Meld dig ind mens du har muligheden for at spare 75% på dit medlemsskab hver måned

Den ultimative online markedsførings medlemsklub for kvindelige soloselvstændige

Slut med at gøre alting selv og alene!

HVER måned skrevet og planlagt mindst 16 Social Media opslag. (med hjælp fra 30 “forskrevet” skabeloner). 

HVER måned skrevet, planlagt og sendt 4 Nyhedsbreve, der tiltrækker potentielle kunder. ( med hjælp fra ekspert og skabeloner )

HVER måned professionel ekspert hjælp, skabeloner og guides til din online markedsføring. 

HVER måned NY læring om online markedsføring, salg og e-mailmarkedsføring, så du altid får tiltrukket din målgruppe og potentielle kunder.

Ingen binding eller skjulte gebyrer!

Har du svært ved at få lavet din online markdsføring hver måned?

Kæmper du hver måned med at få skrevet de nyhedsbreve, og lavet de social media opslag, som tiltrækker flere kunder?

Så er du IKKE den eneste, faktisk MEGET langt fra!

Som Online Markedsføringsekspert og Business strategi mentor igennem de sidste 7 år, snakker jeg hver dag med soloselvstændige, som virkelig kæmper med at have ALLE hattene på, når det kommer til at drive sin virksomhed alene. 

De ved, at for at få kunder så SKAL man være synlig online på kontinuerlig vis. 

Men hvordan skal man så egentlig balancere både at skrive social media opslag som tiltrækker ens målgruppe, skrive nyhedsbreve der giver værdi (og sælger), få flere på sin e-mailliste at skrive til, lære ALT det nye der hele tiden kræves for at holde sig up-to date OG passe sine kunder?

du får hjælp, skabeloner og guidens fra en ekspert der har gået vejen selv o g skabt solide resultater!

Men først...

Lyder det her som dig?

01

Du har forsøgt dig med at skrive social media opslag, men det bliver sjældent på kontinuerlig basis, og du har svært ved at finde ud af HVAD du skal skrive + du oplever ikke at dine følgere hverken liker, kommenterer eller køber noget af dig, så du har svært ved at se pointen i at bruge tid på at skrive opslag hver dag.

02

Du ved ikke hvad du skal skrive i dine nyhedsbreve, så dem der med møg og besvær endelig kommer på din e-mailliste, de hører meget sjældent fra dig, medmindre du skal sælge noget. ( Hvis du overhovedet har forsøgt dig med at opstarte den værdifulde e-mailliste i det hele taget!)

03

Du er træt af at bruge penge på alverdens online kurser + tid på at skabe og følge endnu en ny strategi fra en ekspert, som indtil nu ikke rigtig har haft den store effekt eller skabt resultater i din virksomhed, og har egentlig mest brug for en ekspert at spørge om hjælp og vejledning på kontinuerlig basis

04

Du føler dig indimellem ensom i arbejdet som soloselvstændig, og længes efter et sted at mødes online med andre over samme opgaver på månedlig basis, så du også ved at der er specifikke arbejdsopgaver der bliver fokuseret på, og du kommer i mål med dem. (INGEN tid til overspringshandlinger!)

Bare rolig, du er ikke alene

Og hjælpen er faktisk KUN et enkelt klik væk...

Jeg vil vædde på, at du (lige som jeg) tænkte den sværeste del af driften af ​​din virksomhed ville være at finde på et navn…

UUUHHH … HVOR TOG VI FEJL HVA’!?

Du vidste, at du ville have travlt med at være din egen chef … men tænkte du virkelig på både det ene … eller det andet … eller det tredje?

Velkommen til virkeligheden med at drive din egen virksomhed: Du har fået en række nye jobtitler – tillykke!

Du er nu marketingchef (sikke en solid forfremmelse), og også  salgschef (men vent, der er mere),
du er også kundeservicemedarbejder (håber du har tid til dine kunder!),
+ en Social Media Guru (Jep, du læste rigtigt, du skal virkelig have styr på det hele),
og så liiiige også en assistent oven i hatten…
…. og listen bliver bare ved og ved og ved. (har jeg ret?)

Og måske – kun måske – kom et par af disse titler (og opgaver) en smule bag på dig.

Lyder det rigtigt?

Hvor mange søvnløse nætter har du indtil nu brugt på at bekymre dig om at holde styr på dine opgaver, få solgt dine produkter og ydelser + få lavet ALT det andet midt imellem??

— Jeg gætter på, at du er et sted mellem at være totalt overvældet og mangler fokus? (Ja du har måske endda helt mistet overblikket!)

Det kan være så frustrerende at prøve at gøre alting selv – Og NU skal det STOPPE!

forestil dig en helt anden verden

Hvad hvis jeg fortalte dig at du kunne få hjælp så du ikke behøvede at have ALLE hattene på selv?

Det er nemlig lige præcis det jeg har gjort muligt for DIG inden i Online Markedsføringsakademiet!

Her får du ikke blot adgang til nyhedsbrevsskabeloner, Canva skabeloner, Social media opslag, online business læring og opgradering af dine kompetencer, du får også adgang til EKSPERT HJÆLP + STØTTE & SPARRING HVER MÅNED, når det kommer til din online markedsføring og salg!

lad mig intorducere dig for

Online Markedsføringsakademiet

Medlemsklubben for kvindelige soloselvstændige der arbejder som konsulent, coach, terapeut eller anden servicerelateret virksomhed, og som gerne vil have succes med deres online markedsføring og salg HVER måned! (Men som har brug for støtten og hjælpen til at få det gjort, UDEN at det skal koste en formue i konsulenthjælp)

Camilla Krats Medlemsklub for iværksættere

Dit liv FØR Markedsføringsakademiet

Dit liv MED Markedsføringsakademiet

Hver måned

Vil du få skabt de rette markedsføringsaktiviteter

Så du altid er synlig på de sociale medier og tiltrækker din målgruppe.

Du altid får skrevet værdibaseret nyhedsbreve hver uge, som tiltrækker dine potentielle kunder og sælger dine ydelser på automatik.

Og du lærer de mest aktuelle online markedsføring- og salgsaktiviteter for din virksomhed, fra en ekspert der har gået vejen selv og aldrig underviser i noget der ikke har givet gode resultater for sig selv og andre.

Det her får du hver måned:

30 dages social media indhold

For at sikre at du HVER måned får skrevet minimum 16 målgruppe tiltrækkende opslag, så giver jeg dig hver måned 30 “forskrevet” social media opslag, du nemt kan redigerer i efter din egen virksomhed.

Det her får du hver måned:

2 Online Skrivesessioner til at skrive nyhedsbreve i

Vi mødes online 2 gange om måneden til Nyhedsbrev-skrivesessioner, så du ved at du ALTID får skrevet og sendt et ugentligt værdifuldt Nyhedsbrev ud til din e-mailliste.

Her vil der også være mulighed for at stille spørgsmål og få feedback, så du ikke behøver at bruge timer på at skrive et enkelt nyhedsbrev.

Har du svært ved at finde på noget at skrive om? Fortvivl ej, for du får HVER måned også en liste af emner og overskrifter du kan få inspiration fra!

det her får du hver måned:

1 Månedlig Emnebaseret Masterclass/Workshop

Du behøver ikke længere at købe dyre lange online kurser eller forskellige workshops for at lære nyt, for med medlemskabet i Online Markedsførings Akademiet får du HVER måned GRATIS adgang til en emnebaseret Masterclass eller Workshop. 

Her får du konkret og lavpraktisk undervisning i bl.a.: 

Det her får du hver måned

Teknisk hjælp

Hver måned inden i Online Markedsførings Akademiet har vi det vi kalder Teknik Tirsdag. Her har du mulighed for at få hjælp og guides til de tekniske udfordringer du måtte sidde med i din virksomhed.

Slut med at få grå hår i hovedet eller hyre en dyr ekstern konsulent til at hjælpe dig.

Du kan bl.a. få hjælp til: 

det her får du hver måned:

Canva skabeloner og professionelle billeder

Få minimum 10 nye Canva skabeloner du kan bruge i din virksomhed, så du nemt og hurtigt på få minutter kan skabe grafik til dine sociale medier + minimum 20 lækre professionelle billeder der kan give lidt ekstra til din social media feed.

Det betyder at du:

Fik skrevet en måneds nyhedsbreve på få timer

"Camilla sparer mig for en hel dags arbejde hver måned"

Jeg plejede at bruge en hel dag på blot at skrive 1 nyhedsbrev til min e-mailliste, og brugte ofte timer på bare at finde en overskrift. Da jeg fik en liste af e-mail overskrifter af Camilla og en nemt strategi for at skrive mine nyhedsbreve, så tog dig mig kun få timer og så havde jeg ikke bare skrevet 1 nyhedsbrev, jeg havde fået skrevet 4! Og oplevede ovenikøbet at min åbningsrate fordoblede med hjælp fra Camillas overskriftliste – Det sparer mig nu for en hel arbejdsdag eller mere om måneden, som jeg kan bruge på kunder i stedet for. 

— Susanne L - Coach

Ubegrænset adgang til Canva skabeloner og professionel billed bibliotek

Månedlig live skrivesessioner, masterclasses og teknik hjælp

Få støtte og hjælp fra ligesindet og eksperthjælp på samme tid

Tag det i det tempo der passer til dig, men få hjælp til at tage action

Det er fedt at være en del af et fællesskab, når man driver en virksomhed alene!

Bonus - Biblioteket

Timeld dig nu og få adgang til Bonus Biblioteket med det samme! 

Her kan du ikke bare lærer at planlægge din tid og de bedst testede business strategier, du lærer også at designe i Canva, lave Freebies og skrive e-mailserier der sælger på automatik, + værktøjer til at lave Landing Pages til din freebie.

Lær med Canva - Camilla Kraths medlemsklub

Canva Business videoguides + skabeloner

Få mere end 10 forskellige korte, brugervenlige og letforståelige videoer der viser dig de bedste grafiske aktiviteter du kan bruge Canva til i din virksomhed inkl. skabeloner ( f.eks. social media, webinarer, workbooks, e-mails, e-bøger, freebies osv.)

Opbyg din e-mailliste - Camilla Kraths medlemsklub

Opstart din e-mailliste med Freebies og sælg med E-mails

Lær at skabe værdifulde og målgruppe tiltrækkende Freebies så du kan opbygge din e-mailliste af potentielle kunder + få skabeloner til at skrive en supersælgende e-mail velkomstserie og ugentlige nyhedsbreve.

Design din Landing Page - Camilla Kraths medlemsklub

Landing Pages I Mailchimp, Simplero eller WordPress

Lær at designe konkrete og høj konverterende Landing Pages til at opbygge din e-mailliste med. Med disse letforståelige videoer, viser jeg dig hurtigt klik for klik, hvordan du kommer igang – uden teknisk kunnen. Uanset om du bruger WordPress, Mailchimp eller Simplero til at designe i

Søde ord fra en tidligere kursist

Måden Camilla underviser på, gør at selv jeg, som hurtigt bliver forvirret og frustreret over teknik, forstår tingene, får tingene lavet, og uden at rive håret ud af hovedet på mig selv!

— Kathrine S -

Camilla Krats Medlemsklub for iværksættere

Du får altså ikke kun Business skabeloner og værktøjer - Du får også

Ugentlig eksperthjælp og støtte i din virksomhed som medlem af Online Markedsføringsakademiet

01

Ugentlig eksperthjælp

HVER uge er der mulighed for at få direkte ekspert hjælp , sparring og støtte fra Camilla Krath indenfor både e-mailmarkedsføring, webdesign og business strategi & planlægning. Det kan du få via både 2 månedlige skrivesessioner, 1 månedlig Teknik Tirsdag og 1 månedlig Temabaseret Masterclass eller Workshop + inden i Facebook gruppen. 

02

Lukket Facebook Gruppe

For at skabe fællesskab og en platform hvor vi kan møde og hjælpe hinanden, udenover at få hjælp og undervisning af Camilla, har vi en fælles lukket Facebook gruppe. 

Her kan du trygt dele både sejre og frustrationer, og søge hjælp og støtte i dine daglige aktiviteter i din virksomhed. 

03

Skabeloner og undervisning

Online Markedsføringsakademiet er en blanding af undervisning, skabeloner, hjælp og støtte – hvilket betyder, at du vil have adgang til en lukket sikker platform, hvor du kan downloade både skabeloner, se hjælpe videoer og få undervisning i det du har udfordringer med eller gerne vil lære og blive bedre til. 

Åbningstilbud - Men kun i 4 dage!

Online Markedsføringsakademiet - medlemsklubben for kvindelige soloselvstændige

ÅBNINGSTILBUD

Månedligt medlemsskab - tilgængeligt til d. 20/2-2022
kr399
kr 97 Ekskl. moms pr. måned
  • Ingen binding - opsig, når du vil
  • Månedlig tilbudspris 97- (ex. moms)
  • Fastlåsning af pris så længe du er medlem
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.
Spar 75%

Klub pris efter 20/2-2022

KUN minimum 3 måneders medlemskab af gangen
kr 1.197 Ekskl. moms for 3 måneder
  • Fornyes hver 3 måned indtil det opsiges
  • Månedlig pris 399,- (ex. moms)
  • - Kan opsiges med få klik efter endt periode
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.
  • LOYALITETS BONUS: Inviter en ven GRATIS med i klubben efter 3 måneders medlemsskab + få en måned GRATIS selv. (Værdi 798,- ex. moms)
Normalpris

Vælg den løsning der passer dig bedst

Online Markedsførings Akademiet - medlemsklubben for kvindelige soloselvstændige

ÅBNINGSTILBUD

Månedligt medlemsskab
kr399
kr 197 Ekskl. moms pr. måned
  • Ingen binding - opsig, når du vil
  • Månedlig tilbudspris 197- (ex. moms)
  • Fastlåsning af pris så længe du er medlem
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.
Spar 50%

MEST FLEKSIBLE

3 måneders medlemsskab
kr 1197 Ekskl. moms for 3 måneder
  • Fornyes hver 3 måned indtil det opsiges
  • Månedlig pris 399- (ex. moms)
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • LOYALITETS BONUS: Inviter en ven GRATIS med i klubben efter 3 måneders medlemsskab + få en måned GRATIS selv. (Værdi 798,- ex. moms)
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.

MEST VÆRDIFULDE

6 måneders medlemsskab
kr 1734 Ekskl. moms for 6 måneder
  • Fornyes hver 6 måned indtil det opsiges
  • Månedlig pris 289,- (ex. moms) - Spar 110 kr. pr. måned ifht. normalpris
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • LOYALITETS BONUS: Inviter en ven GRATIS med i klubben efter 3 måneders medlemsskab + få en måned GRATIS selv. (Værdi 798,- ex. moms)
  • LOYALITETS BONUS:Få en GRATIS 1 times 1:1 online strategi session med Camilla Krath efter 6 måneders medlemsskab (Værdi 825,- ex. moms)
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.
Populær

Tag ikke blot mine ord for gode vare

Læs hvad tidligere kursister og kunder siger

Fik endelig oprettet min E-mailliste

5/5

Efter at have været selvstændig i 2 år og bare gået og drømt om at få gang i den e-mailliste, så fik jeg endelig taget mig sammen.

Jeg brugte måneder på, at Google og spørge i Facebook grupper for at få svar på mine spørgsmål, men de førte mig både i øst og vest, uden egentlig resultat. 

Efter 3 sessioner med Camilla var jeg Up and running, og i dag, 1 år efter så vokser min e-mailliste støt hver dag og jeg sælger ovenikøbet min e-bog på automatik – det var aldrig gået uden Camillas teknik hjælp og kreative strategi hjerne.

— Nanna P - Mindset Coach

Teknik er ikke længere min fjende

5/5

Jeg har igennem de sidste 5 år brugt rigtig mange tusind kroner på, at få folk til at hjælpe mig med de tekniske aspekter i at drive min virksomhed. 

Da jeg støtte på Camilla skulle jeg til at finde hjælp til at få lavet min nye Freebie Landing page, og bookede en samtale med hende. 

I den snak gik det op for mig, at jeg altid havde drømt at kunne lave de “små” ting i min virksomhed selv, så som at kunne skabe en freebie og en landing page, men teknik havde aldrig været min stærke side. 

Med Camillas hjælp og pædagogiske guidens og forståelse for mit udgangspunkt, lærte hun mig at skabe både landing pages, freebies og opsætte en emailserie, og nu er teknik IKKE længere min fjende (og jeg sparer 1000-vis af kroner i konsulenthjælp!)

— Lone Ø - Personalerådgiver og konsulent

E-mailserie solgte 27 kursuspladser

5/5

Camilla gav mig en udfordring, efter at jeg beklagede mig til hende om ikke at få solgt pladser på mit kursus via e-mails. 

Camilla udfordrede mig til, at jeg inden næste planlagte salgskampage for mit kursus, skulle skrive et ugentlig værdifuldt nyhedsbrev til min e-mailliste + skrive opslag på de sociale medier der tiltrak mine potentielle kunder ind på min e-mailliste via en freebie. 

I de næste 2,5 måned gjorde jeg hvad Camilla havde sagt ( selv om jeg tvivlede på hendes startegi), og brugte hendes brugbare og nemme værktøjer og skabeloner. 

Derefter sendte jeg den selvsamme salgskampage ud fra sidst, med et par små ændringer og nye overskrifter jeg fik af Camilla, og holy moly, minsandten om ikke jeg solgte 27 pladser på mit kursus og omsatte for 21.519 kr på 7 dage via e-mails. 

Jeg har udelukkende Camillas strategi og hjælp at takke for denne fremgang i salg.

 

— Lisbeth R - Clairvoyant og Mentor

Kom med i dag og spar 75%!

Åbningstilbud 97,- (ex. moms) pr. måned så længe du er medlem!

Er du i tvivl om online markedsførings akademiet er for dig, og om det virkelig kan gøre en forskel i din virksomhed? 

Så kan du lige nu benytte dig af Åbningstilbuddet og komme med i 1 måned for KUN 97,- (ex. moms) – Du sparer 75% og denne pris vil blive fastlåst indtil du melder dig ud, som kan gøres nemt med et par enkelte klik.

( Men hvem ved, måske ender du med at elske ALT det Akademiet kan gøre for dig og din virksomhed, og vil slet ikke undvære det igen!)

For hvad kan du egentlig få for 97 kr i dag når det kommer til virksomhedshjælp??

Det er i hvert fald 90% billigere end en enkelt session hos en business coach! 

-i online markedsføringsakademiet  får du adgang til eksperthjælp 24/7 – 376 dage om året (altså så længe du er medlem!)

Dette er PERFEKT til dig:

Dette er IKKE for dig:

7

Års business nørderi og ekspert erfaring

100

vis af kvinder får min hjælp hver måned

5

kopper grøn the om dagen + chokolade

+ 500.000

kroner i årlig omsætning på e-maillister

Her er hvad der sker når du melder dig ind

Du kan trygt og roligt melde dig ind i Online Markedsførings Akademiet, da ALT kommer direkte i din indbakke.

Meld dig ind nu

Når du trykker på en af de grønne “købs” knapper her på siden, kommer du til en seperat tilmeldingsside, hvor du skal udfylde alle dine oplysninger, så vi ved hvem der melder sig ind.

Modtag en e-mail

Derefter modtager du en e-mail med kvittering for din tilmelding + en velkomst e-mail fra Camilla personligt med alle detaljerne omkring dit medlemsskab og hvad du kan forvente dig.

Få adgang med det samme

Så snart du har tilmeldt dig og betalingen for din tilmelding er registreret, så får du adgang til Online Markedsførings Akademiet’s platform med det samme (platformen er Simplero)

Mød din eksperthjælp og underviser

Hej, mit navn er Camilla

Da jeg startede min nuværende virksomhed for over 7 år siden, så brugte jeg uanede mængder af tid på at jonglere ALLE hattene man har på, som soloselvstændig. 

Jeg havde IKKE råd til at hyre dyre konsulenter til at hjælpe mig, når udfordringerne poppede ind (og det må man sige at de gjorde i STOR stil!)

Det der var det aller SVÆRESTE, det var at NÅ, og FINDE UD AF, ALLE de opgaver der skulle sikre mig kontinuerligt salg i min virksomhed. ( Du ved det at poste på sociale medier hver dag, skrive nyhedsbreve, opbygge min e-mailliste og designe salgssider og hjemmeside mv.)

Jeg skabte derfor mit eget system og strategier, så jeg ALTID vidste at disse ting og opgaver blev løst HVER måned!

Nu underviser og hjælper jeg andre kvindelige soloselvstændige med at skabe en succesfuld online virksomhed, hvor både markedsføring og salg går hånd i hånd, UDEN at det skal koste en formue, og med nogle effektive værktøjer og strukturer.

Business Strategi Mentor - Camilla Krath

Åbningstilbud - med kun til og med d. 20/2-2022

Online Markedsføringsakademiet - medlemsklubben for kvindelige soloselvstændige der vil skabe en succesfuld online markedsføring

Klub pris efter 20/2-2022

KUN 3 måneders medlemskab
kr 1.197 Ekskl. moms for 3 måneder
  • Fornyes hver 3 måned indtil det opsiges
  • Månedlig pris 399,- (ex. moms)
  • - Kan opsiges med få klik efter endt periode
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.
  • LOYALITETS BONUS: Inviter en ven GRATIS med i klubben efter 3 måneders medlemsskab + få en måned GRATIS selv. (Værdi 798,- ex. moms)
Normalpris

ÅBNINGSTILBUD

Månedligt medlemsskab
kr399
kr 97 Ekskl. moms pr. måned
  • Ingen binding - opsig, når du vil
  • Månedlig tilbudspris 97- (ex. moms)
  • Fastlåsning af pris så længe du er medlem
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.
Spar 75%

Vælg den pris der passer dig bedst

Og lad os så få skabt nogle fantastiske resultater i din virksomhed sammen!

ÅBNINGSTILBUD

Månedligt medlemsskab
kr399
kr 197 Ekskl. moms pr. måned
  • Ingen binding - opsig, når du vil
  • Månedlig tilbudspris 197- (ex. moms)
  • Fastlåsning af pris så længe du er medlem
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.
Spar 50%

MEST FLEKSIBLE

Lad mig prøve det af i 3 måneder og se om jeg derefter ikke kan undvære det >>skab
kr 1197 Ekskl. moms for 3 måneder
  • Fornyes hver 3 måned indtil det opsiges
  • Månedlig pris 399- (ex. moms)
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • LOYALITETS BONUS: Inviter en ven GRATIS med i klubben efter 3 måneders medlemsskab + få en måned GRATIS selv. (Værdi 798,- ex. moms)
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.

MEST VÆRDIFULDE

6 måneders medlemsskab
kr 1734 Ekskl. moms for 6 måneder
  • Fornyes hver 6 måned indtil det opsiges
  • Månedlig pris 289,- (ex. moms) - Spar 110 kr. pr. måned ifht. normalpris
  • BONUS BIBLIOTEK: Få fuld adgang til bonus business værktøjs og skabelon bibliotek med det samme, UDEN ekstra betaling.
  • Social Media Opslag: Få 30 "for-skrevet" social media opslag HVER måned, lige til at redigere og gøre til dine egne.
  • Skrivesessioner: Få skrevet dine månedlige nyhedsbreve sammen med andre online 2 x om måneden + Få sparring og eksperthjælp.
  • Workshops: Lær nye aktuelle business strategier, markedsføring og salg HVER måned.
  • Canva skabeloner og billeder: Nye Canva skabeloner og smukke billeder HVER måned, til at skabe grafik og salg på sociale medier.
  • Teknik Tirsdag: Få teknisk hjælp i din virksomhed 1 gang hver måned.
  • LOYALITETS BONUS: Inviter en ven GRATIS med i klubben efter 3 måneders medlemsskab + få en måned GRATIS selv. (Værdi 798,- ex. moms)
  • LOYALITETS BONUS:Få en GRATIS 1 times 1:1 online strategi session med Camilla Krath efter 6 måneders medlemsskab (Værdi 825,- ex. moms)
  • Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.
Populær

FAQs

Du har spørgsmål, og jeg har svaret!

Online Markedsførings Akademiet er en medlemsklub hvor du får værktøjer, hjælp og skabeloner til at skabe en succesfuld online virksomhed, gennem dine online markedsføringsaktiviteter. Du kan enten komme igang og blive medlem i en 3 eller 6 måneders periode af gangen.

 Online Markedsføringsakademiet er stedet hvor vi skaber resultater, gode rutiner, får tingene gjort og får hjælp til at få dem gjort, og det kan kun gøres ved at vi ikke bruge overspringshandlinger og committer os til at få tingene gjort. Det er min erfaring, at det kan vi ikke gøre på kun 1 måned. 

Når du melder dig ind får du adgang til Bonus Biblioteket med det samme. 

Her får du værktøjer, “How-To” videoer, skabeloner og hjælp til at skabe rammerne omkring din online markedsføring og salg hver dag, hver måned og så længe du ønsker at skabe en succesfuld online virksomhed. 

Derudover får du HVER måned:

  1. 30 “forskrevet” Social Media opslag, du nemt kan redigere og gøre til dine egne – Det betyder at du minimum får skrevet 16 opslag pr. måned (men kan bruge alle 30, og får derfor opslag til en hel måned, så dine følgere og potentielle kunder, ALTID hører fra dig og kan lære dig at kende.
  2. 2 x live online skrivesessioner, så du kan fokusere på at få skrevet dine månedlige nyhedsbreve inkl. en liste af forslag til hvad du skal skrive om inkl. hjælp og feedback i din skriveprocess – Slut med overspringshandlinger og sikre dig at dine potentielle kunder altid er klar til at købe fra dig når du har noget at sælge.
  3. 10 nye redigerbare Canva skabeloner og 10 smukke billeder hver måned – Vær nemt og hurtig aktiv på de sociale medier med disse  grafiske Canva skabeloner og smukke billeder, der tiltrækker din målgruppe. Slut med at bruge timer på at skabe social media opslag, men post opslag på få minutter.
  4. Teknik Hjælp – Hver måned er der mulighed for at få hjælp og svar på dine tekniske udfordringer du måtte have f.eks. på din WordPress hjemmeside, i Mailchimp med at lave automatiske e-mailserier eller Simplero med at skabe online kurser. – Slut med at hyre dyre kosulenter og få hjælp med det samme. 
  5. 1 månedlig Workshop eller Masterclass – Få ny viden og læring omkring de online værktøjer, strategier og trends der skal til for at skabe succesfuld markedsføring og virkosmheder. 

Hvis du finder ud af, at du af en eller anden grund ikke kan bruge det Online Markedsførings Akademiet giver dig hver måned, så kan du blot opsige det, og når perioden du har tilmeldt dig for er gået, så vil du ikke længere have adgang til alle værktøjerne, hjælpen og skabelonerne, og du betaler ikke længere for medlemsklubben. 

Jeg ønsker kun at have medlemmer der elsker og kan bruge alt det jeg kan tilbyde dig med denne medlemsklub, så du er altid velkommen til nemt og hurtigt at udmelde dig igen. 

Hvis du er kvindelige soloselvstænding og driver en servicerelateret virksomhed f.eks. Coaching, terapeut, webdesigner, konsulent, fotograf osv. så er Online Markedsførings Akademiet perfekt til dig. 

Det er perfekt til dig fordi du formentlig sidder med alle hattene på som virksomhedsejer, og måske har brug for lidt hjælp med nogle af dine virksomhedaktiviteter, nemlig hele din markedsførings del, som i sidste ende skaber dit salg. 

Og når du er en del af Online Markedsførings Akademiet, så får du værktøjer, guidens, hjælp og skabeloner til ALT det der handler om din online markedsføring og salg, HVER måned. 

Nej, du får ikke direkte 1:1 hjælp inden i Online Markedsførings Akademiet, men du har massere af muligheder for at få hjælp fra Camilla. 

Du kan få hjælp direkte inden i den lukkede Facebook gruppe. Du kan få hjælp til dine tekniske udfordringer på de månedlige Teknik Tirsdage + via de 2 x månedlige skrivesessioner, så der er massere af muligheder for både at få hjælp og feedback, når det kommer til dine udfordringer og problemer. 

Kontakt mig direkte

Ser du ikke svaret på dit spørgsmål ?

Jeg elsker at komme i kontakt med dig og besvare dine brændende spørgsmål om Online Markedsførings Akademiet. Du kan sende mig en e-mail direkte til: info@camillakrath.dk og jeg vil besvare dig inden for 24 arbejdstimer.

Alternativt kan du også hurtigt og nemt, anvende chat spørgeboksen direkte her på siden, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.