Skriv aldrig et kedeligt nyhedsbrev igen.

Du ved, hvor vigtig din e-mail-liste er for at udvikle din online forretning.

At en engageret liste = lancering og salg af dine tilbud med lethed.


 Men hvad skal du skrive om hver uge, når du ikke lancerer et produkt ?

Hvordan kan du med lethed skrue et nyhedsbrev sammen oven på alle de andre ting du skal lave i din virksomhed?

Alle guruer fortæller dig at “sælge med historier”, men hvad nu hvis du ikke har nogle  gode historier?

Desuden, hvad er pointen med nyhedsbreve, hvis du endnu ikke har en stor nyhedsbrevsliste?

“E-MAIL ER DØD”!

Sagde ingen succesrig online iværksætter nogensinde.

Enhver online biz-ejer ved, at e-mail er den bedste måde at konvertere en følger til en KØBER på.

SOCIALE MEDIER PLATFORME ÆNDRER SIG KONSTANT.

Jeg er sikker på at vi kan være enige om, at de sociale medier er sjove at hænge ud på (jeg mener, jeg elsker alle Giff’erne og #over30moms på TikTok lige så meget som alle de andre), men du har ingen kontrol over disse platforme. Algoritmer ændres. Tendenser kommer og går. Den ene platform, du har brugt så meget tid på at bygge? Det kan lige så hurtigt gå af mode, som du kan knipse med fingrene. Jeg mener, først var det snapchat, så TikTok, hvad bliver det næste!

DIN TID ER VÆRDIFULD: BRUG DEN, HVOR DU FÅR MEST RETUR

Du kan bruge en masse tid på at udforme det perfekte Instagram-filter eller gå live 24/7 på Stories eller inde i din Facebook-gruppe, men disse aktiviteter vil aldrig have det samme ROI (Return On Investment) som e-mails og det at pleje din liste. En E-mail-liste konverterer højere end nogen anden platform (det er FAKTA), men kun hvis den plejes!

GØR IKKE DIN LISTE TIL EN SPØGELSES LISTE, DU ARBEJDE SÅ HÅRDT PÅ AT FÅ OPBYGGET

Du laver Freebies, deler på sociale medier, laver webinarer, viser annoncer og gør alle de ting for at udvide din liste. Men hvis du faktisk ikke e-mailer disse abonnenter regelmæssigt, vil de glemme, at du findes. De stopper med at åbne dine e-mails. De bygger ikke den tillid og kendskab op, som er så essentielt. Og når du så sender dem en e-mail med en promovering af et nyt produkt, forløb eller kursus, ja, så er der ingen, der trykker på købsknappen.

Din e-mail-liste? Det er din direkte linje til en rentabel biz …

Dette er hvad jeg ved er sandt: Som en personlig brand-iværksætter, jo mere du plejer din liste, desto mere vil dine læsere …

… stole på dig

… være ligesom dig

… og er klar til at købe fra dig.

Min Historie

Hej! Jeg er Camilla Krath. Og jeg har opbygget dele af min onlinevirksomhed omkring e-mails ( og de fleste af dem er også automatiseret). Alle guruer sagde, hvor vigtige e-mail-lister er, så jeg begyndte at opbygge min.

Og selvom de begyndte at vokse, vidste jeg ikke, hvad pokker jeg skulle sende til mine abonnenter, når de først havde signet sig op eller købt et produkt af mig. Jeg følte, at jeg var nødt til at oprette nyt indhold – en freebies eller blogindlæg – hver eneste uge… og helt ærligt havde jeg ikke tid til det    ( solopreneur problemer!).

Så jeg begyndte at sende e-mails, som jeg ville til mine veninder. Historier, et hurtigt tip, et kig bag kulisserne… alle de ting, der føltes nemt + hurtigt at skrive.

Den næste ting der skete? Jeg fik folk til at svare på mine e-mails. De følte sig forbundet. Mine abonnenter åbnede mine e-mails og blev superfans. Jeg landede på den episke blanding af “BFF møder lærer” mix.

Og da det skifte først skete? Der udviklede min forretning sig med højere fart end jeg kunne have forestillet mig.. Hver gang jeg sender en promovering ud af et nyt kursus, workshop, webinar eller freebie, er mine folk der og trykker interesseret på “køb” eller “Læs mere” knappen. Og jeg ved, at du også kan få det til at ske for din virksomhed.

Hvordan ville livet være, hvis du havde
en engageret liste af superfans?

ALT Det tager er kun 20 minutter om ugen.

DISSE ER IKKE BARE HVILKE SOM HELST E-MAILS DETTE ER EN KOMPLET indholdsstrategi, som skaber et anerkendt + respekteret Brand

....OG MERE

Har-du-brug-for-hjælp_-2.png

MED KUN 20 MINUTTER / UGE …

INGEN GIANTISK ONLINE-KURSUS AT SKULLE TYGGE SIG IGENNEM

INGEN 300+ SIDE E-BOG  AT SKULLE LÆSE ….

Fantastiske Fordele...

Ville det ikke være fedt at være hende?

hende der har alt hendes indhold kortlagt og planlagt.

hende SOM HAR EN E-mail-liste, der er fuld af BFF's, der elsker hende.

hende der sælger sine produkter med lethed.