“Dette er ultimativ den bedste investering for alle, der ønsker at sælge flere kurser, coachingsessioner, produkter eller services online …”

5/5

Hvad hvis ALT indholdet til salg af dine produkter og services online var ... "Udført for dig"?

Så er her nogle gode nyheder til dig …

Nu kan du få ALLE de høj-konverterende skabeloner, du nogensinde har brug for, for at sælge dine produkter og ydelser online, inklusive …

+ meget mere..

Lad mig introducere dig for

“Den Ultimative Funnel Marketing Box” er den ULTIMATE GENVEJ til at generere flere følgere, nyhedsbrevslæsere, kunder og indtægter online.

Hvorfor? Fordi du får helt “for-lavet”, 100% “udfyld-felterne” skabeloner til ABSOLUT Hvert trin i din marketingfunnel.

Det er rigtigt!

Du får ALLE sociale mediepost … blogindlæg … Facebook -annoncer … e-mailsekvenser … produkt-lancerings-sekvenser … Freebie landingpages … Tripwire-sider …

PLUS ETHVERT marketingindhold, du nogensinde har brug for, for at starte eller skalere din virksomhed online!

Bedst af alt frigør det din tid, så du kan fokusere på, det du gør bedst … så det er perfekt til kursusskabere, coaches, konsulenter, terapeuter, servicebaseret virksomheder, ja faktisk ALLE virksomheder, der har brug for at sælge mere online.

Og i en begrænset periode kan du kun få fat i ALT, du ser på denne side, til den lave, lave pris på kun 997 kr ( Før samlet pris: 3.997+ kr)

Men du skal skynde dig. Dette Ultimative Funnel skabelon box tilbud slutter meget snart, og derefter kan det kun købes via mine 1:1 VIP forløb.

"Det er som at have en professionel marketingmedarbejder 24/7 - 365 dage, i din baglomme ..."

Lad mig gætte…

Kæmper du med at sælge dine kurser, forløb, coaching/konsulentydelser eller produkter online?

Er du frustreret, fordi du ved, at dit produkt eller dine ydelser er fantastiske, livsforandrende og skaber resultater …

Men du tiltrækker bare ikke nok klienter eller kunder til at leve den livsstil og have den frihed, du har drømt om?

Sagen er helt enkelt, DU fortjener at have flere kunder og klienter.

Og du fortjener at skabe en stor indtægt for din indsats.

Lad os endelig være ærlig her, hvis flere kun kunne få fat i dine produkter og ydelser…

Så ville du være i stand til at øge din indflydelse i verden, hjælpe flere mennesker, skabe resultater for flere og skalere din virksomhed på samme tid.

Problemet er dette:

Du har ikke tid … eller ekspertisen … til at skabe effektiv markedsføring, der giver dig en jævn og forudsigelig strøm af nye kundeemner og kunder på autopilot.

Og med mere og mere konkurrence i disse dage er det sværere end nogensinde før, at skille sig ud fra mængden, og få et godt afkast på din markedsføring.

Den gode nyhed er dog dette …

"Den Ultimative Funnel Marketing Box" løser ALLE dine markedsførings og automatiske salgs problemer ... næsten øjeblikkeligt!

Jeg har taget alt, hvad jeg har lært i løbet af de sidste 6 år, som selvstænding webdesigner og online  platforms – og business salgsstrategi mentor og lagt det hele i brugervenlige “udfyld-felterne” skabeloner.

Efter at have tiltrukket 1000-vis af selvstændige til 1:1 Business forløb, workshops og kurser har jeg været i stand til at finde ud af nøjagtigt, hvilket indhold der fungerer … og vigtigere endu, hvad der IKKE virker!

Og jeg har lagt det hele frem til dig trin for trin, så du bogstaveligt talt kan #Copy/Paste” mit resultatskabende marketingindhold til dine egne hjemmesider, landingpages, webinar registreringssider osv. og e-mails … og se din forretning skyde i vejret.

Du behøver aldrig mere at  spekulere på, hvad du skal skrive i dine e-mails, eller hvad du skal sige for at få folk til at købe fra din hjemmeside eller salgssider, eller hvad du skal skrive i dine blogs eller sociale mediepost, eller hvordan du får resultater fra dine Facebook -annoncer. .. Fordi det hele er her, alt sammen i en praktisk download, så du kan komme i gang med det samme.

– Camilla Krath