Saml det hele ét sted - jeg viser dig hvordan!

Driver du, eller ønsker du at drive, en online kursus virksomhed, så er der en stor fordel ved at samle hele din online virksomhed på en online platform, og her er min favorit Simplero. 

Og i dette mini kursus viser jeg dig hele freebie processen fra start til slut direkte inden i Simplero.

Jeg viser dig, hvordan du opretter en landingpage, laver en signup-form, leverer din freebie automatisk, i dine nye læseres indbakke, og opsætter en automatisk e-mail-velkomst-serie, så du kan gå fra freebie til salg, uden ekstra arbejde bagefter. 

3. elementor skabeloner - til dig der bruger wordpress

Har du en WordPress hjemmeside, og bruger du det design-sideopbyggende plugin der hedder Elementor? 

Så har jeg lavet hele 2 side skabeloner til dig! 

Du får både en Landingpage skabelon til din Freebie og en “Takke-side”, de kommer på, når de har skrevet sig op til din freebie.  

Begge siderne kan redigeres så de passer perfekt til din stil, og resten af din hjemmeside – og jeg viser dig hvordan, i en trin-for-trin videoguide. 

Så behøver du ikke engang at tænke på den del af processen, og du vil kunne oprette din freebie på et øjeblik. 

4 . freebie akademiets lancerings checkliste

Denne checkliste vil virkelig være praktisk og en god hjælp, når du er klar til at gå live med din nye  Freebie. Brug denne liste til at sikre, at du husker alle detaljer, før du lancerer og promoverer din freebie til verdenen. 

Hvad siger kunderne om Camilla Krath

imodsætning til andre freebie skabeloner og kurser

så er freebie akademiet et komplet system

der tager dig fra idéfasen til lanceringsfasen, uden overvældenhed og teknikstress!

Freebie akademiet tager dig kærligt i hånden og guider dig igennem det hele, så du kan få opbygget din e-mailliste med en freebie og gå

fra freebie til salg på 5 dage!

er du klar til at komme med på akademiet?

Brug ikke et minut mere på at prøve at finde ud af det hele selv, når der findes et trin-for-trin-system som Freebie Akademiet.

Her er lige en kort oversigt igen, over hvad du får på Akademiet

 

✔️ 200+ Freebie idéer fordelt på 20+ brancher

✔️ Freebie arbejdsbog, så du sikre at du rammer din unikke målgruppe med din freebie

✔️ 57+ redigerbare Freebie Canva skabeloner til at designe guides, skabeloner, checklister osv. 

✔️ Mini kursus i hvordan du kan designe dine freebies via drag and drop metoden direkte inden i Canva 

✔️ Trin-for-trin videoer til at få alt det tekniske sat op omkring din freebie

✔️ 5 e-mail skabeloner til din freebie e-mail-velkomst-serie

✔️ 32 freebie promoverings Canva design skabeloner

💥 BONUS : Mailchimp mini kursus – Opret og lever din freebie uden en hjemmeside

💥 BONUS: Simplero mini kursus – Saml det hele under en platform til dig der sælger online kurser og forløb

💥 BONUS: Elementor skabeloner + videoguide – til dig der bruger WordPress og Elementor til dine landingpages 

💥 BONUS: Freebie Akademiets Lancerings checkliste 

Normalpris 3.997,- (ex. moms)

Tilbudspris: 1.997,- (ex. moms) 

Iværksætterugens Jubilæumspris: 1.297,- (ex. moms) – kan også betales i rater!

Få hjælp til at opgradere din e-mailliste opbygnings strategi

og blive den online virksomhedsejer der skaber resultater med sin freebie - samtidig med at du gør en forskel for din målgruppe!

Freebie akademiet

jeg bruger præcis dette system til mig selv om mine kunder

og lad mig fortælle dig en lille hemmelighed...

Du kan bruge tid på at engagere dig med dine følgere på sociale medier, men indtil du har en metode og en strategi til at bringe dem over på din e-mail-liste, så du kan kommunikere direkte med dem, så vil du ikke være i stand til at realisere konstant vækst på autopilot.

Camilla Krath Design

Så hvem er jeg?

Jeg er Camilla...

Jeg er en virksomhedsejer som dig, en mor og den gode veninde med smilet og de lækre snacks. Min passion er at hjælpe kreative kvindelige iværksættere med at opbygge online virksomheder, de brænder for, og ikke brænder ud af!

Jeg har været, hvor du måske er lige nu, hvor det kan være en kamp at få alle enderne til at mødes, og dine ideer til at tage form … når jeg endelig tror, ​​at jeg har gjort fremskridt, er der en ny udfordring og bjergtop der skal bestiges.

Jeg lærte på den hårde måde, at hvis jeg ville opnå konstant vækst og fremskridt, uden at skulle løbe om kap med uret og brænde ud, så havde jeg brug for systemer, strategier og struktur… og tro mig, det ændrede ALT for mig!

Det mest kraftfulde og rentable system, som enhver onlinevirksomhedsejer bør have, er en måde at bringe nye kundeemner ind på autopilot… Hver dag!

Jeg designede Freebie Akademiet, fordi jeg forstår, hvor værdifuld en e-mail-liste er for enhver virksomhed.

Jeg har arbejdet med hundredvis af online virksomhedsejere, coaches, konsulenter og endda millionomsættende internationale virksomheder, der leverer digitale marketingstrategier og konsulentydelser, og det starter altid med din e-mailliste!

Jeg har brugt de sidste 6+ år på at opbygge, justere og skalere min virksomhed, og jeg forstår de frustrationer, som vi skøre iværksættere står over for hver dag.

Så jeg er her for at hjælpe med at lede vejen til lettere dage med mit enkle trin-for-trin e-mailliste opbygningssystem.

Lad dagen i dag, være den hvor du vælger at tage handling og opbygge din drømmeliste over kunder!

kom med på akademiet mens du kan få det til Denne unikke pris...

Du har ventet længe nok på at starte på din freebie og din e-mailliste. Begynd at opbygge din e-mailliste og tag kontrol over markedsføringen direkte i dine kunders indbakke!

Her er lige en kort oversigt igen, over hvad du får på Akademiet

 

✔️ 200+ Freebie idéer fordelt på 20+ brancher

✔️ Freebie arbejdsbog, så du sikre at du rammer din unikke målgruppe med din freebie

✔️ 57+ redigerbare Freebie Canva skabeloner til at designe guides, skabeloner, checklister osv. 

✔️ Mini kursus i hvordan du kan designe dine freebies via drag and drop metoden direkte inden i Canva 

✔️ Trin-for-trin videoer til at få alt det tekniske sat op omkring din freebie

✔️ 5 e-mail skabeloner til din freebie e-mail-velkomst-serie

✔️ 32 freebie promoverings Canva design skabeloner

💥 BONUS : Mailchimp mini kursus – Opret og lever din freebie uden en hjemmeside

💥 BONUS: Simplero mini kursus – Saml det hele under en platform til dig der sælger online kurser og forløb

💥 BONUS: Elementor skabeloner + videoguide – til dig der bruger WordPress og Elementor til dine landingpages 

💥 BONUS: Freebie Akademiets Lancerings checkliste 

Normalpris 3.997,- (ex. moms)

Tilbudspris: 1.997,- (ex. moms) 

Iværksætterugens Jubilæumspris: 1.297,- (ex. moms) – kan også betales i rater!

Tag ikke bare mit ord for at dette system virker - her er hvad Linda skrev til mig

Tænk at jeg har brugt 2 år på at komme i mål med at få lavet den freebie, og efter 5 dage med dit system Camilla, så har jeg sgu fået lavet det hele! Nu får jeg nye på min liste hver dag + jeg har allerede fået en ny 1:1 kunde i forløb, på kun 1 uge, uden at jeg gjorde andet end at skrive et par mails til dem, ved at bruge dine skabeloner - Halleluja...
Linda
Mindset coach og Kropsbehandler