Tag din virksomhed til det næste nievau

Hvad er det, der rent faktisk adskiller dem som lykkes fra dem, som ikke lykkes?

Det korte svar er: Dem der lykkes, er dem der bliver ved, til de lykkes (Just do it!)

Det længere svar er, at du som iværksætter skal mestre en lang række færdigheder, for at kunne tage dig selv succesfuldt og hurtigt i mål med et projekt eller en drøm. Så mange færdigheder, at nærmest ingen besidder dem alle selv.

Kan du genkende dig selv i dette?

👉  Måske du har helt styr på din faglighed, men snubler over alt det tekniske, markedsføringen og strategien.

👉 Eller måske får du ikke  positioneret dig selv nok på de sociale medier, eller er tilbageholdende med at gøre dig selv synlig.

👉 Måske kæmper du også lidt med manglende selvtillid, og har svært ved at få beroliget dig selv inderst inde, når du træder ud på nyt territorier.

Du er ikke alene!

Vi kender det – fordi vi har selv været der...

Vi oplever at rigtig mange iværksættere ikke kommer i mål med deres ambitioner, idéer, projekter eller i det hele taget livet som virksomhedsejer, fordi en eller flere af følgende ting spænder ben for, at det kan lykkedes:

✔️ Jeg har ikke lyst til/ kan ikke finde ud af at gå live/ bruge mig selv i min markedsføring 

✔️ Jeg hader teknik og al det grafiske jeg laver er grimt

✔️ Jeg ved ikke hvilke sociale medier jeg skal bruge eller hvordan

✔️ Jeg er ikke helt sikker på, hvem min målgruppe er, eller hvordan jeg finder ud af hvem det er

 

✔️ Jeg ved ikke hvordan jeg får opbygget en e-mailliste af potentielle kunder, eller hvordan jeg får skrevet e-mails der bliver åbnet og sælger

✔️ Jeg gør nogen gange en ting og skifter så til en anden ting, fordi jeg ikke ved, om den første var rigtig for min forretning

✔️ Jeg har ikke lavet en målrettet strategi, og ved derfor heller ikke, hvad det vigtigste er at bruge min tid på i dag og i denne uge

✔️ Jeg oplever at miste troen på mig selv og at kunderne ikke kan se min værdi, hvilket godt kan slå mig lidt ud

Dette er årsagen til, at vi har teamet op!

Med to stærke mentorer i ryggen, som tilsammen bringer alle de kompetencer til bordet som du har brug for, så kommer vi sammen til at tage dig ud over rampen med lige præcis dit projekt. 

Send en mail til: info@camillakrath.dk og hør mere om hvordan du kan komme med og booke forløbet!

Kære Maiken og Camilla Tusind tusind tak for jer❤️ I har virkelig hjulpet mig.! Jeg har fået så meget ud af jeres forløb.! Da jeg startede var jeg i tvivl om hvordan jeg skulle markedsføre mig på min rejse fra kun at lave 1:1 rådgivning, til at kunne udbyde online kurser. Nu står jeg bagefter og føler jeg ved hvad jeg skal gøre og ikke mindst hvordan, for at nå mine mål. 🙏 Det bedste ved forløbet har været, at jeg har kunnet få hjælp til lige det jeg havde brug for i min forretning, og så har det været helt fantastisk, at I har været så tilgængelige i hele perioden.👏 Jeg er sikker på, at I kan hjælpe mange flere. En kæmpe anbefaling herfra❤️

STRATEGI

Vi ved lige præcis hvad du har brug for, for selvsikkert og handlekraftigt at få lagt en strategi for dit projekt og komme ud over rampen med det.

FUNDAMENT

Vi ved, at du vil få opbygget et fundament, som du fremover altid kan bygge videre på, og selvtillid på en række områder, som vil bevise overfor dig selv, at du er i stand til langt mere, end du selv tror.

MENTORING

Vi holder dig i hånden hele vejen, og hjælper dig med at bygge fundamentet i din virksomhed, præcis som du ønsker det.

Dette forløb har INTET fast indhold!

Det betyder at dit forløb bliver 100% skræddersyet til dig, din virksomhed, og der hvor du gerne vil være efter 6 uger sammen med os. 

Måske ønsker du at bruge de 8 uger på at:

👉  Få skabt og markedsført et nyt online kursus ( inkl. teknisk support) + skabe styrke og selvtillid til at stå frem og sælge det?

👉  Få lagt en overordnede strategi og plan for, hvordan du skal markedsføre og sælge din ydelser på daglig basis, og vi hjælper selvfølgelig med at få det hele implementeret  (Inkl. teknisk support) + Styrke dine tankemønstre, så du ikke spænder ben for og begrænser dig selv, og sammenligner dig selv med andre. 

👉  Få selvværdet og selvtilliden til at skabe den virksomhed du drømmer om + Opbygge et solidt fundament i din virksomhed med online tilstedeværelser og en potentiel kundeskare at sælge til. 

Eller noget helt fjerde….

Camilla Krath Design

Vi giver dig 8 uger sammen med os til at få din virksomhed til det næste niveau

Din investering i dig selv og din virksomheds fremtid er

25.000 kr. (ex. moms)

For den investering får du

1 ugentlig online samtale og sparring

Du får hver uge 1 online Coaching samtale og sparring med Maiken Juul eller Camilla Krath

Teknisk videoguide og skabeloner

Du har mulighed for at få teknisk support og skabeloner til f.eks. hjemmeside, e-mailserviceudbyder og sociale medier fra Camilla

Videoguides til at få styr på tankerne

Få videoguides til at udvikle et stærkt selvværd, mod og handlekraft, så du er klar til at stå frem med din virksomhed ved Maiken.

"Jeres forløb har været super godt i forhold til at få noget konkret action på tingene. Jeg havde lært nogle at tingene før, men der har jeg ligesom siddet alene med der og det at jeg har haft jer ved min side har gjort det meget nemmere at gå til opgaverne med stor energi. Det har virkelig været en stor hjælp for mig, at andre har troet på mig og det jeg gerne vil hjælpe andre med i min virksomhed. . Fordi når jeg har siddet og set på andre på sociale medier, så bliver jeg i tvivl om, om andre overhovedet forstår mig. Det har givet mig en større tro på mig selv. Det har været fedt at det har været så intenst. Det har været nærmest en super indsprøjtning og nu er der sat så meget skub på, at nu skal det ud. Det har været fedt med input fra to så forskellige kvinder."

Vi ved det er den bedste investering du kan give dig selv og din virksomhed

Og du kan ovenikøbet få tilskud til den fra iværksætterpuljen - hvis du ønsker det...

Så du sparer 80% af prisen (ex. moms)

(Det er super nemt og vi hjælper dig selvfølgelig - det enste krav er at din virksomhed ikke er mere end 5 år gammel)

Send en mail til: info@camillakrath.dk og hør mere om hvordan du kan komme med og booke forløbet!

Her er hvad der sker når du tilmelder dig

Booker forløbet

Når du har booket din plads på forløbet vil du modtage en bekræftigelse mail og en faktura. Hvis du ønsker at ansøge om tilskud ,vil du modtage et tilbud fra os, og skal indsende ansøgningen til iværksætterpuljen.

Forløbet starter og tilskud

Forløbet starter efter aftale i januar 2022 - Hvis du ønsker at ansøger om tilskud skal ansøgningen sendes inden d. 15/12-2021 og beløbet skal derfor ikke betale før denne er godkendt.

Første samtale

Den første samtale vil finde sted i den første uge af forløbet - efter aftale. Her vil både du, Maiken og Camilla være tilstede sammen online på Zoom, så vi kan skræddersy forløbet til dig og aftale det nærmere forløb.