Få planlagt 12 måneders social media indhold og billedtekster, uden timers arbejde og overvældenhed!

Lad mig introducere dig for: Den Nemme Marketing & Planlægnings Kalender:  Et 365 dages social media indholdside -og billedtekstsystem, der giver dig plug-n-play-ideer og ord-for-ord billedtekst-skabeloner, hvilket sparer dig for mange timers arbejde og overvældenhed her måned. 

Få øjeblikkelig adgang til 12 måneders nem markedførings - og planlægnings kalender >>

Normalpris 457 kr. 

Du ved, at du bør poste indhold på de sociale medier hver dag, men du føler dig presset på tid, og overvældet bare ved tanken.

Du vil gerne poste dagligt på de sociale medier, som instagram og facebook, men du mangler konsekvent nye ideer til at tiltrække din målgruppe.

Når du har en idé til en post, kæmper du med at finde på de rigtige billedtekster, der føles autentiske nok til at konvertere følgere til leads og leads til kunder.

Der går tit mange dage eller endda uger uden at du får postet  noget nyt, fordi du simpelthen er overvældet over alle de ting, du skal gøre for at få din virksomhed til at vokse.

Din passioneret for dine kunder og for at få din virksomhed til at vokse, men det er til tider umuligt at komme på nok nye ideer til, at nyt indhold kan postes hver dag

Noget bliver nødt til at ændre sig!

Forestil dig, hvordan det ville føles at have 12 måneders social media indholdsideer og billedteksterne klar til, at du hver dag kan slå et nyt højt konverterende post op, på få minutter.

Hvordan ville din virksomhed være anderledes, hvis du konsekvent kunne poste på sociale medier hver dag og sende indhold ud, du vidste ville  konvertere? Hvilken forskel ville det gøre at tiltrække nye ideelle leads og kunder til din virksomhed her dag?

Med den 12-måneders Nemme Marketing & Planlægnings Kalender ville du overvinde frustrationen over aldrig at vide, hvad du skal poste eller hvad du skal skrive …

Generer nemt nyt indhold hver dag på året med friske ideer og billedtekster

Spild aldrig et øjeblik mere, fordi du altid ved, at du vil spare tid ved at havde indholdsideer og billedtekster klar til at poste

Stop med at spilde tiden, og begynd at “Batche” dit indhold på forhånd med selvtillid

Fjern den bekymring og overvældenhed, der ofte følger med at have en virksomhed på de sociale medier, fordi du ved, at du har et bibliotek fyldt med friske ideer og billedtekster

Du ved, at du bør poste indhold på de sociale medier hver dag, men du føler dig presset på tid, og overvældet bare ved tanken.

En 12-måneders social media indholdskalender med mere end bare indholdsideer og overskrifter. Den inkluderer nemlig konkrete billedtekster, Story idéer, blogindlægsemner og meget meget mere, der sikrer, at du går igennem hver dag og skaber den mængde og kvalitet af indhold, du har brug for til at udvikle din virksomhed.

Din daglige planlægnings- og marketingkalender med over 50% rabat (normalpris 457 kr)

365 dages social media indholdsidéer, overskrifter og kalender

Få 12 måneders social media indholdsidéer og overskrifter til at udvikle din virksomhed og til at udfylde din marketingplan for de sociale medier

200+ billedtekst-skabeloner og daglige hashtag -ideer klar til brug

Det har aldrig været lettere at få mere engagement og klik på dine links med disse strategiske og engagerende plug-and-play-billedtekster.

100+ story starter til Instagram og blogindlæg

Forøg din indholdseksponering med ideer til Instagram story, meningsmålinger, spørgsmål at stille og et års blogpostemner.

Visuel kalender med overskrifter og ideer til fotos og grafik

Gør dine indholdsideer og tekster til live med den visuelle idé-kalender. Komplet med ideer til fotos og grafik, der skal postes med dine tekster.

Hvad gør så denne 12-måneders marketing - og planlægningskalender anderledes?

Her er hvorfor denne 365 dages marketing - og planlægningskalender er helt anderledes end de andre social media kalendere, du har set:

Den Nemme Marketing – og Planlægningskalender er den første af sin slags, der ikke kun giver dig 365 dages indholdideer og overskrifter, men den giver dig også selve billedtekstskabelonerne! Så du har ALT du skal bruge for at poste dagligt.

Dette går langt ud over at give dig indholdsidéer

Jeg har gjort det let for dig at finde på nyt indhold til dine sociale medier, med ideer til dine Instagram, story, blogindlæg samt meningsmålinger og spørgsmål at stille til dine følgere.

De redigerbare tekstskabeloner er ikke kun nyttige, men de går langt ud over kun at give dig indholdsidéer

Jeg gør det let at skrive billedtekster der konverterer, med skabeloner du simpelthen blot kan kopiere, indsætte og udfylde felterne i.

Leveret på tre måder: i et Trello Board, i PDF og Google Sheets/Doc

De værktøjer, du bruger til at drive din virksomhed, skal være lette at bruge! Derfor har jeg udviklet hver af disse i 3 formater, så du kan bruge dem, hvor du allerhelst kan lide at arbejde. ELLER GIV DEM TIL DIN ASSISTENT.

Simpel at bruge og implementere

Fra indholdsideer til billedtekstskabeloner og ideer til det visuelle og grafiske look.

Du kan betragte dette som dit personlige bibliotek med så mange gode ting, at du aldrig vil løbe tør for inspiration til at skabe indhold, der fungerer til din virksomhed på de sociale medier.