gratis 5 dages challenge !

Kalder alle online og servicebaserede iværksættere! 📢

Hej! Jeg er Camilla, jeg er Webdesigner og Business Strategi Mentor og er bl.a. ekspert i hjælp til WordPress-Webdesign og hjælper bl.a. iværksættere med at skabe hjemmesider, landingpages og salgssider, der forbinder dem med deres ideelle kunder og konverter besøgende til betalende kunder! Du bringer din virksomhed og hjemmeside drømme. Jeg bringer WordPress færdighederne, 10+ års erfaring og design strategier!
Camilla Krath
Webdesigner & Business Strategi Mentor

5 dages Gratis hjemmeside challenge

Hvad du kan forvente på de 5 dage:

Vi starter om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Gratis 5 dages hjemmeside challenge

DET ER TID TIL:

❌ Det er tid til at stoppe med at spilde så meget tid med ængstelig undring over, hvad den “rigtige” ting at lægge på din hjemmeside skal være.

❌ Det er på tide at afslutte dette kapitel, hvor du er i konstant frygt for ikke at kunne bygge en hjemmeside, fordi det betyder, at du bliver opslugt og frustreret over at prøver at finde ud af de tidskrævende tekniske aspekter i at designe din egen unikke hjemmeside. 

❌ Det er på tide at stoppe tilfældigheder beslutte hvordan din branding & dine tekster skal være,  og føle dig utilfredse med dem.

❌ Det er tid til at stoppe med kun at stole på sociale medier til markedsføring. 

❌ Det er tid til at holde op med at “høre stilhed”, når du afgiver et tilbud

🚀 Og det er tid til at gå fra at tjene NUL-kroner fra din hjemmeside til faktisk at have en rentabel supersælgende hjemmeside.

Det er på tide, at du har en hjemmeside, der gør dig stolt og viser verden, hvor fantastisk din virksomhed virkelig er 🤩🎉

Hvis du er klar til det tage sagen i egen hånd, og designe din egen supersælgende hjemmeside så tilmeld dig min: 

gratis 5 dages hjemmeside challenge

Ekstra gave til dig!

Som en ekstra lille ting, giver jeg dig GRATIS adgang til mit favorit ONLINE BUSINESS BIBLIOTEK fyldt med GRATIS lækkerier, til at opbygge og skalere din virksomhed! - Og du får nye lækkerier HVER måned!