You are currently viewing DE BEDSTE FREEBIES TIL AT FÅ DIN E-MAIL LISTE TIL AT EKSPLODERE!

DE BEDSTE FREEBIES TIL AT FÅ DIN E-MAIL LISTE TIL AT EKSPLODERE!

Du har helt sikkert hørt om alt det halløj omkring Freebies og opgradering af din e-mail liste og … du ved sikkert også nu, at det er den bedste måde at garantere overlevelsen af din blog / forretning på …

Jeg er enig i at din e-mail liste blandt andet vil bidrage til at garantere, at du kan arbejde hjemmefra i dit yndlings yogatøj eller pyjamas.

Og ingen vil helst ikke give det op ….

MEN…. FØR vi dykker ned i de bedste typer af FREEBIES, skal vi snakke om noget vigtigt.

Nemlig, hvad er egentlig meningen med en freebie? Hvorfor skulle en person være villig til at udveksle deres e-mail-adresse for noget til gengæld?

FORDI DET GIVER DEM VÆRDI!!

Det skal du derfor huske på! Hvis din freebie ikke giver værdi til dine kunder eller læseren, skal du IKKE spilde  din tid på det …

Jeg er glad for, at vi lige fik det af vejen først….

Lad os nu snakke om, hvad de bedste typer af Freebies vil  være for din virksomhedstype eller blog niche.

Der er et par forskellige steder, du kan tjekke ud for at se hvad der virker for andre bloggere eller virksomheder i din niche.

DE BEDSTE STEDER AT FÅ FREEBIE IDEER

1. Tjek “konkurrentens” hjemmeside ud. Jeg ved, det lyder ret simpelt. Husk, bare fordi de har en freebie på deres hjemmeside eller i et indlæg, betyder ikke, at det er super succesfuldt. Men det kan give dig nogle gode ideer om, hvad dine læsere / klienter søger efter, og du kan tænke i, hvad du kunne lave indenfor samme emner. 

2. Tjek Pinterest ud. På dette tidspunkt bør du allerede have din Pinterest for Business Account oprettet. Pinterest kan bringe massive mængder af trafik til din blog og hjemmeside.  Søg efter nogle søgeord i Pinterest der vedrører din niche og se hvad der kommer op som er mest populære. Hvilke typer freebies er blevet inkluderet i disse “Top Pins”?

3. Google Analytics. Hvad er dine mest populære blogindlæg, som folk søger efter og dykker ned i?

Find dine top 3-5 indlæg og lav freebies, der relaterer bedst til disse indlæg og emner. Dette vil give dig den hurtigste stigning i dine abonnenter, da du ved, at du får maksimal eksponering.

4. Spørg dine læsere. Tal med dine læsere via eksisterende indlæg, en eksisterende e-mail liste, og på de social medier. Hvad ville være mest nyttigt for dem?

Jeg er overbevist om, at du bør kunne finde nogle gode ideer inden for rammerne af disse top 4 forslag til de bedste emner indenfor freebies til dig.

DE FORSKELLIGE FREEBIES DU KAN TILBYDE

Nu ved vi, hvor vi kan se efter nogle gode ideer og, hvad der virker indenfor din niche  når det kommer til Freebies, men jeg vil rigtig gerne give dig en god  liste over, hvad du ellers kan tilbyde.

1.  E-bøger – disse kan være super enkle og oprettet i et Word-redigerings software og derefter gemt som en PDF. Sådan skabte jeg min allerførste freebie, og det tog virkelig ikke meget tid eller design færdigheder. Men du kan også lave dem i mit absolut bedste online Design program Canva. ( Kender du ikke dette program endnu så læs endelig mere her, det er et program du slet ikke vil undvære!)

2.  E-kursus – Hvem elsker ikke en gratis mulighed for at lære noget? Du kan lave noget så enkelt som et automatiseret kursus leveret via email over flere dage. Eller du kan forstærke det med en fantastisk platform som Simplero. Simplero giver dig også mulighed for at begynde at lave kurser GRATIS!

3. Arbejdsark – Alle elsker et lækkert arbejdsark! Giv dine læsere noget de kan tage action på, en form for “to-do-liste”, der er målrettet til at hjælpe dem med at opnå noget, der er relateret til dit indlæg eller niche.

4. Checkliste – Ligesom et arbejdsark kan dette give dine læsere et mål og noget specifikt at arbejde hen imod!

5. Ressource Liste – Dette kan være en stor kilde til information til dine læsere og også en fantastisk mulighed for dig til f.eks. at tilføje nogle affiliate links og drage fordel af den passive indkomst der kommer ind derfra!

6. Social Media Grafik – Hvis du har nogle design færdigheder, kan du tilbyde nogle fede sociale medie grafik!

7. Challenge/udfordring – Jeg har set disse gøre underværker for en virksomhed og en e-mail liste! Du kan tilbyde 1 eller 5 dages udfordring, som din læser tilmelder sig for at hjælpe dem med at nå et mål!

8. Skabeloner/Templates – Denne her elsker jeg…… hvorfor mon (smiley emoji!) … At tilbyde skabeloner, som dine læsere kan bruge til at lave grafik, e-bøger, freebies osv.  kan gøre en kæmpe forskel for dine kunder. 

FÅ FINGRENE I FREEBIE ARBEJDSBOGEN

Denne arbejdsbog vil hjælpe dig med at indsnævre præcis, hvad dit publikum har brug for, når det kommer til din næste Freebies, så det er slut med at gætte sig frem!

Sådan laver du en freebie til din målgruppe

10. Freebie bibliotek – Når du har en hel del fantastiske Freebies, kan du tilbyde dem igennem et online business bibliotek. Dette giver dig mulighed for at forenkle dine freebies på din hjemmeside og få dem alle direkte til dit bibliotek.

11. Eksklusivt regelmæssigt indhold – Når du er en etableret virksomhedsejer, kan du tilbyde eksklusivt indhold relateret til din niche. Folk elsker at føle sig som en VIP.

12. Rabatter / Specialtilbud – Du ser dette blive tilbudt af mange af de store Brands, så hvis du tilbyder produkter eller services, kan dette være en god mulighed.

13. Gratis afklarende konsultationer – Dette er en god mulighed hvis du “sælger din selv og din service”, især hvis du lige er begyndt og ikke er så kendt i din branche endnu. Hvis du kan give dem en god service med en gratis afklarende konsultation, er chancerne for, at de vil komme tilbage med kontanter i hånden for mere, ret stor!

14. “Styled Stock Photos” – Disse er sindsygt populært lige nu. Så hvis du har det rigtige udstyr og evner, kan du virkelig øge din e-mail liste med dette! Du kan tilbyde et par fotos til udvekslingen af ​​e-mail-adresser. Jeg ved, jeg har tilmeldt mig et par af disse og elsker lækre fotos !! ( Se denne side for fantastiske business tools og services jeg bruger)

15. Læringsvideo – I lighed med e-bøger og e-kurser elsker folk at lære, især hvis det er gratis. Hvis du har en specialitet, der knytter dig til din niche, skal du udvikle en vejledning på video, der hjælper dine læsere / kunder!

TOP E-MAIL NYHEDSBREVS PLATFORME TIL DINE FREEBIES

Såååå … Alle disse Freebie-muligheder kan være gode, når de er færdige, men du har stadig brug for en måde at indsamle de e-mail-adresser på og få sendt dine freebies til dine abonnenter.

Der er masser af muligheder derude i form af e-mail-nyhedsplatforme, men jeg vil liste de to mest populære jeg kender til.

Simplero – Jeg kan ikke forklare dig, hvor meget det at bruge Simplero, har ændret min e-mailmarketing! Som de fleste nybegyndere fulgte jeg alles rådgivning og tilmeldte mig den gratis version af Mailchimp fra starten. Fra et designperspektiv var det virkelig ikke det lækre look jeg gerne ville have. Jeg syntes dog at Mailchimp fungerede rigtig fint, indtil de fornylig begyndte at tage betaling for de mest simple features. Så læste jeg om Simplero og hvilke andre features denne platform også kunne, så hvorfor ikke give det et skud … OG DET HAR JEG IKKE FORTRUDT!! .Jeg har brugt det i de sidste 6 måneder, har min liste er steget omkring 700%, og mine Freebie-sekvenser ser faktisk godt ud! Før du betaler for noget andet, så bør du tjekke det ud!

Mailchimp – Dette er nok den mest kendte e-mail markedsførring ressource, specielt indenfor den gratis version. Det er en simple men for nogle faktisk også ret forvirrende at finde rundt i. Det er dog muligt at bruge den gratis version indtil du har brug for f.eks. at sætte en automatisk e-mail serie op, så ville jeg vælge en anden udbyder, f.eks. ovenstående.

Men jeg vil lade det være op til dig at vælge hvilken der passer bedst til dig og din virksomhed.

Så… NU er det bare om at komme igang med at lave nogle Lækre Freebies!

Glem ikke, at få fat i Din FREEBIE ARBEJDSBOG 

Sådan laver du en freebie til din målgruppe

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.