Download min e-mailliste inspirationsguide nu

Sådan inspirerer (og opbygger) du din e-mailliste

ER DU KLAR TIL AT INSPIRERE OG OPBYGGE DIN E-MAILLISTE SOM EN PROFESSIONEL?

Hvad er der indeni?

Måske har du startet en e-mail-liste, eller måske tænker du stadigvæk over det, men måske er det du spekulerer mest på: hvad søren skal jeg sende til folk når de først er på min e-mailliste, og hvordan kan jeg håndtere det ekstra arbejde?

Eller måske prøver du at finde ud af en (ikke-spammende) måde at bede folk om at hoppe på din e-mail-liste, og derefter se folk blive begejstret for at være kommet med ombord – men du har ingen idé om, hvordan du inviterer dem til din liste på en autentisk servicemindet måde .

...Og mere

Sådan skriver du inspirerende nyhedsbreve
Download nu for o kroner!

Sådan inspirerer (og opbygger) du din e-mailliste

Du elsker det, du laver, og du vil dele det med flere mennesker. Du fyldes op af  at inspirere og opbygge din målgruppe og vil super gerne levere regelmæssigt indhold, men sidder fast i HVORDAN du rent faktisk skal gøre det. Den blinkende markør giver dig grå hår, når du ikke kan andet end at sidde der og spekulerer på, hvad i himmelens navn du skal dele, der er værd at læse for modtageren?

Jeg har lige det du mangler. Tro mig,  jeg kender det alt for godt. Jeg har været der, så derfor deler jeg mine trin-for-trin hemmeligheder OG STRATEGIER med dig i denne guide.

Bare rolig, jeg deler aldrig din e-mail-adresse, og du kan til enhver tid afmelde dig. Men jeg sætter dig på min liste af fantastiske mennesker, som får tips, tilbud og guides i deres indbakke, når jeg har noget på hjertet, indtil du selv siger stop. (Og spam er ikke noget jeg gør mig i)