Tag din virksomhed til det næste niveau

Kæmper du med at sælge dine kurser, 1:1 coaching eller forløb online?

Er du frustreret, fordi du ved, at dine produkter eller din service er fantastisk og giver folk resultater…

Men du tiltrækker bare ikke nok kunder til at leve den slags livsstil, du har drømt om?

Sagen er den: DU fortjener at have flere kunder og kursister.

Og du fortjener at tjene gode penge på din indsats.

Lad os se det i øjnene, hvis bare flere kunne få fingrene i dine produkter og ydelser…

Så ville du være i stand til at øge din indflydelse i verden, hjælpe flere mennesker og udvikle din virksomhed på samme tid.

Problemet er bare...

👉 Du har ikke tid … eller evner … til at skabe effektiv online markedsføring, der giver dig en konsistent og forudsigelig strøm af nye leads og kunder på autopilot.

👉 Eller måske får du ikke  positioneret dig selv nok på de sociale medier, eller er tilbageholdende med at gøre dig selv synlig.

👉 Måske kæmper du også lidt med manglende selvtillid, og har svært ved at få beroliget dig selv inderst inde, når du træder ud på nyt territorier.

Du er ikke alene!

Vi kender det – fordi vi har selv været der...

Vi oplever at rigtig mange iværksættere ikke kommer i mål med deres idéer og projekter, eller får skabt et system der giver dem salg uden de skal kæmpe for det, fordi en eller flere af følgende ting spænder ben for, at det kan lykkedes:

✔️ Jeg bliver overvældet over det tekniske, og jeg bruger mere tid på at finde en løsning, end at komme i mål med mine projekter

✔️  Jeg har svært ved, og få ideer til, og formulerer tekster der fanger min målgruppe

✔️ Jeg ved ikke hvordan jeg sætter mit salg i system, så jeg ikke hele tiden skal kæmpe for at lede kunder ind i min virksomhed

✔️ Jeg er i tvivl om, hvilken strategi jeg skal bruge til at skabe en succesfuld online markedsføring

✔️ Jeg ved ikke hvordan jeg får opbygget en e-mailliste af potentielle kunder, eller hvordan jeg får skrevet e-mails der bliver åbnet og sælger

✔️ Jeg gør nogen gange en ting og skifter så til en anden ting, fordi jeg ikke ved, om den første var rigtig for min forretning

✔️ Jeg har ikke lavet en målrettet strategi, og ved derfor heller ikke, hvad det vigtigste er at bruge min tid på i dag og i denne uge

✔️ Jeg oplever at miste troen på mig selv og at kunderne ikke kan se min værdi, hvilket godt kan slå mig lidt ud

Dette er årsagen til, at vi har teamet op!

Med to stærke mentorer i ryggen, som tilsammen bringer alle de kompetencer til bordet som du har brug for, så kommer vi sammen til at tage dig ud over rampen med at få skabt dit helt eget salgs- og markedsføringssystem!

Send en mail til: info@camillakrath.dk og hør mere om hvordan du kan komme med og booke forløbet!

Vi starter maj 2022, og pladserne er begrænset, så tøv ikke med at skrive, hvis du kan mærke, at tiden er inde til, at få hjælp til at skabe et solidt fundament for dit salg og markedsføring. 

Kære Maiken og Camilla Tusind tusind tak for jer❤️ I har virkelig hjulpet mig.! Jeg har fået så meget ud af jeres forløb.! Da jeg startede var jeg i tvivl om hvordan jeg skulle markedsføre mig på min rejse fra kun at lave 1:1 rådgivning, til at kunne udbyde online kurser. Nu står jeg bagefter og føler jeg ved hvad jeg skal gøre og ikke mindst hvordan, for at nå mine mål. 🙏 Det bedste ved forløbet har været, at jeg har kunnet få hjælp til lige det jeg havde brug for i min forretning, og så har det været helt fantastisk, at I har været så tilgængelige i hele perioden.👏 Jeg er sikker på, at I kan hjælpe mange flere. En kæmpe anbefaling herfra❤️

STRATEGI

Vi ved lige præcis, hvad du har brug for, for selvsikkert og handlekraftigt at få skabt dit eget salg- og markedsføringssystem, der giver dig løbende salg året rundt - UDEN at du skal arbejde mere, for at omsætte for mere.

FUNDAMENT

Vi ved, at du vil få opbygget et fundament, som du fremover altid kan bygge videre på, og at du får selvtillid på en række områder, som vil bevise overfor dig selv, at du er i stand til langt mere, end du selv tror.

MENTORING

Vi holder dig i hånden hele vejen, og hjælper dig med at bygge et solidt fundamentet i din virksomhed, præcis som passer til din virksomhed, og dine produkter og ydelser.

Dette er et SKRÆDDERSYET 8 ugers forløb

Det betyder at dit forløb bliver 100% skræddersyet til  din virksomhed og det du sælger (og ønsker at sælge i fremtiden) – men vi kommer med rammen for at skabe et bæredygtigt og succesfuldt salg- og markedsføringssystem, så du blot skal fokusere på at implementere det hele, og kan komme i mål på KUN 8 uger

( Noget folk ofte selv bruger halve og hele år på at få skabt – eller måske aldrig kommer helt i mål med!) 

Efter de 8 uger har du:

👉  100% styr på din målgruppe og er skarp på, hvad du vil sælge, nu og de næste minimum 6 måneder.

👉  fået lagt en overordnet strategi og plan for, hvordan du skal markedsføre og sælge din ydelser på daglig basis. Vi hjælper selvfølgelig med at få det hele implementeret  (Inkl. teknisk support), samt styrker din selvtillid og handlekraft, så du ikke spænder ben for og begrænser dig selv.

👉  fået opbygget et solidt fundament i din virksomhed, som skaber salg året rundt. 

👉  fået skabt et system, som både giver dig omsætning, mens du opbygger din e-mailliste, og som leder de helt rette kunder ind i din virksomhed, som er klar til at investere i dig og din viden. 

Camilla Krath Design

Vi giver dig 8 uger sammen med os til at få din virksomhed til det næste niveau - hvor salg på automatik bliver din nye hverdag.

Din investering i dig selv og din virksomheds fremtid er

25.000 kr. (ex. moms)

For den investering får du

Skabt dit eget salgs- og markedsføringsystem

På 8 uger får du skabt et salgs- og markedsføringssystem der kan give dig en EKSTRA indtægt på månedlig basis, året rundt + opbygger din e-mailliste med købeklare kunder, der er klar til at investere mere i dig og din viden.

1 ugentlig online samtale og sparring

Du får hver uge 1 online Coaching samtale og sparring med Maiken Juul eller Camilla Krath (på skidt) - Så du altid sikrer, at du er på rette vej, og ikke bruger unødig tid på hver enkel opgave.

Teknisk videoguide og skabeloner

Du får teknisk support og videoguides + skabeloner til alle delene i dit salg- og markedsføringssystem . Det er SLUT med at bruge timer på Google og YouTube for at finde en løsning.

Videoguides til at blive din egen bedste business partner

Få videoguides til at udvikle et stærkt selvværd, mod og handlekraft, til de dagen hvor energien svigter eller tankemylderet optager alt din fokus.

"Jeres forløb har været super godt i forhold til at få noget konkret action på tingene. Jeg havde lært nogle at tingene før, men der har jeg ligesom siddet alene med der og det at jeg har haft jer ved min side har gjort det meget nemmere at gå til opgaverne med stor energi. Det har virkelig været en stor hjælp for mig, at andre har troet på mig og det jeg gerne vil hjælpe andre med i min virksomhed. . Fordi når jeg har siddet og set på andre på sociale medier, så bliver jeg i tvivl om, om andre overhovedet forstår mig. Det har givet mig en større tro på mig selv. Det har været fedt at det har været så intenst. Det har været nærmest en super indsprøjtning og nu er der sat så meget skub på, at nu skal det ud. Det har været fedt med input fra to så forskellige kvinder."

Vi ved, at det er den bedste investering, du kan give dig selv og din virksomhed - Så du kan få skabt dit eget salgs- og markedsføringssystem, som skaber salg året rundt på automatik.

Og du kan ovenikøbet betale i rater - hvis du ønsker det...

Send en mail til: info@camillakrath.dk og hør mere om hvordan du kan komme med og booke forløbet!

Hvad skal der egentlig til, for at skabe et salgs - og markedsføringssystem, der kører på autopilot?

Der er mange dele der skal laves og sættes sammen, hvis man skal skabe et system, der skaber salg året rundt, UDEN at man skal arbejde særligt meget mere, for at tjene mere…

Faktisk er dette noget mange iværksættere kan bruger halve og hele år på at få skabt! – hvis de overhoved kommer i mål! 

Derfor har vi skabt et forløb, hvor du IKKE selv behøver at have det forkromet overblik når vi starter.  Vi kommer med AL viden og mange års erfaring – så du trygt kan læne dig tilbage og blot implementere de forskellige dele (med vores løbende hjælp, selvfølgelig)

Her er, hvad du præcis får skabt på 8 uger , så du får dit eget salgs- og markedsføringssystem, der kører på autopilot året rundt:

👉  En værdifuld freebie der opbygger din e-mailliste og løser 1 konkret problem.

👉  Et “lavpris” produkt du kan sælge på autopilot, og som skaber broen til at dine kunder vil investere mere og mere i dag.

👉  Et teknisk system af de rette sider og flow, så du går fra Freebie til salg på automatik, året rundt.  

👉  De helt rette e-mailsekvenser, der ikke bare får dine e-mails åbnet, men som skaber løbende salg og/eller bookinger i din kalender, eller måske tilmeldinger til dine workshops og webinarer. 

👉  En guide og plan for, hvordan du får skabt et flow af potentielle kunder ind i dit system, nu og i fremtiden.

Camilla Krath Design
"Camilla og Maiken har i samarbejde hver især hjulpet mig godt fra start, som ny iværksætter. Og i løbet af 6 uger har jeg fået opbygget min egen hjemmeside i wordpress, lært tips og tricks samt givet mig god sparring, på hele den tekniske verden. Min freebee er blevet justeret, så jeg har udarbejdet et professionelt produkt, som er brugbart og tiltalende for modtageren, og min mailserie er blevet justeret til at have en rød tråd, være frisk og informerende på samme tid. Der er ingen tvivl om, at havde jeg ikke haft Camilla og Maiken til at holde mig på sporet og til ilden, var jeg slet ikke kommet så langt i mål og mere en det. De har løftet mit niveau til et nyt level, hvor jeg er fortrolig og selvsikker nok til bare at kaste mig ud i nye ting med min forretning. Jeg kan varmt anbefale Camilla og Maiken hvis du er ny og ønsker et solidt fundament i din forretning. De forstår at give en ro i maven til at styre igennem processen. Er du klar på at tage arbejdshandskerne på, kan du nå rigtig langt på kort tid.

Her er hvad der sker når du tilmelder dig

Booker forløbet

Når du har booket din plads på forløbet, vil du modtage en bekræftelsesmail og en faktura. Hvis du ønsker at betale i rater, så finder vi en løsning på det også. Vi vil derefter sammen aftale tid til den første fælles opstartssamtale.

Forløbet starter

Forløbet starter efter aftale i maj 2022 og varer 8 uger, med 1 ugentlig samtale. Du skal dog selv kunne afsætte 3-5 timer om ugen mellem samtalerne, til at få implementeret de forskellige dele i dit salgs- og markedsføringssystem.

Første samtale

Den første samtale vil finde sted i den første uge af forløbet - efter aftale. Her vil både du, Maiken og Camilla være tilstede sammen online på Zoom, så vi kan skræddersy forløbet til dig og aftale det nærmere forløb.

Vi giver dig 8 uger sammen med os til at få din virksomhed til det næste niveau - hvor salg på automatik bliver din nye hverdag.

Din investering i dig selv og din virksomheds fremtid er

25.000 kr. (ex. moms)

Send en mail til: info@camillakrath.dk og hør mere om hvordan du kan komme med og booke forløbet!