YOU'VE GOT MAIL!

Din Freebie er på vej til din indbakke

Før du går, så se lige denne hurtige video

3 grunde til hvorfor du har brug for en e-mailliste

Jeg elsker de sociale medier! MEN JEG ER OGSÅ KLAR OVER, AT SOCIALE MEDIER SKAL BRUGES MED ET MÅL I SIGTE. Lad mig forenkle din to-do-liste og dele de to prioriteter, du har brug for at fokusere på, og de 3 grunde til, at en e-mail-liste skal være en af dem.

Er du klar til at få opbygget din e-mailliste?

Sådan starter du en e-mail liste - gå fra 0-500 tilmeldte på kun 30 dage

På dette tidspunkt ved du at, du skal finde ud af det der med e-maillister.  Det er ikke første gang, du har hørt, hvordan det er vigtigt at eje dit publikum.

Du har måske lavet en mental note for at ‘tjekke det ud’ en eller to gange, men har ikke rigtig sat det på din to-do-liste endnu. Måske er du skræmt, eller måske er du ikke sikker på, at nogen (udover din mor) faktisk vil tilmelde sig.

Måske skræmmer teknologien dig, eller måske føler du, at du har NUL tid til at finde ud af en strategi og nul ting at sige …. uanset hvad der er af undskyldninger, der har holdt dig tilbage? Så er det er tid til at droppe dem, og komme igang!

Tag alle disse NULLER, og lad os forvandle dem til reelle tal, der har reel indflydelse for dig.

For at give dig et stort boost af motivation har jeg skabt dette 5 dages minikursus lige til dig! Jeg vil ikke skubbe dig til at få 1.000 læsere – ikke engang 700. Lad os bare fokusere på at få sat alt det tekniske op og finde 500 varme kroppe, der ønsker at høre, hvad du har på hjertet. Det er det! 500 mennesker er alt hvad du behøver (og jeg fortæller dig hvorfor!)

Det er koster dig lige nu KUN 197 kr (ex.moms), så hvad siger DU??

Opgrader dit e-mailmarkedsføringsgame med et

E-mail mini kursus

Hvis du kan gøre bare én ting, før du lancerer den næste store idé, så skal du starte og opbygge din e-mailliste med dette 5 DAGES mini kursus og online undervisning i e-maillisteopbygning.

Yes, det er nu det er beslutnings tid! Jeg ved, at det går lidt hurtigt her, men jeg har set for mange mennesker lægge det med at opstarte en  ‘e-mail-liste’ i baggrunden, indtil det er for sent … sociale medie kontoer bliver hacket, tendenserne ændres, følgere forlader dig, platforme købes og lukkes ned, data går tabt, servere går ned. Farvel til alt dit hårde arbejde.

Jeg har skabt dette 5 dages minikursus for at skubbe dig til at ‘udfordre’ dine undskyldninger, din motivation, din tøven, din tvivl. Det er som et tog. Det går stærkt, men det bringer dig med sikkerhed til din destination … men det er kun på stationen i et øjeblik tid.

Så ALLE ombord! Jeg håber (i al hemmelighed) at se dig inde på kurset…

 

JEG SKAL MED!

Jeg er klar til at committe mig til kun 5 dage, til at opstarte, opbygge, skalere og inspirere mig e-mailliste, og jeg er klar til at dykke ned i kurset, med det samme. 

Jeg vil være ved din siden og heppe på dig igennem hele kurset

Hej, Jeg er Camilla Krath

I tilfælde af, at  sammenligningsmonsteret viser sit sædvanlige ansigt , så skal du vide: Jeg er bare en mor fra Kongens Lyngby (der ikke tror på ordet “bare”), der elsker at opbygge min business og hjælpe en masse kvindelige virksomhedsejere, imens jeg også passer mit hjem og livet som enlig mor. For bare et par år siden havde jeg ikke engang en e-mail-liste. Nu? Der dropper jeg ind i tusinder af indbakker hver uge og inspirer med min viden og tilbyder min hjælp. 

Min e-mail-liste er den bedste måde, jeg skaber resultater på i min forretning, foruden min supersælgende hjemmeside. 

Fun Facts

Mindre end 6% af dine følgere ser rent faktisk dine opslag på de sociale mede
Den internationale online marketing verden antager at 1 person på din e-mailliste = 10 kroner/måned
I gennemsnit klikker 3,57% af folk på et link i en e-mail, sammenlignet med 0,7% på Facebook.
Min e-mailliste er den ting, der skaber den største omsætning i min business, og derefter kommer min hjemmeside.
E-mailmarketing har skabt 40X flere kunder end Facebook og Twitter tilsammen.
Tidligere
Næste

Stadigvæk nysgerrig?

Her er hvordan dette fungerer...

Når du tilmelder dig kurset "Sådan starter du en e-mailliste - og går fra 0 - 500 tilmeldte på kun 30 dage", leder jeg dig gennem hele kurset dag for dag i fem dage i træk ...

5/5

Jeg har været så overvældet bare ved tanken om e-mailmarkedsføring i 3 år …

Jeg er nødt til at fortælle dig, hvor meget glæde det har bragt mig allerede efter de første 2 dage i  dit e-mail kursus… Du har lavet processen så simpel!

Jeg vil bare sige tak for din energi. Jeg kan høre dig smile gennem mikrofonen. Jeg ser frem til at lære mere af dig på min virksomhedsrejse.

Lise V.

Er du bange for den tekniske del? Vi tager besværet (og prisen) væk, så du kan komme i gang  – det behøver ikke at være hverken hårdt, besværgeligt eller skræmmende.

Lad mig gennemgå det for dig

*** Advarsel: Dette er KUN for folk, der er klar til at få STORE resultater. Tilmeld dig ikke, hvis du ikke er klar til at skabe resultater, ok?